- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нечистоплътни съученици
ЗОМГ, няма да хванеш пневмония, ако един път в деня влизаш в банята за 3 минути да се пооблееш, особено важните части... Стига лигавщини!Първоначално написано от snekity94
О, да.. Имаме.![]()
I'm inlove with a criminal...
Това беше уникално!Първоначално написано от Unendlich
![]()
![]()
![]()
Иначе имаме един в класа, бахти култовия. Къпе се само в неделя, по цяла седмица е с едни и същи дрехи. Всичките са намацани, оклепани. Естествено има 3 блузи и 1 анцуг и тва е.Понеделник е що годе добре, ама до края на седмицата не можеш да седиш в една стая с него, миризмата е бахти ужасяващата. Казва, че го мързи да се къпе, обаче "си миел мишниците, че много миришели".
![]()
А за култовите му лафове, например "Само AC/DC и Тони Стораро", или "Силата на пръднята зависи от стегнатостта на гащичките и колко клатиш дупето" няма да говоря.![]()
![]()
![]()
![]()
верно големите чистници се изкарвате![]()
ае тука както казват, че ше става.. 1-2 дена нямало да има вода.. вие ко ше прайте ако ви се случи? С мокри кърпички ли ше се къпете![]()
Внашия клас има 2-3 момичета такива,ужасно ее![]()
Ти сериозно ли?Първоначално написано от lifelesscorpse
След физическото, когато си изпотен и миришеш да смесиш "приятната" миризма с дездорант .... това направо ме убива . Просто рол он преди даскало и нищо не се случва
.
От класа имаме един , който 5 дни в седмицата е с една риза, сако, панталони [Униформата] . Поне да си направи 2 ризи или пък да си беше купил нова тениска за физическо, при положение че е с тая от първи клас ... тогава му беше дългичка, сега му се вижда пъпа ... яко е при момичетата, ама при момчетата ...
Той не се къпе често, косата и лицето му вечно са мазни, след физическо прилича на домат, а с това мазно изпотено лице и множество пъпки + неприятната миризма и вонята на чорапи като се преобува представете си какво става !!!?
Love is everything!
Хора как не проумявате ,че човек трябва да се къпе поне веднъж на ден ,дори един душ да си вземе.. (извинете ме тези,които го правят това) то си е за вас ,ама разберете ,че е НЕХИГИЕНИЧНО !!!! Апфф.. писна ми да ми смърди на МАНДЖА !!! Апфф.. няям думи !![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
пак казвам че всички прекалено чисти се изкарвате и всъщност не се усещатеПървоначално написано от danibebi
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Бляяяяяяк.Първоначално написано от SladkaZagadka
Ама наистина комбинацията на пот и децедорант е така слааадка.![]()
Ами имаме един такъв, просто щом се доблежиш до него и не можеш да дишаш.. Но сега есента е по-добре, но лятото е ад.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Да беее аре ептем да смърдим на кочове щото комбинацията на пот и дезедорант не ви допада. По-добре е от нищо .. И омг държала съм 16 дни без топла вода.Този кошмар ми се е запечатал в съзнанието ;дд при това беше ЛЯТО! Не е извинение това.. Аз примерно през 3 дни ходех в баба ми да се къпя основно а в останалото време го кретах като топлех водата.. глупости говорите повечето. ;/Първоначално написано от MissNothing
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Авторке, ти сериозно ли казваш, че ти е студено да се къпеш през зимата? Предполагам имате топла водиа вкъщи, а един душ ти отнема околко 10 минутки. Дори и да нямате топла не можеш ли да си стоплиш и пак да се оправиш някак? Казвате, че се правим на много чистоплътни ама се съгласете, че е адски гадно някой да ви мирише...
За мое щастие нямахме такива индивиди в класа. Е, имаше едно момче, на което косата му се омазняваше доста бързичко, но не съм усетила да мирише![]()
Иначе всички сме се сблъсквали с такива екземпляри къде ли не... Леле 1 път се прибирах с маршрутката от лекции и седнах най-отзад на последните седалки. След мен се качи някакъв с едно такова като шушляково яке и седна пред мене. Е казвам ви хора през цялото време си бях завряла носа в блузата и едва се сдържах да не повърна... По едно време даже мислех да сляза и да изчакам следващата маршрутка, но за щастие този реши да слезе пръв... Така смърдеше, сякаш не се беше къпал цял месец... И то даже не мога да опиша на какво точно миришеше - не на кисело, ами направо не знам на какво... И сега като си припомням и имам чувството, че отново усещам миризматаБеше ужасно просто!
