.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 160
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Не мога да си обясня какви нечистоплътни същества сте да не си вземате душ най-малко по веднъж на ден.Не искам да обиждам,ама е така.Всеки покрай мен се къпе задължително по веднъж на ден.Така живея,така съм свикнала.Аз не си ли взема сутрин и вечер душ,просто ми е некомфортно.Нито е лигавене,нито нищо,това за мен си е нужда точно толкова колкото да ям.Не ви разбирам,честно.
    А що се отнася до тази Кифла или каквато е там... "малко повече парфюм и готово." Ъм,ти сериозно ли си толкова глупава?Моля те,кажи ми,че се шегуваш.Какво ми трябваше да пиша в темата...
    аз тебе не разбирам... не е лигавене, а е каприз.. чувствала се некомфортно.. и ако нямаш възможност или няма вода, кво прайш? Агонизираш в тиня, пот и кир?

Къпя се само по празници
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Малеее, толкова ли пропаднахте КиФлиТиИ "Малко повече парфюм и готово" Е такифа момичета тряя ги учиш на етика и хигиена...
    Типичен пример е една "Кукличка" с 10 тона парфюм ама цялата в пот с кафяво отзад на клина с 10 см дълъг мустак като на баи ти ганя...

Ти виждаш ли кво пишеш
    Никое момиче няма да си позволи да иде с кафяво по клина одзат...и още по малко 10см мустак
    не е смешно да измисляш глупости

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Малеее, толкова ли пропаднахте КиФлиТиИ "Малко повече парфюм и готово" Е такифа момичета тряя ги учиш на етика и хигиена...
    Типичен пример е една "Кукличка" с 10 тона парфюм ама цялата в пот с кафяво отзад на клина с 10 см дълъг мустак като на баи ти ганя...

Ти виждаш ли кво пишеш
    Никое момиче няма да си позволи да иде с кафяво по клина одзат...и още по малко 10см мустак
    Напротив! Аз съм виждал

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз тебе не разбирам... не е лигавене, а е каприз.. чувствала се некомфортно.. и ако нямаш възможност или няма вода, кво прайш? Агонизираш в тиня, пот и кир?
    Щом има желание, има и начин. Да не кажеш, че просто така си говоря - случвало се е да няма вода толкова пъти и съм си мила косата с вода от туба (тая за цветята), зъбите - с минерална, а тялото с канче и затоплена в микровълновата вода (у нас винаги има резерви в един бидон). Тъй че няма такова нещо като да нямаш възможност.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA

Ти виждаш ли кво пишеш
    Напротив! Аз съм виждал
    какво си виждал?

xKiFlA
    -

Голям фен Аватара на Callisto
    Слава богу в училище всички са с добра хигиена, но гаджето ми е отделен случей. Всеки път като влезе да се къпе и магически водата спира.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Щом има желание, има и начин. Да не кажеш, че просто така си говоря - случвало се е да няма вода толкова пъти и съм си мила косата с вода от туба (тая за цветята), зъбите - с минерална, а тялото с канче и затоплена в микровълновата вода (у нас винаги има резерви в един бидон). Тъй че няма такова нещо като да нямаш възможност.
    мм, ебати маниячката! Като вали сигурно си държиш сапун в джоба...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Всички нечистоплътни ученици и ученички на химическо чистене.Марш!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не мога да си обясня какви нечистоплътни същества сте да не си вземате душ най-малко по веднъж на ден.Не искам да обиждам,ама е така.Всеки покрай мен се къпе задължително по веднъж на ден.Така живея,така съм свикнала.Аз не си ли взема сутрин и вечер душ,просто ми е некомфортно.Нито е лигавене,нито нищо,това за мен си е нужда точно толкова колкото да ям.Не ви разбирам,честно.
    А що се отнася до тази Кифла или каквато е там... "малко повече парфюм и готово." Ъм,ти сериозно ли си толкова глупава?Моля те,кажи ми,че се шегуваш.Какво ми трябваше да пиша в темата...
    Ако нямам вода-у баба ми.До сега не ми се е случвало да остана мръсна.Не е каприс,така се е случвало.Каква тиня,каква пот...попринцип не се и потя,така че.... Абе не знам,така съм свикнала.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

Познато.Не е особено удобно,но го предпочитам хиляди пъти пред това да ходя неизкъпана.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на WaterLilly

Познато.Не е особено удобно,но го предпочитам хиляди пъти пред това да ходя неизкъпана.

