- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- малък проблем
Здравейте. Имам малък проблем ако може да помоля някого за съвет или помощ. До сега не съм имал проблем с връзките, но този път е малко по странно и нз какво да правя. Не мога да разбера дали съседката ме харесва, пък няма как да я питам ей така директно. Имам се с баща й защото заедно пускаме мачове. Иначе с нея като се засечем някъде и си говорим ама не много .. и най-общи неща. Но нз с времето започнах да я харесвам и сега не мога да измисля какво да правя. Нито съм сигурен дали ме харесва нито има как да я питам директно, защото ще стане бахти селското. Ако може съвет по някакъв друг начин дали може да се разбере дали ме харесва или поне някакъв намек по който да разбера. На който не му се занимава с мене или ще пише глупости по добре да не пише
.
Еми питай я " Неделя свободна ли си да излезнем да пием по едно кафе? " или просто " Искаш ли да излезнем някъде? " .. Тя ако има интерес към теб ще ти отговори позитивно, ако каже " Неделя не мога " я питай просто кога е свободна ..![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Mс. Иначе питам за мнения, защото в тая ситуация точно ми е някак по странно, по различно .. все пак нз съседка че и по-малка .Първоначално написано от ibojilow
![]()
Откажи се простоне бе пробвай тук-там пипни тук-там и виж дали е навита!!
"Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам-
ще те целуна и ще си отида."
можеш да познаеш дали има нещо ако когато си говорите очите и светят или се усмихва постоянно... това също може да ти помогне но най-много е въпросът за среща![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.