- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нечистоплътни съученици
аз тебе не разбирам... не е лигавене, а е каприз.. чувствала се некомфортно.. и ако нямаш възможност или няма вода, кво прайш? Агонизираш в тиня, пот и кир?Първоначално написано от PullMeCloser
Къпя се само по празници![]()
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Първоначално написано от NailGunAssasin
![]()
Ти виждаш ли кво пишеш![]()
Никое момиче няма да си позволи да иде с кафяво по клина одзат...и още по малко 10см мустак![]()
не е смешно да измисляш глупости![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Напротив! Аз съм виждалПървоначално написано от xKiFlA
![]()
Щом има желание, има и начин. Да не кажеш, че просто така си говоря - случвало се е да няма вода толкова пъти и съм си мила косата с вода от туба (тая за цветята), зъбите - с минерална, а тялото с канче и затоплена в микровълновата вода (у нас винаги има резерви в един бидон). Тъй че няма такова нещо като да нямаш възможност.Първоначално написано от Tempest
какво си виждал?Първоначално написано от Foreverbg
xKiFlA-
мм, ебати маниячката! Като вали сигурно си държиш сапун в джоба...Първоначално написано от WaterLilly
Всички нечистоплътни ученици и ученички на химическо чистене.Марш!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако нямам вода-у баба ми.До сега не ми се е случвало да остана мръсна.Не е каприс,така се е случвало.Каква тиня,каква пот...попринцип не се и потя,така че....Първоначално написано от Tempest
Абе не знам,така съм свикнала.
Първоначално написано от WaterLilly
Познато.Не е особено удобно,но го предпочитам хиляди пъти пред това да ходя неизкъпана.
Everything changes, but beauty remains ...
Винаги се случва някой да не може
днеска трябваше да се къпя например но .. студено емайка ми мрънка след мен 100 пъти да влеза
аз се чувствам зле и Не искам пък и изтивам май се разболявам...и няма как неискам да се разболея
![]()
xKiFlA-
И какъв е извода: Когато сте болни и ви е зле, не се къпете..![]()
Вафла..
За малко да ме накараш да си усмихна.. try again..Първоначално написано от chemist9009
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Някои много се превземате
Не е нужно да се къпете "НАЙ-МАЛКО 3 пъти на ден" както някои от вас казвате, за да не миришете
Едно душче на ден и подходящата козметика е предостатъчна, за да си стоите чистички през деня.
Ако говориш за мен-къпя се по толкова пъти на ден,защототака ми е комфортно.Да,ама някой и по веднъж не се къпят.Пример:тази Кифла или каквато е там по-горе.Не можела да се къпе всеки ден,било и студено.Еми и аз съм настинала,но не ходя мръсна.Първоначално написано от KumchoValcho
Дори душа ме стопля много,защото се къпя с гореща вода и така.2-3 пъти на ден си ми е добре.И от изпаренията на топлата вода ми става по-добре на запушения нос даже. (
)
Everything changes, but beauty remains ...
Имаме няколко такива миризливци ... ужасна работа, хора, къпете се!
Много е гадно, когато той/тя мине покрай теб, да ти лъха на пот, готвено и гадно, а още по-ужасния вариант е комбинацията от трите, взети заедно.![]()
Първоначално написано от schhhhhhh
![]()
![]()
![]()
Не знам защо, но тоя цитат ме разби!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от elito0o0o0
хех ..... жалко![]()
по-лошо е да имаш нечиcтоплътен cъкBартирант![]()
![]()
![]()
Ти му казBaш:
- "Измий cи краката е, ща потруша!!!"
а той ти казBa:
- "Да е, да е ей cя отиам ..." иии cлед 30 мин cиди и цикли пред TV-то 0.о
Омфг cигурно 20 чоека го базикат и той не cе уceща 0,о
кат фляза у cтаята иам чуфcтфото, че ПЪРЧОBE жиBeят ..
ади от Bреме на Bреме миризмата на тютюн и джибри я преодоляям (ce пак cтудентcка cтая ..) амаа на ПОРОBE - НЕ!
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
еми не ставай като тях... не бъди нечистоплътна и няма от какво да те е страх... то се иска малко мислене
и кажи на приятелките си директно или не да си спазват хигиена
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
При нас има само едно момиче което постояно мирише на пот и може да те убие с дъха си![]()
![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Ох ние имаме две такива моми едната вони на пот а дъха й е като чели токушто е погълнала 1 кофа туршия....А втората като мине ти замирисва на умряла риба....МНООГОО гадно!! Как може да не поддържаш лична хигиена ?! Аз само през зимата всеки ден се къпя а някои със седмици да не се къпят така че да се вмиришат....![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Абе много преовиличавате!Къпели се по 4 пъти на денЕее това вече не е хигиена я мания.Аз лично се къпя всеки ден по 1 път и ми е доста удобно.Ааа пък от къде знаете че и вие не миришете!?
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ми ако не се изкъпеш и дезодорант няма да ти помогне...Първоначално написано от snekity94
![]()
Аз не мога без да се изкъпя поне веднъж дневно... пускай една печка да затопли стаята и готово.. какво геройско има в това не мога да разбера.