.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P

Проблеми с класната ;xx

здравеите аз съм момиче от 6-ти клас .. на 15-ти септември заедно с няколко приятелки отидохме в едно кафе и пихме сок.. после се чудехме какво да правим и понеже едно от момичетата пуши ни накара да отидем в една уличка в един квартал... тогава също решихме да си купим бира .. беше малка и понеже бяхме много хора сме пили по една две глътки.. момичето от моя клас което пуши запали цигара, след това друга... Проблемът ми сега обаче е че училишния психолог се оказа че живее в този квартал и е видял през терасата че седим там и излиза дим.. естествено е казал на класната и тя сега прави първата родителска на 7 октомври .. до днес си мислехме че няма да каже на родителите за бирата и цигарите обаче тукощо едно от момичетата ми каза че класната се е срешнала с родителите и на центъра и им е разказала всичко.. но това момиче не беше тогава с нас и не е пила затова на нея нищо не са и казали обаче щом госпожата е казала на родителите и значи че ще каже и на другите родители което значи че аз съм МЪРТВА... сегам се чудим какво да правим и обмисляме какво да кажем на класната, как да я накараме да не казва нищо за 15-ти септември на родителите моляви наистина ви моля помагаите как да я убедим ...

Ако ще казвате неща от рода на: много сте малки да пушите и да пиете по-добре не пишете коментар.. знам че сме малки ама го осъзнахме чак когато вече всички знаят Помагаите хораа ;(((

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ама обичате и да се окривате, а? Браво, браво, много готини постъпки като за шестокласничка. Щом си го направила навън, значи не би трябвало да те е срам от това, което правиш.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

А на нея кво и влиза в работата, кво правите извън училище?

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    А на нея кво и влиза в работата, кво правите извън училище?

Мразя ги такива!

Кажи, че не си била там, а даскалката се е объркала..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Пловдив : )
    Че сте малки да пушите и да пиете НЕ мога да отрека. Нормално е да иска да говори с родителите ви ,защото е жалко толкова малки дечица да се провалят така.. и е опасно за здравето ви бай дъ уеййй ,,,

Иначе трябва просто да кажете на майките си .. за приятелката с ццигарата и историята с дима и дръндрън.. може да пропуснете бирата естествено... и да кажете там прим ,че си е помислил ,че и вие сте пушили 3то-5то... щом нямате достатъчно акъл да си измислите извинение пред родителите къде сте тръгнали да пиете и да пушите...

Аз съм.. на няма значение колко ,но доста по-голяма пуша - да ... пия от време на време.. но родителите ми знаят.. + това по екскурзии даже пушим и с учителите и то не защото сме 'готини' а защото сме на такава възраст,че какво правим с живота си си е наша работа... : )

Айде измислете там някаква лъжа и забравете за алкохола и цигарите за едно 3-4 годинки поне : )

Успех..
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Фен Аватара на betunka
    Град
    хмм..

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    щом е толкова стриктна кажи и че те са ти били най-добрите приятелки и това че едната е запалила цигара и е пийнала малко бира незначи че ти си правила нещо нередно или пък си и признай и и кажи че осъзнаваш грешката си и няма да се повтори и са те подлагали приятелките ти ддз тъпо е наще никога не са ми изнасяли лекция да не пия бира(даже напротив) за цигарите е друго ама и тях сам опитвал и неми харесват.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    шести клас и вече с цигара в ръка..писна ми от тая мизерна държава
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Фен Аватара на betunka
    Град

Re: Проблеми с класната ;xx

Цитирай Първоначално написано от betunka

Ако ще казвате неща от рода на: много сте малки да пушите и да пиете по-добре не пишете коментар.. знам че сме малки ама го осъзнахме чак когато вече всички знаят Помагаите хораа ;(((

Голям фен Аватара на rammstein123
    Като за начало се успокой. Обясни й това, което е станало, нека пушачката си отнесе наказанието, че ви е въвлякла.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    кво толкова се филмирате да не сте убили човек
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Оф да ви имам и проблемите. Всички родители знаят, че рано или късно децата им ще пробват бирата и цигарите. Но тебе к'во те грее? Пушила ли си - не! Пила ли си - да. Да не си пила, бе к'во да ти помагаме. Понасяш лекциите и си имаш едно наум, че не си по-готина 1 метър над земята с биричката в ръка )
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    София
    Ем голяма работа ебаси,кво толкова.Вече си тийн,пила си 2 глътки бира,голяма работа,ако мислиш,че баща ти не го е правил....се лъжеш...

Аки си сигурна, че ще каже, порсот признай на родителите си. Много по-добре ще реагират, ако го научат о ттебе, а не от някой друг. А ищом не си пушила и си пила само няколко глътки, ако родителитети ти вярват, няма кой знае къв проблем.

Кажи на родителите си!По-зле ще е ако научат на родителската.След като не си пушила,а само си пила няколко глътки бира не е голяма работа. Всички сме минали през това в по-малките класове.НЕ се притеснявай!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Проблеми с класната ;xx

Цитирай Първоначално написано от betunka
    здравеите аз съм момиче от 6-ти клас .. на 15-ти септември заедно с няколко приятелки отидохме в едно кафе и пихме сок.. после се чудехме какво да правим и понеже едно от момичетата пуши ни накара да отидем в една уличка в един квартал... тогава също решихме да си купим бира .. беше малка и понеже бяхме много хора сме пили по една две глътки.. момичето от моя клас което пуши запали цигара, след това друга... Проблемът ми сега обаче е че училишния психолог се оказа че живее в този квартал и е видял през терасата че седим там и излиза дим.. естествено е казал на класната и тя сега прави първата родителска на 7 октомври .. до днес си мислехме че няма да каже на родителите за бирата и цигарите обаче тукощо едно от момичетата ми каза че класната се е срешнала с родителите и на центъра и им е разказала всичко.. но това момиче не беше тогава с нас и не е пила затова на нея нищо не са и казали обаче щом госпожата е казала на родителите и значи че ще каже и на другите родители което значи че аз съм МЪРТВА... сегам се чудим какво да правим и обмисляме какво да кажем на класната, как да я накараме да не казва нищо за 15-ти септември на родителите моляви наистина ви моля помагаите как да я убедим ...

