.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 160
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Мой избор е кога да се къпя и кога не. Немога в студеното да се къпа често и за тва пуснах тема искам някъв начин за да не ме разберат.. а не някой тук да се кара
    ЗОМГ, няма да хванеш пневмония, ако един път в деня влизаш в банята за 3 минути да се пооблееш, особено важните части... Стига лигавщини!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    О, да.. Имаме.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Хора, къпете се ! Дори и да не е Неделя ;х
    Това беше уникално!
    Иначе имаме един в класа, бахти култовия. Къпе се само в неделя, по цяла седмица е с едни и същи дрехи. Всичките са намацани, оклепани. Естествено има 3 блузи и 1 анцуг и тва е. Понеделник е що годе добре, ама до края на седмицата не можеш да седиш в една стая с него, миризмата е бахти ужасяващата. Казва, че го мързи да се къпе, обаче "си миел мишниците, че много миришели".
    А за култовите му лафове, например "Само AC/DC и Тони Стораро", или "Силата на пръднята зависи от стегнатостта на гащичките и колко клатиш дупето" няма да говоря.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    верно големите чистници се изкарвате

ае тука както казват, че ше става.. 1-2 дена нямало да има вода.. вие ко ше прайте ако ви се случи? С мокри кърпички ли ше се къпете

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Внашия клас има 2-3 момичета такива,ужасно ее

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Най-забавно е след час по физическо...1-2 от тях поне се сещат отгоре-отгоре да се понапръскат с нещо и дотам....
    Ти сериозно ли? След физическото, когато си изпотен и миришеш да смесиш "приятната" миризма с дездорант .... това направо ме убива . Просто рол он преди даскало и нищо не се случва .

От класа имаме един , който 5 дни в седмицата е с една риза, сако, панталони [Униформата] . Поне да си направи 2 ризи или пък да си беше купил нова тениска за физическо, при положение че е с тая от първи клас ... тогава му беше дългичка, сега му се вижда пъпа ... яко е при момичетата, ама при момчетата ...

Той не се къпе често, косата и лицето му вечно са мазни, след физическо прилича на домат, а с това мазно изпотено лице и множество пъпки + неприятната миризма и вонята на чорапи като се преобува представете си какво става !!!?
    Love is everything!

Хора как не проумявате ,че човек трябва да се къпе поне веднъж на ден ,дори един душ да си вземе.. (извинете ме тези,които го правят това) то си е за вас ,ама разберете ,че е НЕХИГИЕНИЧНО !!!! Апфф.. писна ми да ми смърди на МАНДЖА !!! Апфф.. няям думи !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Вие пък се изкарахте най чистите всички
    Има едно момиче в класа седи до мен но мен не ми пречи говорим си в часа и се разбираме даже ми е единстевната приятелка в класа. Тва че се къпе по рядко лично си решава тя...мен не ме интересува дали мирише и ли не щото не ме е гнус като другите :P
    не мислете че като не се усещате значи не миришете
    И наистина зимата е невъзможно къпане всеки ден
    Проста си. Защо да е невъзможно? Щото някои предпочитат да миришат, вместо да си вземат един душ за 5-10 минути ли? И ще се обърна към един от по-горните постове, който беше казал, че човек колкото и да се къпе и пръска пак може да мирише и обратното. Еми извинявам се, ама неможе един човек да има отлична хигиена и да мирише или да не се къпе със седмици и да не миришe.
    пак казвам че всички прекалено чисти се изкарвате и всъщност не се усещате

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Най-забавно е след час по физическо...1-2 от тях поне се сещат отгоре-отгоре да се понапръскат с нещо и дотам....
    Ти сериозно ли? След физическото, когато си изпотен и миришеш да смесиш "приятната" миризма с дездорант .... това направо ме убива . Просто рол он преди даскало и нищо не се случва .

