- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени/"Отворени" - Срам/Гордост ???
Лошото е, че когато момичето забременее на 13 няма "любимия" да й изражда бебето!Първоначално написано от GerradPique
Аре стига сте ръсили мъдрости. Смешно е просто!
Малко са тия дето разбират, че секса освен удоволствие е и отговорност!
Темата е от 2010.
Авторката се е про*бала на 15 (а е почнала да опитва от 14), но чете морал, защото другите го правели по грешни причини, а нейните са правилни.
Пак ще се скарате за глупости. Смешно е да кажеш, че някой е изключително ценен и прекрасен човек, докато е девствен, а след като не дай си боже го направи, става най-големия парцал.
На 13 не е време за секс, защото не си се развил още хубаво.
От 15-16 нататък, стига да си със сериозен приятел и да знаеш как да слагаш кондом и да смяташ овулации, не виждам проблем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
въх верно е от 2010![]()
Значи освен 13, има и 14, 15, 16, 17,18,19 преди 20. Това, че си правила секс преди 20, не означава задължително, че си била на 13.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Не смятам, че девствеността е нещо толкова скъпоценно и сакрално, че да го смяташ за гордост. По-скоро повечето момичета страдат от манията по принца, който ще обичат цял живот и на когото ще отдадат "цветето си" и всеки, който не е на 100% по техните безумни критерии не е достоен. Резултатът е 25 годишни девственици, дето чакали МЪЖЪТ....хаххахахахВ този случай е срамно да си девствена, не за друго, ами защото си била достатъчно глупава и наивна да чакаш нещо със завишени критерии. Не казвам, че трябва да си лягаш с първия срещнат, само за да не си девствена. Но, ако имаш сериозен приятел ( на 15-16 и на горе) и го обичаш, няма нищо лошо да му се отдадеш...
Ако обаче си имаш някакви виждания и разбирания, че трябва да останеш девствена за мъжът, който ще е твой съпруг, защото така си била възпитана...нямам какво да кажа...за въпросната девойка с такива разбирания надали е срамно.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Отвратително е да правиш секс под 18. Това, че можеш да го направиш, когато се чувстваш готова, са пълни глупости. Даже бих казала, че под 20 е НЕприемливо да се прави.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Първоначално написано от TheBeatles
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Това изказване противоречи на цитатът от подписът ти.Първоначално написано от TheBeatles
![]()
Ма моля Ви се, аз виждам от кога е ама предната ми регистрация докато четях нещо е блокирала та сега нова. Авторката е боза, ама тая па Криса, тъпа Кюстендилска циганка с нарисувани вежди да тръгне да дава акъли. Ма то говедото има мнение по всички сексуални въпрос,и брях аз таз младеж...
О, колко смешно...Първоначално написано от Shturrrche88
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Момиче съм!
Да, моето момиче-смешно е.Първоначално написано от TheBeatles
+1.Първоначално написано от Shturrrche88
Айде бе. Отвратително било.
Като се влюбиш и опознаеш някого, и го поискаш с цялото си същество, ще видим колко е отвратително.
Няма по-красиво нещо от това да се отдадеш на някого, когото обичаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз не съм казала, че има лошо, но не и под 18.Първоначално написано от SisiStrange
Момиче съм!
Тая глупост под /над дразни вече! И поради каква причина мислиш за гнусно да правиш секс на 17 примерно и каква е разликата като си на 18!?
maDamn
Да, отвратително било...Първоначално написано от TheBeatles
Ти на колко години си?
А девствена ли си?
Що? Да не би на 16-17 любовта да е по-малко истинска? Или хората да нямат нужда да я изразяват? Едно е пикли на 12-13-14 дето не знаят кое къде им е и ходят с кварталния батко, друго е момиче от 15-16 нататък с мозък в главата. Като си на 17 и 364 дни не си по-малко зрял, отколкото на 18.Първоначално написано от TheBeatles
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Божеееее, ти нали се сещаш, че ако си хвана приятелка, която е на моите години - към 20 и ми каже "девствена съм" веднага ще ми мине през главата " АМА ТАЯ ЗА МЕН ЛИ ИСКА ДА СЕ ЖЕНИ Е , Я СИКТИР" ?!?!?!?!?! Отвратително е .. К*ра ми Янко. Сексът между 15-20 годишна възраст е най-хубавият в живота на всеки. Т'ва , че има п*тки на по 22-25 , които чакат ПРИНЦА ... е друг въпрос. Тях просто ги съжалявамПървоначално написано от Shturrrche88
![]()
^Е виж ся не е казано , че и на 22 да е чака принца,просто може би е имало случка в живота и ,която я е възпряла! Не слагай всички в кюпа!
ПТ:
А и аз пак не разбрах ква е разликата на 17 и 18 примерно?! Ако си на 18 и си девствена(не че е лошо ) може би това ще ти е вид извинение, но е изключително глупавно и ограничено да категоризираш секса под 18 като гнусен![]()
maDamn
Ами аз не твърдя обратното, даже напротив...Първоначално написано от TheGuardian01
Знам, колежке, аз го написах в твоя подкрепа!Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Извинявам се...витая някъде в момента и не чета както трябваПървоначално написано от TheGuardian01
![]()
И аз винаги е на това съм се чудилаПървоначално написано от frozendeath
![]()
Против съм за секса - "всяка вечер различен", но ако момичето си има сериозна връзка.. няма да има никакъв проблем. Това е просто още един начин да покажеш на човека до себе си, колко много го обичаш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
За мен не е срамно на 20-25 да си девствен/а.Не ми се вижда нормално обаче да имаш сериозна връзка и да не мислиш за секс с партньора си.
Тогава връзката просто не е сериозна, независимо как я възприемат участващите в нея. Всеки започва сексуалния си живот, когато сметне за добре и все пак крайностите не са препоръчителни.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Иначе е факт, че хората правили секс са една идея по-уверени в държанието си спрямо другия пол от тези, които не са.
Welcome to the Jungle...
Животът е прекалено кратък , за да отлагаш и да се лишаваш от удоволствия.. Не казвам да го правиш със всеки срещнат, но ако непрекъснато се измъчваш от предразсъдъци и съмнения относно всеки партниор пропускаш много ! .. Няма какво да се кефите, че девствеността ви стана историческа!