.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво им казвате . .

Ами какво казвате тоест как лъжете родителите си .. когато не ви се ходи на училище какво им казвате за да си останетте вкъщи ??!

Съжалявам знам,че има друга такава тема но неможах да я намеря . . Извинете !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не лъжа... тя майка и без тва каза "казвай само като ше си вземаш бележка, че да съм подготвена" ама аз съм 12 клас, нормално... някои дни просто няма да ми се ходи.. например някои петъци..

а и не ми се е налагало да си остана вкъщи... само ако съм болен, тогава оставам...

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Не ги лъжа. Училището е за това - да се ходи, а не да се бяга.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    като не ти се ходи на училище - вратата - улицата... можеш да метеш улици, да чистиш тоалетни и т.н.. голям избор имаш... що да се напъваш да ходиш ?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Аз тъй като ходя на даскало с такси ...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Teenprblem
    Аз тъй като ходя на даскало с такси ...
    и искаш да не ходиш на даскало.. ебати претенциите... както са ти написали нагоре - като не щеш да ходиш на даскало, има и за тебе вратичка

Град
    Lap Of The Gods
    Никога не ми се ходи, това означава ли, че не трябва да ходя?
    Не винаги трябва да правим това което ни харесва the hell. Жалко е да ям тебешир и сурови картофи, както правят някои съученици, за да заблудя родителското тяло, че съм болен.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Мега фен Аватара на vagarious
    Оставам вкъщи единствено, ако съм болна.
    Имало е случаи, в които ме будят по кофти начин и аз на инат решавам, че няма да ставам, а ще си спя.Нищо не им обеснявам, нищо не ми и казват.Какво да ми кажат - че ще ме бият ли !?А и това се случва през последните 2год.Преди това си бях мноого редовна.
    Сега да добавим факта, че съм и 12кл.Нищо не означава, но не е като да си в 8.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако се налага да не ходя винаги си има причина.Просто си казвам
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Добра ученичка съм, така че 1-2 пъти в годината си казвам, че не ми се ходи на училище и ми разрешават да остана за 2-3 дин вкъщи. И после давам бележка от лекар или по семейни причини.

Град
    София
    Ходиш на даскало с такси Ти си ебаси тузара човек

Супер фен Аватара на fenasf
    Не ми се ходи.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Няколко пъти съм пропускал умишлено , но им казвам още същия ден.

Но на хора като авторката ще им се наложи да ходят , защото още не могат да пишат

Град
    In the middle of Nowhere
    Казвам им "Не ми се ходи на даскало" и след 10 минути лекция как ще мета улиците си оставам в нас.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Re: Какво им казвате . .

Цитирай Първоначално написано от Teenprblem
    Ами какво казвате тоест как лъжете родителите си .. когато не ви се ходи на училище какво им казвате за да си останетте вкъщи ??!

Съжалявам знам,че има друга такава тема но неможах да я намеря . . Извинете !

аз много не ги лъжа.....но щом чак толкоз не ти се ходи се направи на болна зн че е изтъркано но при всички приятелки става. Кат ти мерят температурата тайно да сложиш термометъра до лампата за да се повиши температурата,не яж много прави се че кашляш така праят моите приятелки :P

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Цитирай Първоначално написано от righteous
    Няколко пъти съм пропускал умишлено , но им казвам още същия ден.

Но на хора като авторката ще им се наложи да ходят , защото още не могат да пишат
    Моля ? И защо да не мога да пиша ? Какво не ми е наред ?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не лъжа. След като не ходиш на училище, после ти е по-трудно, защото губиш материал и после всичко трябва да се търси, а на даскало е на готово. Случвало ми се е примерно предпоследния час да ме заболи корем или да не ми е добре (е в смисъл да не съм болна, но просто да не ми е добре) и да съм оставала на училище.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Попринцип не ги лъжа и не бягам от часовете, но днеска хич не ми се караше информатика и казах на даскалката, че ми се гади МНОГО (Естественно гледах прибледняло, та да се хване). После казах на майка, тя взе, че много, много не ми повярва, но я гледах право в очите и я лъжех и тя тогава май се хвана. До тук добре, но като се прибрах, изведнъж взе, че наистина ми стана лошо и цял ден ми се гадеше отвратително (Може и да Ви се стори малко гнусно, за това не го четете!) Адски много ми се повръщаше, дори усещам, че ще изригна всеки момент, но не мога и така цял ден! Дано до утре се оправя, че е много важен ден!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ходиш на даскало с такси Ти си ебаси тузара човек
    Ай донт тинк соу.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Пловдив
    negi l1ja, kato nemise hodi na u4ilili6te kazvam im no kato neida ponqkoga mi e sku4no, zatva si hodq "redovno"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си