Така че хорааа къпете се! Няма значение дали е зимно или лятно време - нищо няма да ви стане от 10-15 минутки под душа![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ужасссс ебати нечистоплътниците дето сте брато как може вееее... ;x в нашия клас има само една ..
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Хора,вие луди ли сте?!Нямало как да се изкъпеш зимата...
Аз ако не се изкъпя ПОНЕ по два пъти на ден,откачам.Къпала съм се с ледена вода,само и само да си взема душ.Не мога просто,свикнала съм на перфектна лична хигиена и най-големия ми ужас е да не мога да си взема душ.
Ужас,такова нещо до сега не бях чула и видяла...някой да не може да се изкъпе,защото е зима.Ама хора,има топла вода,има дебели халати,има климатици.
Everything changes, but beauty remains ...
и кво нападате момичето
Аз лично през зимата НЕ бих се къпала всеки ден даже в седмицата веднъж или два пъти най мн ще се къпя.. не повече Който иска квото иска да мисли и е по добре да съм здрава от колкото да се разболея! писна ми от идиоти дето се мислят за чисти а всъшност не се усещате че миришете и вие .дето се имате за чисти!!!!!
пък не ме интересува на който му преча и не иска да седи до мен да се махааааа : идиоти
xKiFlA-
Първоначално написано от xKiFlA
Веднъж в седмицата,за да не се разболеешТова ли ви е оправданието,зашото ви мързи да се изкъпете?В банята ще ти е топло,защото се къпеш с топла вода.Имаш си един дебел халат,завиваш се в него.Дори в коридора ви да е студено,кето ме съмнява,в стаята ти 100 % ще е топло,ако имаш климатик или нещо друго,което да топли.Тъпи оправдания.Като съм била болна от пневмония съм се къпала по няколко пъти на ден,без да ми стане нищо.Споко,единственото нещо,което може да ти стане е да не миришеш на кисело зеле и развалени яйца.
Първоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
![]()
Да бе полека да не се разболееш, направо свински грим ще хванеш.
В нашия клас имаме към 10 човека,които си разнасят зарази.Много са мърляви,направо ужас. Като дойдоха в даскало (4 клас беше) и аз от тях хванах шарка.
Не ме мързи а времето става студено..съгласна съм с авторката с това за зимата нормално е по рядко да се къпе никой нормален не би гоправил всеки ден..аз даже лятото не го права всеки денПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
xKiFlA-
Значи аз съм за лудницата като и лято, и зима си взимам душ по минимум един път.
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора,къпете се,нищо че не е неделя!!!!
+Първоначално написано от MissNothing
Пък лятото се къпя минимум 2 пъти на ден,то просто не се търпи.
Брях,брях
ми нз ама в моя клас почти никой не се къпе изглеждаи сме 21 момичета и 3 момчета . що пък аз трябва да ги права
малко повече парфюм и готово
xKiFlA-
Убедена съм, че профила ти е ебавка!!!!Първоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Тука всеки има различни разбирания за хигиена. Аз всеки ден се къпя, просто така съм свикнал.. пролет, лято, есен, зима, всеки божи ден.
Ама не е полезно, от друга страна заради сапуна, или душ гела или квото изпозлвате..
С това си обяснявам, че xKiFlA не се къпе всеки ден, тя поне разбира за какво говоря.![]()
Вафла..
Не мога да си обясня какви нечистоплътни същества сте да не си вземате душ най-малко по веднъж на ден.Не искам да обиждам,ама е така.Всеки покрай мен се къпе задължително по веднъж на ден.Така живея,така съм свикнала.Аз не си ли взема сутрин и вечер душ,просто ми е некомфортно.Нито е лигавене,нито нищо,това за мен си е нужда точно толкова колкото да ям.Не ви разбирам,честно.
А що се отнася до тази Кифла или каквато е там... "малко повече парфюм и готово."Ъм,ти сериозно ли си толкова глупава?Моля те,кажи ми,че се шегуваш.Какво ми трябваше да пиша в темата...