- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help моляяяяяяяяя!!! :D
Такааааааа... моята история е малко тъпа и аз знам какво ще ми кажете главно но пък реших да се пробвам![]()
Та, харесвам едно момче амааааааа мннннннннн.Той е 95 а аз 94 нооо прилича на 17-год.Мускулест, сини очи, руса къдрава коса момче мечта на външен видпък и отвътре.Няколко пъти сме си писали и супер много ме разсмива и аз съм се постарала да му покажа че не съм някаква малоумна и съм сериозна когато трябва.И той го разбра и ми каза че е хубаво че има такива свястни момичета като мен.Той търси точно такова момиче.И винаги искам аз да му пиша амаа всичките ми приятели ми викат нека той те търси.... и аз еми хубаво ама нито ми е писал от тагава нито нщ. канила съм го на кафе веднъж но с компания да сме и не стана.Винаги става така че да сме разделени.Той иска да се гъчи в първия рейс а аз искам на по свободния и все такива глупости.Той привлича абсолютно всички момичета пък и момчета
и всяка лигла му се лепи като муха на мед апък аз съм страшно срамежлива и нз какво да правя.Не се броя за мн красива, слабичка иии тем подобни но пък си мисля че ставам поне да се пробва
Плс помощи благодаря за коментарите
![]()
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
Като за начало си промени заглавието,защото в такава молещо-заповедна форма е доста арогантно за набор 94![]()
Еми за чий трибуквеник слушаш твоите приятели,които сигурно още си играят на жоминка и стражари и апаши?Понякога се налага и момичетата да правят първата крачка,а не това да е задължение само на момчетата...Покани го пак на кафе,пък дали с компания или сами,както се разберете там...Пиши му по-често,но не прекалено,имай мярка
И сама ще усетиш дали те харесва или не...Ако смяташ,че те харесва направо го питай дали иска да сте повече от приятели и чакай отговор...
ПС:С последните изречения ти давам отговор на бъдеща тема "Харесва ли ме и какво да правя"![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Нз,ама аз тия съкращения и жаргони на Таджикистански не ги разбирам.Ако решиш да си напишеш темата на четлив български език,ще ти отговоря.
Еййй, как пък всяко момче, в което сте влюбени е винаги с руса коса, сини очи и мускулест.(поне от темите тук).
След като му се лепят толкова момичета мисля, че ако не предприемеш някакво действие едва ли има някакъв шанс да сте заедно. Покажи, че имаш интерес към него.
^По простата причина,че се е наложил тъпият(според мен) идеал,че красотата е само външна,а именно:руса коса и сини очи,160-170 50-55кг с мерки 90-60-90/175-180 мусколест...![]()
![]()
![]()
А що да е тъпо бе,то българите не сме тъпи хаххахха
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Недей да слушаш приятелите си..
Ти живееш твоя живот,те техният..
Никой няма право да се бърка в живота
на другия..
Така,че направи първата крачка ти..Пиши му първа,
Покани го още веднъж на кафе - било то с приятели,
или сами..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз пък никога не съм харесвала руси![]()
По темата: Не винаги момчето трябва да прави първата крачка. Пиши му, но без да ставаш досадна и остави нещата сами да се развият.![]()
Това е някакъв изграден стереотип момчето да прави първата крачка. Невинаги важи. Понякога като ивждаш, че момчето се чуди и не прави нищо ама има интерес към тебе, тогава ти прави първата крачка... в противен случай ако и двамата не направите нищо и чакате другия интереса ще се загуби. Така че пиши му ти първа на твоя човек и го покани да излезете
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
еее щом е всяка лигла не може да се цепиш от колективаПървоначално написано от angeldark86
![]()
а за пробването - ми що да не е - няма да му се прекърши я![]()
Срам забрави го.Не е полезен никъде.Това е моя най-голям враг!!Потърси го ти!! Не губиш нищо ще дойде време когато ще съжаляваш!!
Личен опит!!![]()
мисля, че това момче не те харесва..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
и щото е пълен с 45 модела на плейбой..не се знае за какъв автобус си говорим
madafaka
Окей.
Кажи му,че имаш некви симпатии.
Продължавайте да си драскате по скайп,никъв проблем.
По-хубаво е,ако тръгнете да сте си се опознали =)
ъм..ако изпитва интерес,ще продължава да ти пише..
аз на пича,дет харесвам,като му казах..вика ''приемам те като приятел'' и ''малко ми го признават,благодаря ти за което '' не беше много сложно.
Също и - първите дни спря да пише,оттам нататък самичък пишеше.
![]()
извинявай за спама ама не се сдържах ... значи 94 си играят на жоминка и стражари и апаши а ти голямата кака няма и 1 година по-голяма да не си преминала на симсПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
само да кажа че съжалявам за ужасно написания коментар в началото но не пиша на български пък и съм свикнала да пиша с съкращенияиначе си мисля че има някакви симпатии но не толкова силни колкото моите
![]()
а пък за стереотипа рус и сини очи никога не ми е харесвал но просто сега така се случи
![]()
ии само да кажа че е изключително интелигентен тъй като в класа си той е втори или трети по общ успех
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
Това беше иронично...Демек акъла им е,колкото на тези,които играят на стражари и апаши...А за Симс-никога не съм си падала по нея,пък и като цяло не си падам по игри с малки изключенияПървоначално написано от miminka__94
И да съм казала,че се имам за кака? :P
бе възрастта не е от особено голямо значение
важен е начина на мислене
а пък русичката го умее по мой наблюдения
madafaka
Начина на мислене,като цяло се определя от възрастта.Когато си дребен виждаш нещата по един начин,а когато пораснеш по съвсем друг.
Same shit,different day .
да но няма как да отречеш че има изключения - има някой 14-15 годишни които са на вълна блъъъ пиратки хъъхъъ
има и други със съвсем различни интереси - зависи от човека
братовчедка ми ми беше разказвала за едно момче на 8..може би 9 години което всеки ден четеше финансовите новини във вестника и се интересуваше от политикавундеркинд момчето
та мноо зависи
madafaka
Русичката си има име-Софи приятно ми еПървоначално написано от w0lf
И мерси за комплимента
![]()
Destroyer89 напълно съгласна...Аз до 14-15 годишна имах едни разбирания,сега на 17 имам съвсем други,а след още няколко годинки сигурно ще са допълнение на сегашнитеКато си по-малък другите ти се струват доста интелигентни,но като дойдеш и ти на техните годинки разбираш,че и ти можеш да си такъв,че и по-добър
![]()
nice to meet ya, Боби ми викатПървоначално написано от PyCoKoCkA93
иначе чак пък комплимент, просто така ми се вижда ^
само спам деа...кво повече може да се каже по темата...лафете си там с човеко па ше видиш с времето кво ш излезе
madafaka