здравеите аз съм момиче от 6-ти клас .. на 15-ти септември заедно с няколко приятелки отидохме в едно кафе и пихме сок.. после се чудехме какво да правим и понеже едно от момичетата пуши ни накара да отидем в една уличка в един квартал... тогава също решихме да си купим бира .. беше малка и понеже бяхме много хора сме пили по една две глътки.. момичето от моя клас което пуши запали цигара, след това друга... Проблемът ми сега обаче е че училишния психолог се оказа че живее в този квартал и е видял през терасата че седим там и излиза дим.. естествено е казал на класната и тя сега прави първата родителска на 7 октомври .. до днес си мислехме че няма да каже на родителите за бирата и цигарите обаче тукощо едно от момичетата ми каза че класната се е срешнала с родителите и на центъра и им е разказала всичко.. но това момиче не беше тогава с нас и не е пила затова на нея нищо не са и казали обаче щом госпожата е казала на родителите и значи че ще каже и на другите родители което значи че аз съм МЪРТВА... сегам се чудим какво да правим и обмисляме какво да кажем на класната, как да я накараме да не казва нищо за 15-ти септември на родителите моляви наистина ви моля помагаите как да я убедим ...

Ако ще казвате неща от рода на: много сте малки да пушите и да пиете по-добре не пишете коментар.. знам че сме малки ама го осъзнахме чак когато вече всички знаят Помагаите хораа ;(((