.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 160
    Мога да кажа, че в цялата гимназия няма такива, или са двама или трима

Град
    Сливен
    Не се къпеш често, защото е зима?
    Момиче, това хич не е нормално. Трябва да си имаш лична хигиена.
    Не знам колко пъти седмично се къпеш (+ косата) но поне едно 2 пъти за 7 дни трябва да има. Друг въпрос е, че тялото всеки ден след училище е добре да си го измиеш, отнема не повече от 10 минути.
    Колкото до потта - хора, колкото и потни да излизате от физическото, ако се къпете редовно, няма да миришете на порове ... Когато имате хигиена, вунята я няма.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    за щастие нямаме такива..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Имаме 4 такива в моя клас, добре че почти не говоря с тях и седя сравнително далече.
    За ниската лична хигиена нищо не може да бъде оправдание.

За мене момиче да не се подържа е адски гнусно ... направо не го приемам.

Не яжте като четете това ...

Има един от моя клас ... ужасен е меко казано ... Пуши - съответно , има ужасна коса - олио може си напраиш от нея ама ше е развалено , кожа - мазна + лунички - Възползвай се от офертата :Д , дъх - да те убие , а зъби - жълти и ужасни. А пропуснах да спомена неповторимата му смрад ... цялата стая смърди на него - писна ми секи час да проветрявам ...
    Ии носи ''версаче'' на мамулки :Д ...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    В класа имаме едно момче,което мирише УЖАСНО- на цигари,на пот абе ужас . . . ии преди Коледната ваканция му подарих ме: шампоан,сапун и парфюм. Ама ся мирише на парфюм и на пот пак е ужасно . . . . .

И ние имаме. Навсякъде има. Това зависи от родителите и възпитанието, такаче не трябва да съдят децата.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl

Има един от моя клас ... ужасен е меко казано ... Пуши - съответно , има ужасна коса - олио може си напраиш от нея ама ше е развалено , кожа - мазна + лунички - Възползвай се от офертата :Д , дъх - да те убие , а зъби - жълти и ужасни. А пропуснах да спомена неповторимата му смрад ... цялата стая смърди на него - писна ми секи час да проветрявам ...
    Стига бе неможе да е толкова зле
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Ние имаме 4 такива - 2 момичета и 2 момчета. Ужасно е... Цялата стая се омирисва заради тях, на моменти чак нетърпимо става и студено или не - отваряме. Едното момче даже на няколко пъти ми се е случвало да вървя след него по стълбите и просто такава гадна въздушна пътечка оставяше след себе си, че чак буквално ми се повдигна...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Нямаме такива хора в класа, за радост!!
    Но във другите класове има ужас.. не ми се разправя

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ние имаме 2 момчета
    Малееее, особено единия, мирише на кисело и ужасно е мазен целия и пъпчив, ужааааасно е
    И има такава гнусна мазна кожа и девствен мустак, а като ти говори срещу теб и просто ти люти на очите, ужасно ее
    същото и в моя клас ;D ама има и едно момиче, въобще, ако може да се нарече така
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Сигурно има,но аз съм забелязал само един.Косата му е толкова мазна,че олио се стича по рамото му ... сигурно не се е къпал от година.
    ~Tiesto. <3

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Да,имаме-всички момчета без едно са като работници от фабриката-идват с коли,а обувките им кални,ръцете черни,миришат на пот,не се къпят-студено им било.Ти луд лииии сии

А на PullMeCloser ще кажа-аз ако не се къпя през час просто ми е некомфортно ,не е каприз,просто ей така и ако нямам вода имам запас от сняг сега през зимата,който стопявам,а лятото в камерата имам резерви от дъждовна вода просто ей така-не мога да не се къпя през час
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Да,имаме-всички момчета без едно са като работници от фабриката-идват с коли,а обувките им кални,ръцете черни,миришат на пот,не се къпят-студено им било.Ти луд лииии сии

А на PullMeCloser ще кажа-аз ако не се къпя през час просто ми е некомфортно ,не е каприз,просто ей така и ако нямам вода имам запас от сняг сега през зимата,който стопявам,а лятото в камерата имам резерви от дъждовна вода просто ей така-не мога да не се къпя през час
    Ееееее, нееее

Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl

Стига бе неможе да е толкова зле
    Oo повярвай ми може ... не се ебавам с такива неща. Преди няколко дена открадна парите (20лв) на най-добрият ми приятел. Казах на класната (казвала съм и вече 10 пъти поне) не ми вярва.Абсолютно сигурна съм ,че е той защото му ги откраднаха по време на физическото а само той беше в съблекалнята тогава ...

