.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на playhard1

отново фейсбука :Д

та.. както знаете от около месец вече фейсбук въведе онази защита да не могат да се добавят непознати хора, но въпреки многобройни кликания се изпращаше поканата. Е да, ама тая вечер като го правех ме изхвърли от фейсбук, и си казах край, баннаха ми акаунта :Д. Пробвах да се логна, влязох, но не ме отправи към началната страница, а ме предупреди специално да не добавям непознати хора, и че ми слагат ограничение за 2 дни да не мога да добавям никой, и пишеше да бъда внимателен (послушен) :Д Та, искам да питам някои имал ли е същия проблем? Защото това е много глупаво, и ако наистина познавам човека, как ще го добава, вече трябва да пращам покани само на хора с много общи приятели, за да не ми блокират акаунта. После да няма нечули неразбрали
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Странно, това за непознатите за първи път го чувам.Как фейсбук разбир кой ти познаваш и кой не..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Общи приятели...това е направено против SPAM. Ако нямате общи приятели ти ги регистрира като потенциален спам и ако адваш много такива...блок и проверка.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Днес за пръв път когато изпращах покана за приятелство видях, че ме пита излишно дали познавам човека! Кога са я въвели тази защита?

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Странно, това за непознатите за първи път го чувам.Как фейсбук разбир кой ти познаваш и кой не..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си