- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нечистоплътни съученици
Мога да кажа, че в цялата гимназия няма такива, или са двама или трима![]()
Не се къпеш често, защото е зима?![]()
Момиче, това хич не е нормално. Трябва да си имаш лична хигиена.
Не знам колко пъти седмично се къпеш (+ косата) но поне едно 2 пъти за 7 дни трябва да има. Друг въпрос е, че тялото всеки ден след училище е добре да си го измиеш, отнема не повече от 10 минути.
Колкото до потта - хора, колкото и потни да излизате от физическото, ако се къпете редовно, няма да миришете на порове ... Когато имате хигиена, вунята я няма.
за щастие нямаме такива..![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Имаме 4 такива в моя клас, добре че почти не говоря с тях и седя сравнително далече.
За ниската лична хигиена нищо не може да бъде оправдание.
За мене момиче да не се подържа е адски гнусно ... направо не го приемам.
Не яжте като четете това ...
Има един от моя клас ... ужасен е меко казано ... Пуши - съответно , има ужасна коса - олио може си напраиш от нея ама ше е развалено , кожа - мазна + лунички - Възползвай се от офертата :Д , дъх - да те убие , а зъби - жълти и ужасни. А пропуснах да спомена неповторимата му смрад ... цялата стая смърди на него - писна ми секи час да проветрявам ...
Ии носи ''версаче'' на мамулки :Д ...![]()
![]()
В класа имаме едно момче,което мирише УЖАСНО- на цигари,на пот абе ужас . . . ии преди Коледната ваканция му подарих ме: шампоан,сапун и парфюм. Ама ся мирише на парфюм и на пот пак е ужасно . . . . .
И ние имаме. Навсякъде има. Това зависи от родителите и възпитанието, такаче не трябва да съдят децата.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Стига бе неможе да е толкова злеПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ние имаме 4 такива - 2 момичета и 2 момчета. Ужасно е... Цялата стая се омирисва заради тях, на моменти чак нетърпимо става и студено или не - отваряме. Едното момче даже на няколко пъти ми се е случвало да вървя след него по стълбите и просто такава гадна въздушна пътечка оставяше след себе си, че чак буквално ми се повдигна...![]()
![]()
Нямаме такива хора в класа, за радост!!
Но във другите класове имаужас.. не ми се разправя
![]()
![]()
същото и в моя клас ;D ама има и едно момиче, въобще, ако може да се нарече такаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Сигурно има,но аз съм забелязал само един.Косата му е толкова мазна,че олио се стича по рамото му ... сигурно не се е къпал от година.![]()
~Tiesto. <3
Да,имаме-всички момчета без едно са като работници от фабриката-идват с коли,а обувките им кални,ръцете черни,миришат на пот,не се къпят-студено им било.Ти луд лииии сии![]()
![]()
![]()
А на PullMeCloser ще кажа-аз ако не се къпя през час просто ми е некомфортно ,не е каприз,просто ей такаи ако нямам вода имам запас от сняг сега през зимата,който стопявам,а лятото в камерата имам резерви от дъждовна вода
просто ей така-не мога да не се къпя през час
![]()
![]()
Ееееее, нееееПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oo повярвай ми може ... не се ебавам с такива неща. Преди няколко дена открадна парите (20лв) на най-добрият ми приятел. Казах на класната (казвала съм и вече 10 пъти поне) не ми вярва.Абсолютно сигурна съм ,че е той защото му ги откраднаха по време на физическото а само той беше в съблекалнята тогава ...Първоначално написано от kyka1
Бритзи-Не мисля,че теб те засяга дали се къпя по 3 пъти на ден.Заяждането ти беше абсолютно неуместно,защото това,че се къпя по няколко пъти на ден,не пречи на никого.Ако искам и през час ще се къпя,да.Сериозно,какъв ти е проблема?Няма начин къпането да навреди нито на мен,нито на околните.Казвам,че така съм научена,така съм свикнала,така са свикнали и всички от обкръжението ми-семейство,приятели и тн.И мисля,че е много нормално дори,за разлика от това да се къпеш веднъж на две седмици,защото ти е студено.(и да,имам в предвид Кифла-нещо си)
До БебзГърл-момчето че не се къпе не е извинение,обаче в луничките няма нищо лошо,дори са много сладки понякога,пък и не могат да се махнат,дори и да искаш.На някои им отиват и ги правят адски сладки.Аз самата имам(бледи) и всеки казва,че имам много красиви и нежни черти,а луничките ми придават адски сладък вид.И все пак-без тях ще съм по-добре.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз луничките ги казах между др-то ... исках да кажа че е адски нечистоплътен а не че има лунички :Д ..
Aз ни най-малко не се заяждам-просто казвам пък аз как правя,спокойно .Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
![]()
Ето , защо има грип .. Защото се правите на много чистите .. Да , нищо лошо няма в това да се къпете всеки ден .. Но и да се къпете през ден нищо не е станало слагаш дезодорант облличаш чисти дрехи и това е..
През останалите дни сменяш само гащите и ако има нужда миеш мишниците .. Зимата не е задължително всеки ден (с косата) .. Може и през ден .. все пак зимата не се вмирисваме като лятото .. . Начетох се на глупави коментари , особено на PullMeCloser ... къпела се 3 пъти на ден .. за т'ва сте болни всичките ... Като пропуснеш един ден да се изкъпеш не те прави мърльо .. и това ,че е студено не е оправдание ,а самата истина .. По-хубаво ли е да си болен ?!
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
.Няма нужда от къпане всеки ден особено зиматаА Тука всички пишат че се къпат по 2-3 пъти на ден.. но което съм сигурна че Не е така!
Иначе в нашия клас има 2-3 момичета така.,,но мен не ми пречат. даже седя с едното.. :P
Опитваш се да ми кажеш, че ако си имала физическо същия ден, няма да се изкъпеш, защото е зима и не е необходимо? Ако си неразположена, не се ли подмиваш?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да те светна дългата коса се мие през 3 дена защото иначе се изтощава ... И не мисля че ще ти стане нещо ако си хванеш косата на кок и си вземеш един душ ... на мен ми отнема 15 мин :О ... Докато си писала това мнение е можело да се изкъпеш + това се съмнявам да е толкова да е ''студено'' че да смърдиш на леш. И Pullmecloser си има хигиена ... не мисля че трябва да я виниш затова ако ти я намаш ... аре сс здраве =))Първоначално написано от beautifullslayer
Кое е смешното? Защото аз не успях да се засмея. Бабичка копеле?Първоначално написано от elito0o0o0
Нима те искат да "миришат" и вие да пускате тема във форума специално за тях? Нямате елементарно уважение към съучениците си. Всеки от нас е различен и трябва да го приемем такъв какъвто е.
Като контраатака на тази тема и на всички, които се подиграват на съучениците си или дори на непознати - Че Гевара, кубински революционер и комунист, се е хвалел на съучениците си, че е носел една тениска на гърба си цяла седмица, като през това време извършвал всякаква физическа дейност. И познайте - имал е приятели. Не всичко е до външен вид, но за съжаление нечие съзнание е оформено демократически и свободолюбиво, та се стига чак до тук, че пускате и теми, и се подигравате, и се кикотите. Жалко е, замислете се. Аз не се заяждам с никого, но просто не е редно, нито хуманно това, което правите.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!