.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 160

Re: нечистоплътни съученици

2ма са.. единият така смърди ,че може да убие стадо овце другия поне е по - добре .. не мирише ,но пък си сменя гащите веднъж в седмицата
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    DreamLand

Re: нечистоплътни съученици

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    знаачи имате ли съученици или съученички в класа които не се подържат и не спазват хигена ние в класа са 4 момичета такива и аз понеже съм с тях изглежда че съм се приобщила иначе добре изглеждаме
    всъщонт днеска един идиот от класа и каза на едната и ття се обиди и аз ме е страх да не кажат и за мене така пред другите
    как е при вас
    То Всички Харесваме Миризливите !!

Нямаааа Коййй Да ве Помогне ! И къпането и парфюмите..нищо ! Душата вии смърдииииииии
    Живей един път, но както трябва. Слънцето няма цяла вечност да те радва! . . ♫

за щастие в моя клас нямаме такива

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Ryapoff
    Аз се потя по дефоулт, но се къпя по два пъти на ден и проблем с миризмата нямам. Да нямаш топла вода е малко... несериозно. Вярно, има и такива, но май не са много.
    ае топла вода има вече.. преди сестра ми се къпеше по 1 час.. ся отиде в Сф и се научи да пести иначе аз когат мога, се къпя.. ама не прекалявам.. на 1-2 дена.. като няам голяма активност и 3 мога да ударя без да се къпя... усещам като мириша и правя нещо по въпроса ;]

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Аз съм си свикнал да ми смърди на пот от градския транспорт ,така че не ми прави впечатление.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    ах,чистоплътните !
    много се дразня някой като почне да реди така.
    ами я фани мисли малко бе гомнарче,ако оня живее в кашон,няма пари за баничка и родителите му едва-едва го пращат на училище,ядат хляб,олио и сол за вечеря,тогава к'во праим? А? много знаеш да говориш,щото си имаш топла вода у вас,имаш си душ нали? а онея дето немат?
    Не е хубаво да се правиш на интересен, да претендираш, че имаш пари и т.н., но да миришеш на обор...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ах,чистоплътните !
    ами я фани мисли малко бе гомнарче,ако оня живее в кашон,няма пари за баничка и родителите му едва-едва го пращат на училище,ядат хляб,олио и сол за вечеря,тогава к'во праим? А? много знаеш да говориш,щото си имаш топла вода у вас,имаш си душ нали? а онея дето немат?
    Не е хубаво да се правиш на интересен, да претендираш, че имаш пари и т.н., но да миришеш на обор...
    Не разбрах къде точно претендира, че има пари ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    до сега не съм забелязал някой черен петър ама имаме един изглежда мръсничък но не ми е замирисал толкова се пак ще наблюдавам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ameli
    Всичко е до организъм - първо на някои косите им са мазни, дори всеки ден да се къпят. Други се потят и нито дезодорант помага, нито къпане.. Трети пък нямат финансовата възможност да пускат бойлера всеки ден, особено зимата, като се топли по-трудно.. Веднага лепвате етикети на другите без да знаете причината
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ах,чистоплътните !
    Не разбрах къде точно претендира, че има пари ..
    имах предвид тия от моя клас...

нека се обосновя... сложил ни е под общ знаменател все пак
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Имам 1 нечистоплътен в нашия клас и не знам какво му доставя удоволствие да не се къпе и да не използва рол-он и дездоранти..нито парфюми - нищо.И отгоре на всичко пуши и смърди яката..Доста е неприятно, всички го знаят, ама си мълчат..Слаба работа..За зъбките да не говоря - убива те с дъх (за жалост)..

ВЯРВАЙТЕ МИ, И ПАРИ ИМА..ВСЕКИ ДЕН ИДВА С ЧИСТО НОВИ ДРЕХИ, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКЪПЕ? СТИГА ГЛУПОСТИ..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ми не че нямам желание да се къпя...ама сега зимата ми е студено и..
    омг.. даже още не е дошла зимата, и ся освен всички да не се къпеме еми като не се поддържаш, заслужено ще ти сложат има на нечистоплътница

Цитирай Първоначално написано от programings
    И ние имаме една такава!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Е не боже кви момичета има не,че не съм виждал ама според мене тва си е наглост как може ти да не се къпеш и на всичкото отгоре да питаш в форума защо било така,защо било иначе тва немоа да си го представя направо нз.. когато вземеш да се поддържаш тогава пиши в форума неможе да те мързи или да ти е студено и да не се изкъпеш и с цялата си наглост да питаш в форума това и онова.. като земеш сама да полагаш усилия да се поддържаш тогава ще спамиш в форумите за да ти се даде съвет защо било така... ебати наглостта 1во ти сама си си виновна 2ро питаш защо е така..
    Im The Law!!

Град
    Дружба
    Атанасов, така си е.. защо да пита във форума това и онова.. поддържайте се, мамка му, не да питате във форума защо е така или не е така... писна ми от вас.. щото питате само това и онова.. някои хора в нервите си повтарят едно и също нещо няколко пъти.. и после питат защо е така или не е така.. пууу.. аман! И после ше питат това и онова във форума!

