Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
6 клас и пушете и пиете бира? Боже, Боже, на къде тръгна този свят? Да е*а и келешите! К'во си мислите 'е? Че е мно'о яко ли, да *** ваш'ата мама! Ей за ей т'ва сме на т'ва диридже! Кат' порастнете за нищо ня'а да ставате, ще сте едни боклуци! (С ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ГО КАЗВАМ, НО ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО, Т'ВА Е ИСТИНАТА!!) Разбирам да сте по-големи, тогава и на мен не ми пука, ама т'ва да си едва 6 клас и да си с цигара в ръката и с бира си е направо катастрофално! But whatever! Коя съм аз, че да Ви съдя! Та към темата - Както каза един потребител от задната страница "К'во се филмирате?" и аз Ви питам същото? Да сте убили човек - НЕ! Тогава?! А и ТИ СИ ВИНОВНА! Кат' не искаш родителите ти да разберът, тогава к'во по дяволите правиш с тях, кат' занеш, че си търсиш само белата, за Бога!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
вие сте си виновни и ще си понесете последствията
И аз съм на това мнение - не може да правиш неща, които не са позволени и нещата да останат безнаказани.Изчакай поне още три години и тогава е по-нормално да правиш каквото си поискаш - не се влияй от чуждото мнение !!