От класа имаме един , който 5 дни в седмицата е с една риза, сако, панталони [Униформата] . Поне да си направи 2 ризи или пък да си беше купил нова тениска за физическо, при положение че е с тая от първи клас ... тогава му беше дългичка, сега му се вижда пъпа ... яко е при момичетата, ама при момчетата ...

Той не се къпе често, косата и лицето му вечно са мазни, след физическо прилича на домат, а с това мазно изпотено лице и множество пъпки + неприятната миризма и вонята на чорапи като се преобува представете си какво става !!!?
    Бляяяяяяк.
    Ама наистина комбинацията на пот и децедорант е така слааадка.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Ами имаме един такъв, просто щом се доблежиш до него и не можеш да дишаш.. Но сега есента е по-добре, но лятото е ад.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka

Бляяяяяяк.
    Ама наистина комбинацията на пот и децедорант е така слааадка.
    Да беее аре ептем да смърдим на кочове щото комбинацията на пот и дезедорант не ви допада. По-добре е от нищо .. И омг държала съм 16 дни без топла вода.Този кошмар ми се е запечатал в съзнанието ;дд при това беше ЛЯТО! Не е извинение това.. Аз примерно през 3 дни ходех в баба ми да се къпя основно а в останалото време го кретах като топлех водата.. глупости говорите повечето. ;/
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Авторке, ти сериозно ли казваш, че ти е студено да се къпеш през зимата? Предполагам имате топла водиа вкъщи, а един душ ти отнема околко 10 минутки. Дори и да нямате топла не можеш ли да си стоплиш и пак да се оправиш някак? Казвате, че се правим на много чистоплътни ама се съгласете, че е адски гадно някой да ви мирише...
    За мое щастие нямахме такива индивиди в класа. Е, имаше едно момче, на което косата му се омазняваше доста бързичко, но не съм усетила да мирише
    Иначе всички сме се сблъсквали с такива екземпляри къде ли не... Леле 1 път се прибирах с маршрутката от лекции и седнах най-отзад на последните седалки. След мен се качи някакъв с едно такова като шушляково яке и седна пред мене. Е казвам ви хора през цялото време си бях завряла носа в блузата и едва се сдържах да не повърна... По едно време даже мислех да сляза и да изчакам следващата маршрутка, но за щастие този реши да слезе пръв... Така смърдеше, сякаш не се беше къпал цял месец... И то даже не мога да опиша на какво точно миришеше - не на кисело, ами направо не знам на какво... И сега като си припомням и имам чувството, че отново усещам миризмата Беше ужасно просто!
    Така че хорааа къпете се! Няма значение дали е зимно или лятно време - нищо няма да ви стане от 10-15 минутки под душа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на fuckme
    ужасссс ебати нечистоплътниците дето сте брато как може вееее... ;x в нашия клас има само една ..
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Хора,вие луди ли сте?!Нямало как да се изкъпеш зимата...
    Аз ако не се изкъпя ПОНЕ по два пъти на ден,откачам.Къпала съм се с ледена вода,само и само да си взема душ.Не мога просто,свикнала съм на перфектна лична хигиена и най-големия ми ужас е да не мога да си взема душ.
    Ужас,такова нещо до сега не бях чула и видяла...някой да не може да се изкъпе,защото е зима. Ама хора,има топла вода,има дебели халати,има климатици.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Плевен
    и кво нападате момичето
    Аз лично през зимата НЕ бих се къпала всеки ден даже в седмицата веднъж или два пъти най мн ще се къпя.. не повече Който иска квото иска да мисли и е по добре да съм здрава от колкото да се разболея! писна ми от идиоти дето се мислят за чисти а всъшност не се усещате че миришете и вие .дето се имате за чисти!!!!!
    пък не ме интересува на който му преча и не иска да седи до мен да се махааааа : идиоти

xKiFlA
    -

и кво нападате момичето
    Аз лично през зимата НЕ бих се къпала всеки ден даже в седмицата веднъж или два пъти най мн ще се къпя.. не повече Който иска квото иска да мисли и е по добре да съм здрава от колкото да се разболея! писна ми от идиоти дето се мислят за чисти а всъшност не се усещате че миришете и вие .дето се имате за чисти!!!!!
    пък не ме интересува на който му преча и не иска да седи до мен да се махааааа : идиоти