Град
    Плевен
    Винаги се случва някой да не може
    днеска трябваше да се къпя например но .. студено е майка ми мрънка след мен 100 пъти да влеза аз се чувствам зле и Не искам пък и изтивам май се разболявам...и няма как неискам да се разболея

xKiFlA
    -

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    И какъв е извода: Когато сте болни и ви е зле, не се къпете..
    Вафла..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    За малко да ме накараш да си усмихна.. try again..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Някои много се превземате
    Не е нужно да се къпете "НАЙ-МАЛКО 3 пъти на ден" както някои от вас казвате, за да не миришете
    Едно душче на ден и подходящата козметика е предостатъчна, за да си стоите чистички през деня.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Някои много се превземате
    Не е нужно да се къпете "НАЙ-МАЛКО 3 пъти на ден" както някои от вас казвате, за да не миришете
    Едно душче на ден и подходящата козметика е предостатъчна, за да си стоите чистички през деня.
    Ако говориш за мен-къпя се по толкова пъти на ден,защототака ми е комфортно.Да,ама някой и по веднъж не се къпят.Пример:тази Кифла или каквато е там по-горе.Не можела да се къпе всеки ден,било и студено.Еми и аз съм настинала,но не ходя мръсна. Дори душа ме стопля много,защото се къпя с гореща вода и така.2-3 пъти на ден си ми е добре.И от изпаренията на топлата вода ми става по-добре на запушения нос даже. ( )
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Имаме няколко такива миризливци ... ужасна работа, хора, къпете се!
    Много е гадно, когато той/тя мине покрай теб, да ти лъха на пот, готвено и гадно, а още по-ужасния вариант е комбинацията от трите, взети заедно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Имаме няколко такива миризливци ... ужасна работа, хора, къпете се!
    Много е гадно, когато той/тя мине покрай теб, да ти лъха на пот, готвено и гадно, а още по-ужасния вариант е комбинацията от трите, взети заедно.
    Не знам защо, но тоя цитат ме разби!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    За малко да ме накараш да си усмихна.. try again..

хех ..... жалко

по-лошо е да имаш нечиcтоплътен cъкBартирант
    Ти му казBaш:
    - "Измий cи краката е, ща потруша!!!"
    а той ти казBa:
    - "Да е, да е ей cя отиам ..." иии cлед 30 мин cиди и цикли пред TV-то 0.о
    Омфг cигурно 20 чоека го базикат и той не cе уceща 0,о
    кат фляза у cтаята иам чуфcтфото, че ПЪРЧОBE жиBeят ..
    ади от Bреме на Bреме миризмата на тютюн и джибри я преодоляям (ce пак cтудентcка cтая ..) амаа на ПОРОBE - НЕ!
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Голям фен Аватара на magita
    еми не ставай като тях... не бъди нечистоплътна и няма от какво да те е страх... то се иска малко мислене
    и кажи на приятелките си директно или не да си спазват хигиена
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    City of Vampires
    При нас има само едно момиче което постояно мирише на пот и може да те убие с дъха си

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Ох ние имаме две такива моми едната вони на пот а дъха й е като чели токушто е погълнала 1 кофа туршия....А втората като мине ти замирисва на умряла риба....МНООГОО гадно!! Как може да не поддържаш лична хигиена ?! Аз само през зимата всеки ден се къпя а някои със седмици да не се къпят така че да се вмиришат....
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Абе много преовиличавате!Къпели се по 4 пъти на ден Еее това вече не е хигиена я мания.Аз лично се къпя всеки ден по 1 път и ми е доста удобно.Ааа пък от къде знаете че и вие не миришете!?
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    ----------
    Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"AlexanderAtanasov\\\\\\\\\\\\\\\"
    Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"snekity94\\\\\\\\\\\\\\\"
    Ми не че нямам желание да се къпя...ама сега зимата ми е студено и..
    Е не боже кви момичета има не,че не съм виждал ама според мене тва си е наглост как може ти да не се къпеш и на всичкото отгоре да питаш в форума защо било така,защо било иначе тва немоа да си го представя направо нз.. когато вземеш да се поддържаш тогава пиши в форума неможе да те мързи или да ти е студено и да не се изкъпеш и с цялата си наглост да питаш в форума това и онова.. като земеш сама да полагаш усилия да се поддържаш тогава ще спамиш в форумите за да ти се даде съвет защо било така... ебати наглостта 1во ти сама си си виновна 2ро питаш защо е така..
    ---------------

Мой избор е кога да се къпя и кога не. Немога в студеното да се къпа често и за тва пуснах тема искам някъв начин за да не ме разберат.. а не някой тук да се кара
    Ми ако не се изкъпеш и дезодорант няма да ти помогне... Аз не мога без да се изкъпя поне веднъж дневно... пускай една печка да затопли стаята и готово.. какво геройско има в това не мога да разбера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си