.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Проблем с общуването ... Малко help :P

Ще карам по същество.Аз като чели съм мълчелив човек,общо взето няма какво да говоря и не обичам много, много да се хваля.Проблемът е че когато общувам(говоря) с някой най-често момиче винаги (абсолютно всеки път) разчупвам разговора с Иначе какво правиш ? или Иначе как си ? което след първите 10 пъти е адски досадно.Някак си не мога да потдържам разговора както трябва.Та горе-доло може ли да ме насочите по какъв начин да продължа разговора когато настапи малчание от 2-те страни и момичето просто да няма какво да каже,все някак трябва да продалжа разговора ..... Дано ме разбрахте... Доста зле съм писал, но съм ужасно уморен (труп)

П.П. Имам и проблем с заговарянето винаги казвам "охо" или "охо к'во става" - на което тапия отговор е "нищо"... Та вие как заговаряте някои или в случея аз обичам да заговарям момичетата на вън , но е много тъпо да кажа на някоя непозната" Охо кво тава " DUMP
    [img][/img]

Може да погледнеш тази статия:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BC%D0%B5

Има някои съвети за флиртуването, които може да ти се сторят полезни. (:
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Човека иска да разговаря, не да флиртува! Това са две различни неща!

Град
    Lap Of The Gods
    Като за начало това " кво става" е убийствено тъп израз, на когото е логично да се отговори подобаващо тъпо. Едно " здрасти, как си? " ще свърши повече работа. А когато разговора забие... просто говори за нещото което свързва теб и събеседника ти ( училище, музика, ( играете wow ) )

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си