Веднъж в седмицата,за да не се разболееш Това ли ви е оправданието,зашото ви мързи да се изкъпете?В банята ще ти е топло,защото се къпеш с топла вода.Имаш си един дебел халат,завиваш се в него.Дори в коридора ви да е студено,кето ме съмнява,в стаята ти 100 % ще е топло,ако имаш климатик или нещо друго,което да топли.Тъпи оправдания.Като съм била болна от пневмония съм се къпала по няколко пъти на ден,без да ми стане нищо.Споко,единственото нещо,което може да ти стане е да не миришеш на кисело зеле и развалени яйца.

и кво нападате момичето

Да бе полека да не се разболееш, направо свински грим ще хванеш.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    В нашия клас имаме към 10 човека,които си разнасят зарази.Много са мърляви,направо ужас. Като дойдоха в даскало (4 клас беше) и аз от тях хванах шарка.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    и кво нападате момичето

Веднъж в седмицата,за да не се разболееш Това ли ви е оправданието,зашото ви мързи да се изкъпете?В банята ще ти е топло,защото се къпеш с топла вода.Имаш си един дебел халат,завиваш се в него.Дори в коридора ви да е студено,кето ме съмнява,в стаята ти 100 % ще е топло,ако имаш климатик или нещо друго,което да топли.Тъпи оправдания.Като съм била болна от пневмония съм се къпала по няколко пъти на ден,без да ми стане нищо.Споко,единственото нещо,което може да ти стане е да не миришеш на кисело зеле и развалени яйца.
    Не ме мързи а времето става студено..съгласна съм с авторката с това за зимата нормално е по рядко да се къпе никой нормален не би гоправил всеки ден..аз даже лятото не го права всеки ден

xKiFlA
    -

Значи аз съм за лудницата като и лято, и зима си взимам душ по минимум един път.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Хора,къпете се,нищо че не е неделя!!!!

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Значи аз съм за лудницата като и лято, и зима си взимам душ по минимум един път.
    +
    Пък лятото се къпя минимум 2 пъти на ден,то просто не се търпи.
    Брях,брях

Град
    Плевен
    ми нз ама в моя клас почти никой не се къпе изглежда и сме 21 момичета и 3 момчета . що пък аз трябва да ги права
    малко повече парфюм и готово

xKiFlA
    -

Мега фен Аватара на vagarious
    ми нз ама в моя клас почти никой не се къпе изглежда и сме 21 момичета и 3 момчета . що пък аз трябва да ги права
    малко повече парфюм и готово
    Убедена съм, че профила ти е ебавка!!!!
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Тука всеки има различни разбирания за хигиена. Аз всеки ден се къпя, просто така съм свикнал.. пролет, лято, есен, зима, всеки божи ден.
    Ама не е полезно, от друга страна заради сапуна, или душ гела или квото изпозлвате..
    С това си обяснявам, че xKiFlA не се къпе всеки ден, тя поне разбира за какво говоря.
    Вафла..

Не мога да си обясня какви нечистоплътни същества сте да не си вземате душ най-малко по веднъж на ден.Не искам да обиждам,ама е така.Всеки покрай мен се къпе задължително по веднъж на ден.Така живея,така съм свикнала.Аз не си ли взема сутрин и вечер душ,просто ми е некомфортно.Нито е лигавене,нито нищо,това за мен си е нужда точно толкова колкото да ям.Не ви разбирам,честно.
    А що се отнася до тази Кифла или каквато е там... "малко повече парфюм и готово." Ъм,ти сериозно ли си толкова глупава?Моля те,кажи ми,че се шегуваш.Какво ми трябваше да пиша в темата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си