- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нечистоплътни съученици
2ма са.. единият така смърди ,че може да убие стадо овцедругия поне е по - добре .. не мирише ,но пък си сменя гащите веднъж в седмицата
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от snekity94
То Всички Харесваме Миризливите !!
![]()
Нямаааа Коййй Да ве Помогне ! И къпането и парфюмите..нищо ! Душата вии смърдииииииии
![]()
![]()
Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва!. . ♫
за щастие в моя клас нямаме такива![]()
ае топла вода има вече.. преди сестра ми се къпеше по 1 час.. ся отиде в Сф и се научи да пестиПървоначално написано от Ryapoff
иначе аз когат мога, се къпя.. ама не прекалявам.. на 1-2 дена.. като няам голяма активност и 3 мога да ударя без да се къпя... усещам като мириша и правя нещо по въпроса ;]
Аз съм си свикнал да ми смърди на пот от градския транспорт ,така че не ми прави впечатление.![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Не е хубаво да се правиш на интересен, да претендираш, че имаш пари и т.н., но да миришеш на обор...Първоначално написано от pentxayc
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не разбрах къде точно претендира, че има пари ..Първоначално написано от elito0o0o0
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
до сега не съм забелязал някой черен петърама имаме един изглежда мръсничък но не ми е замирисал толкова
се пак ще наблюдавам
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всичко е до организъм - първо на някои косите им са мазни, дори всеки ден да се къпят. Други се потят и нито дезодорант помага, нито къпане.. Трети пък нямат финансовата възможност да пускат бойлера всеки ден, особено зимата, като се топли по-трудно.. Веднага лепвате етикети на другите без да знаете причината![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
имах предвид тия от моя клас...Първоначално написано от BeezyJey
нека се обосновя... сложил ни е под общ знаменател все пак![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Имам 1 нечистоплътен в нашия клас и не знам какво му доставя удоволствие да не се къпе и да не използва рол-он и дездоранти..нито парфюми - нищо.И отгоре на всичко пуши и смърди яката..Доста е неприятно, всички го знаят, ама си мълчат..Слаба работа..За зъбките да не говоря - убива те с дъх (за жалост)..
ВЯРВАЙТЕ МИ, И ПАРИ ИМА..ВСЕКИ ДЕН ИДВА С ЧИСТО НОВИ ДРЕХИ, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКЪПЕ? СТИГА ГЛУПОСТИ..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от snekity94
омг.. даже още не е дошла зимата, и ся освен всички да не се къпеме
еми като не се поддържаш, заслужено ще ти сложат има на нечистоплътница
![]()
Първоначално написано от programings
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Е не боже кви момичета има не,че не съм виждал ама според мене тва си е наглост как може ти да не се къпеш и на всичкото отгоре да питаш в форума защо било така,защо било иначе тва немоа да си го представя направо нз.. когато вземеш да се поддържаш тогава пиши в форума неможе да те мързи или да ти е студено и да не се изкъпеш и с цялата си наглост да питаш в форума това и онова.. като земеш сама да полагаш усилия да се поддържаш тогава ще спамиш в форумите за да ти се даде съвет защо било така... ебати наглостта 1во ти сама си си виновна 2ро питаш защо е така..Първоначално написано от snekity94
Im The Law!!
Атанасов, така си е.. защо да пита във форума това и онова.. поддържайте се, мамка му, не да питате във форума защо е така или не е така... писна ми от вас.. щото питате само това и онова.. някои хора в нервите си повтарят едно и също нещо няколко пъти.. и после питат защо е така или не е така.. пууу.. аман! И после ше питат това и онова във форума!![]()
не всичко е свързано, брат.. някои неща не се отразяват от тва колко често се къпеш.. аз примерно зимата рядко се къпя, ама ползвам дезодоранти и парфюм един.. не щото ме интересува другите кво мислят, а щото ако не ползвам, сам не мога да се търпя...в такъв случай - BITE ME!
Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
Абе тази потребитка или една Sneki имаше, не знам, ама беше и тя някаква такава. ДАно да е ебавка това.![]()
И ние имаме някакви такива индивиди, дето се пипат къде ли не, смазна коса всеки ден, не си сменят дрехите и ходят с мръсни дрехи, миришат на гадно, ама..Аз не мога да си представя да не се изкъпя поне един път на ден или да излезна с неизмити зъби примерно.
Аз пък като бях малък се къпех веднъж в седмицата и постоянно ми правиха забележки че ми е мазна косата. От тогава се къпя винаги преди да изляза навънка. И 3 пъти да трябва да изляза за 1 ден 3 пъти ще се изкъпя, иначе няма да изляза...![]()
MINISTRY OF SOUND
имахме казваше се Атанас,и когато идваше на даскало сутрин миришеше или на мекици или на пържен доматен сок за манджа и не се къпеше и не си сменяше дрехите и стоеше само я якето винаги![]()
тва показва колко се влияеш от чуждото мнение...Първоначално написано от zahtpax
----------
---------------Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"AlexanderAtanasov\\\\\\\\\\\\\\\"
Мой избор е кога да се къпя и кога не. Немога в студеното да се къпа често и за тва пуснах тема искам някъв начин за да не ме разберат.. а не някой тук да се кара![]()
Има всякакви хора... Просто спазвай необходимата дистанция,а ако миризмата не се търпи - просто посъветвайте дадения човек да се мие по-често.
Вие пък се изкарахте най чистите всички![]()
Има едно момиче в класа седи до мен но мен не ми пречиговорим си в часа и се разбираме даже ми е единстевната приятелка в класа. Тва че се къпе по рядко лично си решава тя...мен не ме интересува дали мирише и ли не щото не ме е гнус като другите :P
не мислете че като не се усещате значи не миришете![]()
И наистина зимата е невъзможно къпане всеки ден
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Аз пък зима, лято всеки ден се къпя, така че не е невъзможно. Без косата естествено.Първоначално написано от xKiFlA
Проста си.Първоначално написано от xKiFlA
Защо да е невъзможно? Щото някои предпочитат да миришат, вместо да си вземат един душ за 5-10 минути ли? И ще се обърна към един от по-горните постове, който беше казал, че човек колкото и да се къпе и пръска пак може да мирише и обратното. Еми извинявам се, ама неможе един човек да има отлична хигиена и да мирише или да не се къпе със седмици и да не миришe.
![]()
Всъщност на всеки понякога му се случва да понамирисваПървоначално написано от danibebi
, особено след часовете по физическо като влезна в стаята и направо...
, но наистина който си има лична хигиена си личи. А това, което казвате, че си е личен избор колко често ще се къпи-е на вас не ви ли е гадно като минавате покрай някой, вонящ на кисело зеле? Аз порсто ако излезна така ще се срамувам супер много..