.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

малък проблем

Здравейте. Имам малък проблем ако може да помоля някого за съвет или помощ. До сега не съм имал проблем с връзките, но този път е малко по странно и нз какво да правя. Не мога да разбера дали съседката ме харесва, пък няма как да я питам ей така директно. Имам се с баща й защото заедно пускаме мачове. Иначе с нея като се засечем някъде и си говорим ама не много .. и най-общи неща. Но нз с времето започнах да я харесвам и сега не мога да измисля какво да правя. Нито съм сигурен дали ме харесва нито има как да я питам директно, защото ще стане бахти селското . Ако може съвет по някакъв друг начин дали може да се разбере дали ме харесва или поне някакъв намек по който да разбера. На който не му се занимава с мене или ще пише глупости по добре да не пише .

Град
    София
    Еми питай я " Неделя свободна ли си да излезнем да пием по едно кафе? " или просто " Искаш ли да излезнем някъде? " .. Тя ако има интерес към теб ще ти отговори позитивно, ако каже " Неделя не мога " я питай просто кога е свободна ..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Еми питай я " Неделя свободна ли си да излезнем да пием по едно кафе? " или просто " Искаш ли да излезнем някъде? " .. Тя ако има интерес към теб ще ти отговори позитивно, ако каже " Неделя не мога " я питай просто кога е свободна ..
    Mс. Иначе питам за мнения, защото в тая ситуация точно ми е някак по странно, по различно .. все пак нз съседка че и по-малка .

Град
    София
    Откажи се просто не бе пробвай тук-там пипни тук-там и виж дали е навита!!
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    можеш да познаеш дали има нещо ако когато си говорите очите и светят или се усмихва постоянно... това също може да ти помогне но най-много е въпросът за среща
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си