мда, а колко по-лесно щеше да е да кажете, че не знаете за какво говори психолога... еми.. да сте го осъзнали по-рано.. винаги е по-добре една грешка да се осъзнае преди да се прави, отколкото след това... вие сте си виновни и ще си понесете последствията

Фен Аватара на betunka
    Град
    благодаря ви много за съветите но днес в училище имахме нулев и госпожата започна да ни говори колко неприятно ще и бъде да им каже... гд ни намекна че няма да им каже нищо надявам се наистина да не каже... стискайте ми палци

кажи приморно че ти не си била там а си била с няква приятелка по магазините или нещо таквоз....измислете си няква историйка...начи слушай аз кво прая:

значи земаш един телефон с камера и сменяш датата там на 15 септември ли незнам когато сте пушили и часа и си правите 3-4 сминки някадето дето ще кажете че сте били и после като ви кажат че лъжете и са ве видели покажете снимката и датата на която е направена снимката там от детайлите... ех че съм гений аз съм си изпечен лъжец всичко става с години тренировки и най-вече практика човек изрича на ден по 15 лъжи средно а аз по 60

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    6 клас и пушете и пиете бира? Боже, Боже, на къде тръгна този свят? Да е*а и келешите! К'во си мислите 'е? Че е мно'о яко ли, да *** ваш'ата мама! Ей за ей т'ва сме на т'ва диридже! Кат' порастнете за нищо ня'а да ставате, ще сте едни боклуци! (С ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ГО КАЗВАМ, НО ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО, Т'ВА Е ИСТИНАТА!!) Разбирам да сте по-големи, тогава и на мен не ми пука, ама т'ва да си едва 6 клас и да си с цигара в ръката и с бира си е направо катастрофално! But whatever! Коя съм аз, че да Ви съдя! Та към темата - Както каза един потребител от задната страница "К'во се филмирате?" и аз Ви питам същото? Да сте убили човек - НЕ! Тогава?! А и ТИ СИ ВИНОВНА! Кат' не искаш родителите ти да разберът, тогава к'во по дяволите правиш с тях, кат' занеш, че си търсиш само белата, за Бога!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    вие сте си виновни и ще си понесете последствията
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    [color=brown][b]6 клас и пушете и пиете бира?
    Олеее... години назад си от съвремието

Who's next!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    6 клас и пушете и пиете бира?
    Олеее... години назад си от съвремието

Аз ги знам, че са такива, но тя тая едва ли не тръгна да се и хвали, че ходи с такава компания!

"Ох, ми тоя еди си кой ни видя.."; "Пф, ама класната ш'а издрънка на нашите.." ... Като че ли родителите не знаят, че все някой ден детето им ще пропие и пропуши. А и ся кат' сме в такива времена, даже няма и да се изненадат, че са я хванали с такава групичка!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Ивагакуре
    Йейй .. много е сложно до обясниш, че ти не си пушила и пила, нали ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    виновна си,че ходиш с тях.
    майка ти ще разбере рано или късно.
    пък,тая пушачката от компанията ти..или ще ти каже,да спреш да излизаш с нея щот ''с който ходиш-такъв ставаш'' или ще те накаже,че не си и казала..и разни -.-

иначе,като си навънка,трябва да си готова на всичко,все от някъде ще излезне познат,и ще издрънка,ти кво искаш..
    биричка - не е проблем толкоз.случило се е,даже не отричай,че си пила 2-3 глътки пред ваще,не е некво фатално.
    цигари казваш - не искам да пуша,не съм пушила,сао тя пушеше,не понасям цигарен дим,апък и съм малка още..

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

s

Разкажи на майка си какво е станало. Кажи и че си осъзнала грешката си и че няма да се повтори и някрая я целуни и я прегърни :P При мене действа защото никога не ги лъжа и само един път пуших и и разказах всичко, а даже и на тате разказах

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    6 клас и пушете и пиете бира? Боже, Боже, на къде тръгна този свят? Да е*а и келешите! К'во си мислите 'е? Че е мно'о яко ли, да *** ваш'ата мама! Ей за ей т'ва сме на т'ва диридже! Кат' порастнете за нищо ня'а да ставате, ще сте едни боклуци! (С ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ГО КАЗВАМ, НО ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО, Т'ВА Е ИСТИНАТА!!) Разбирам да сте по-големи, тогава и на мен не ми пука, ама т'ва да си едва 6 клас и да си с цигара в ръката и с бира си е направо катастрофално! But whatever! Коя съм аз, че да Ви съдя! Та към темата - Както каза един потребител от задната страница "К'во се филмирате?" и аз Ви питам същото? Да сте убили човек - НЕ! Тогава?! А и ТИ СИ ВИНОВНА! Кат' не искаш родителите ти да разберът, тогава к'во по дяволите правиш с тях, кат' занеш, че си търсиш само белата, за Бога!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    вие сте си виновни и ще си понесете последствията
    И аз съм на това мнение - не може да правиш неща, които не са позволени и нещата да останат безнаказани.Изчакай поне още три години и тогава е по-нормално да правиш каквото си поискаш - не се влияй от чуждото мнение !!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си