- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблеми с класната ;xx
Признай на майка си най добре... преди учителката да и каже щото после майка ти ще каже
-Що не си ми казала(и ще стане скандал)
Няма да ти вика спокойно, и мен ме беше страх да кажа на майка ми .. но и признах и тя даже се зарадва че не крия нищо от нея![]()
стига критикувате момичет, вие на неината възраст сте били същите. Пубертета ги тресе децата незнаят какво правят![]()
А по темата не се ядосавай ти нали не си пушила. Пила си съвсем малко бира. Кажи истината, че си пила малко. Не вярвам родителите да са някакви психопати да те накажат заради малко бира.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
За всичко се плаща в този живот. Това ще ти е за урок, следващия път да не правиш подобни неща, родителите ти рано или късно ще разберат, така че няма смисъл да ги лъжеш или да наговаряш класната да не им казва нищо.
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Много се дразня като видя "с какъвто се събереш такъв ставаш"..Първоначално написано от awesomesheepy
Дайте сега аз щом излизам с компания в която всички ама всички (без мен и приятелката ми) и аз да пропуша .. или пък да бягам от час...мога смело да твърдя че не съм и не смятам да бягам от часовете или да пуша това просто е въпрос на личен избори аз съм доказала сама пред себе си че не съм станала такава смисал те не са лоши хора просто ако става на въпрос че трябва да пуша .. това че те пушат не значи че и аз трябва да почвам
![]()
Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..