.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

бойни изкуства

къде мога да тренирам джийт кун до или тайкуон до в пловдив може и някое друго бойно изкуство Благодаря !!!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    виж в гугъл бе пич.

Ако смяташ да тренираш нещо просто така за добра форма и убиване на времето-има и добър киокушин клуб в пловдив. Ако иска шда се научиш да се биеш-запиши се на мма/муай тай/бокс/кикбокс/самбо

в гугъл не намирм много неща за това предпочетох да пиша тук .
    По принцип искам да поддържам форма , но не заради това искам да тренирам просто харесвам азиатските бойни изкуства и бих се радвал да получа повече инф. и предложения

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    daobg.com

информация коолкото щеш
    Този който не пада, не се изправя.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
    Ако смяташ да тренираш нещо просто така за добра форма и убиване на времето-има и добър киокушин клуб в пловдив. Ако иска шда се научиш да се биеш-запиши се на мма/муай тай/бокс/кикбокс/самбо
    Никое бойно изкуство няма да го научи да се бие, без той да има желание и да полага адските усилия : )
    Квото и да тренираш, ако влагаш вс от себеси, малко ше са хората да те бият. Все пак препоръчвам Таекуон-до (6 години се занимавам с тва бойно изкуство ии повярвай, добро е) В него много се играе бокс така че имаш 2в1. Кик бокса също е на ниво ама ако си тешил да се учиш за се БИЕШ... комбинирай някой от тия спортове с джудо или борба.. препоръчвам джудо, защото ти да речем ше станеш много добър ( да речем } ама ако те грабне някой на земя - лошо!
    E Успех приятел!

ми в пловдив са шампионите по бокс, кикбокс и киокушин така че акоси амбициран и го приемеш със желание не само ще подържаш форма но и ще излезне при тебе. Киокушина е в Тракия при Г.Попов не знам номера но иди да провериш на място

За мен най-доброто бойно изкуство е ПРАКТИКАТА(ако ме разбирате)

:)

Съгласен съм с 2 те мнения по горе Практиката волята и продължителноста ште си кажат думата приятел. Успех ти Желая

Мега фен Аватара на Chacho
    Можеш да тренираш таекуондо в Пловдив в клуб Тракия. Ето сайтът на клуба: http://taekwondo.hit.bg/index.html
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си