не всичко е свързано, брат.. някои неща не се отразяват от тва колко често се къпеш.. аз примерно зимата рядко се къпя, ама ползвам дезодоранти и парфюм един.. не щото ме интересува другите кво мислят, а щото ако не ползвам, сам не мога да се търпя... в такъв случай - BITE ME!

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    омг.. даже още не е дошла зимата, и ся освен всички да не се къпеме еми като не се поддържаш, заслужено ще ти сложат има на нечистоплътница

Абе тази потребитка или една Sneki имаше, не знам, ама беше и тя някаква такава. ДАно да е ебавка това.
    И ние имаме някакви такива индивиди, дето се пипат къде ли не , смазна коса всеки ден, не си сменят дрехите и ходят с мръсни дрехи, миришат на гадно, ама..Аз не мога да си представя да не се изкъпя поне един път на ден или да излезна с неизмити зъби примерно.

Аз пък като бях малък се къпех веднъж в седмицата и постоянно ми правиха забележки че ми е мазна косата. От тогава се къпя винаги преди да изляза навънка. И 3 пъти да трябва да изляза за 1 ден 3 пъти ще се изкъпя, иначе няма да изляза...
    MINISTRY OF SOUND

имахме казваше се Атанас,и когато идваше на даскало сутрин миришеше или на мекици или на пържен доматен сок за манджа и не се къпеше и не си сменяше дрехите и стоеше само я якето винаги

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от zahtpax
    Аз пък като бях малък се къпех веднъж в седмицата и постоянно ми правиха забележки че ми е мазна косата. От тогава се къпя винаги преди да изляза навънка. И 3 пъти да трябва да изляза за 1 ден 3 пъти ще се изкъпя, иначе няма да изляза...
    тва показва колко се влияеш от чуждото мнение...

----------
    Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"AlexanderAtanasov\\\\\\\\\\\\\\\"
    Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"snekity94\\\\\\\\\\\\\\\"
    Е не боже кви момичета има не,че не съм виждал ама според мене тва си е наглост как може ти да не се къпеш и на всичкото отгоре да питаш в форума защо било така,защо било иначе тва немоа да си го представя направо нз.. когато вземеш да се поддържаш тогава пиши в форума неможе да те мързи или да ти е студено и да не се изкъпеш и с цялата си наглост да питаш в форума това и онова.. като земеш сама да полагаш усилия да се поддържаш тогава ще спамиш в форумите за да ти се даде съвет защо било така... ебати наглостта 1во ти сама си си виновна 2ро питаш защо е така..
    ---------------

Мой избор е кога да се къпя и кога не. Немога в студеното да се къпа често и за тва пуснах тема искам някъв начин за да не ме разберат.. а не някой тук да се кара

Има всякакви хора... Просто спазвай необходимата дистанция,а ако миризмата не се търпи - просто посъветвайте дадения човек да се мие по-често.

Град
    Плевен
    Вие пък се изкарахте най чистите всички
    Има едно момиче в класа седи до мен но мен не ми пречи говорим си в часа и се разбираме даже ми е единстевната приятелка в класа. Тва че се къпе по рядко лично си решава тя...мен не ме интересува дали мирише и ли не щото не ме е гнус като другите :P
    не мислете че като не се усещате значи не миришете
    И наистина зимата е невъзможно къпане всеки ден

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Има едно момиче в класа седи до мен но мен не ми пречи говорим си в часа и се разбираме даже ми е единстевната приятелка в класа. Тва че се къпе по рядко лично си решава тя...мен не ме интересува дали мирише и ли не щото не ме е гнус като другите :P
    Аз пък зима, лято всеки ден се къпя, така че не е невъзможно. Без косата естествено.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Проста си. Защо да е невъзможно? Щото някои предпочитат да миришат, вместо да си вземат един душ за 5-10 минути ли? И ще се обърна към един от по-горните постове, който беше казал, че човек колкото и да се къпе и пръска пак може да мирише и обратното. Еми извинявам се, ама неможе един човек да има отлична хигиена и да мирише или да не се къпе със седмици и да не миришe.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Проста си. Защо да е невъзможно? Щото някои предпочитат да миришат, вместо да си вземат един душ за 5-10 минути ли? И ще се обърна към един от по-горните постове, който беше казал, че човек колкото и да се къпе и пръска пак може да мирише и обратното. Еми извинявам се, ама неможе един човек да има отлична хигиена и да мирише или да не се къпе със седмици и да не миришe.
    Всъщност на всеки понякога му се случва да понамирисва , особено след часовете по физическо като влезна в стаята и направо... , но наистина който си има лична хигиена си личи. А това, което казвате, че си е личен избор колко често ще се къпи-е на вас не ви ли е гадно като минавате покрай някой, вонящ на кисело зеле? Аз порсто ако излезна така ще се срамувам супер много..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си