И в моя има .Сега като дойде лятото не ми се мисли направо

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Бритзи-Не мисля,че теб те засяга дали се къпя по 3 пъти на ден.Заяждането ти беше абсолютно неуместно,защото това,че се къпя по няколко пъти на ден,не пречи на никого.Ако искам и през час ще се къпя,да.Сериозно,какъв ти е проблема? Няма начин къпането да навреди нито на мен,нито на околните.Казвам,че така съм научена,така съм свикнала,така са свикнали и всички от обкръжението ми-семейство,приятели и тн.И мисля,че е много нормално дори,за разлика от това да се къпеш веднъж на две седмици,защото ти е студено.(и да,имам в предвид Кифла-нещо си)

До БебзГърл-момчето че не се къпе не е извинение,обаче в луничките няма нищо лошо,дори са много сладки понякога,пък и не могат да се махнат,дори и да искаш.На някои им отиват и ги правят адски сладки.Аз самата имам(бледи) и всеки казва,че имам много красиви и нежни черти,а луничките ми придават адски сладък вид.И все пак-без тях ще съм по-добре.
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз луничките ги казах между др-то ... исках да кажа че е адски нечистоплътен а не че има лунички :Д ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Бритзи-Не мисля,че теб те засяга дали се къпя по 3 пъти на ден.Заяждането ти беше абсолютно неуместно,защото това,че се къпя по няколко пъти на ден,не пречи на никого.Ако искам и през час ще се къпя,да.Сериозно,какъв ти е проблема? Няма начин къпането да навреди нито на мен,нито на околните.Казвам,че така съм научена,така съм свикнала,така са свикнали и всички от обкръжението ми-семейство,приятели и тн.И мисля,че е много нормално дори,за разлика от това да се къпеш веднъж на две седмици,защото ти е студено.(и да,имам в предвид Кифла-нещо си)
    Aз ни най-малко не се заяждам-просто казвам пък аз как правя,спокойно .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Ето , защо има грип .. Защото се правите на много чистите .. Да , нищо лошо няма в това да се къпете всеки ден .. Но и да се къпете през ден нищо не е станало слагаш дезодорант облличаш чисти дрехи и това е..
    През останалите дни сменяш само гащите и ако има нужда миеш мишниците .. Зимата не е задължително всеки ден (с косата) .. Може и през ден .. все пак зимата не се вмирисваме като лятото .. . Начетох се на глупави коментари , особено на PullMeCloser ... къпела се 3 пъти на ден .. за т'ва сте болни всичките ... Като пропуснеш един ден да се изкъпеш не те прави мърльо .. и това ,че е студено не е оправдание ,а самата истина .. По-хубаво ли е да си болен ?!
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Guest
    .Няма нужда от къпане всеки ден особено зимата А Тука всички пишат че се къпат по 2-3 пъти на ден.. но което съм сигурна че Не е така!

Иначе в нашия клас има 2-3 момичета така.,,но мен не ми пречат. даже седя с едното.. :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Опитваш се да ми кажеш, че ако си имала физическо същия ден, няма да се изкъпеш, защото е зима и не е необходимо? Ако си неразположена, не се ли подмиваш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от beautifullslayer
    Ето , защо има грип .. Защото се правите на много чистите .. Да , нищо лошо няма в това да се къпете всеки ден .. Но и да се къпете през ден нищо не е станало слагаш дезодорант облличаш чисти дрехи и това е..
    През останалите дни сменяш само гащите и ако има нужда миеш мишниците .. Зимата не е задължително всеки ден (с косата) .. Може и през ден .. все пак зимата не се вмирисваме като лятото .. . Начетох се на глупави коментари , особено на PullMeCloser ... къпела се 3 пъти на ден .. за т'ва сте болни всичките ... Като пропуснеш един ден да се изкъпеш не те прави мърльо .. и това ,че е студено не е оправдание ,а самата истина .. По-хубаво ли е да си болен ?!
    Да те светна дългата коса се мие през 3 дена защото иначе се изтощава ... И не мисля че ще ти стане нещо ако си хванеш косата на кок и си вземеш един душ ... на мен ми отнема 15 мин :О ... Докато си писала това мнение е можело да се изкъпеш + това се съмнявам да е толкова да е ''студено'' че да смърдиш на леш. И Pullmecloser си има хигиена ... не мисля че трябва да я виниш затова ако ти я намаш ... аре сс здраве =))

Фен Аватара на quexxe
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Жорето като каза кисело се сетих, че един път в тролея до мен седна една бабичка копеле и ужасно миришеше на оцет к`во да прайш... оцета е по-евтин от шампоана
    Кое е смешното? Защото аз не успях да се засмея. Бабичка копеле?

Нима те искат да "миришат" и вие да пускате тема във форума специално за тях? Нямате елементарно уважение към съучениците си. Всеки от нас е различен и трябва да го приемем такъв какъвто е.

Като контраатака на тази тема и на всички, които се подиграват на съучениците си или дори на непознати - Че Гевара, кубински революционер и комунист, се е хвалел на съучениците си, че е носел една тениска на гърба си цяла седмица, като през това време извършвал всякаква физическа дейност. И познайте - имал е приятели. Не всичко е до външен вид, но за съжаление нечие съзнание е оформено демократически и свободолюбиво, та се стига чак до тук, че пускате и теми, и се подигравате, и се кикотите. Жалко е, замислете се. Аз не се заяждам с никого, но просто не е редно, нито хуманно това, което правите.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си