- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ....;(
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Хаха нищо кой знае какво не ми се е случило..Ако имаш в предвид дали някой напълно ме е издържал и от това да съм си направила извода,че жената трябва да е независима..НЕ,никога никой не ме е издържал по какъвто и да било начин(освен нашите де) Аз никъде не съм изтъквала,че съм финансово независима-казвам,че БИХ ИСКАЛА да бъда..Засега не съм имала тази възможност,още съм на 17,живея при нашите и те ме издържат изцяло...Но мисълта ми е,че бих искала сама да се издържам,а не някой да задоволява всичките ми прищевки и после,както каза ти да има претенции към мен заради това.Естествено,че са ми правили подаръци,плащали са ми кафета и ресторанти и т.н,но и аз съм отвръщала със същото по простата причина,че на мен самата не ми е удобно само мъжът да плаща...
Просто това са моите виждания и предпочитам да си работя и да си имам финансовата независимост пред това да избера лесното и да завися изцяло от портфейла на човека до мен...А пък дали съм спечелила симпатии или не ми е последната грижа..Аз изказвам лично мнение и позиция(именно едно от най-важните неща,които ни правят ЛИЧНОСТИ) и се опитвам по някакъв начин да помогна на хората тук...А това дали масата хора са съгласни с мен или не си е техен мироглед
![]()
ПС:Не се заяждам на дребно с теб,просто разбрах по друг начин казаното от теб и не бях съгласна и си казах мнениетоНямах за цел да се заяждам...
Сори,ако съм те обидила
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!