- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нечистоплътни съученици
Както те имат право да миришат, така и ние имаме право да не припарваме в радиус от 5 метра от тях.Първоначално написано от Abigoria
![]()
Сметнах, че тва се подразбира, затова не го написахПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Ако мислиш,че нямаш добра хигиена,се поправи.Например аз се къпя сутрин,обед и вечер,и като излизам,а пък зъбите си ги мия 2 пъти на ден ! :![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Ако мислиш,че нямаш добра хигиена,се поправи.Например аз се къпя сутрин,обед и вечер,и като излизам,а пък зъбите си ги мия 2 пъти на ден ! :![]()
отврат..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
В моя клас ...в компанията има една,която е доста нечистоплътна,но сякаш не го забелязва.Останалите й се подиграват,тя може би се усеща,а сякаш,че не й пречи.Много косми...(айде сега може да има хормонален проблем ама все пак)примерно ходи на козметик за веждите,когато се сети(значи 1 път на 1/2 месеца)-считайте за кво говорим + над горната устна...Един съученик веднъж ми каза,че е видял като си е вдигнала ръцете,че целия и корем имал няква лента от косми ОМГ....И много,много пърхут и мазна кожа.Иначе е чаровна,но тва я прави много нечистоплътна.
Имаме и няколко момчета,единия му викаме Лептен,на другия девствен мустак(макар че си го бръснте) ,а на третия Буги Барабата![]()
При нас няма не4истоплътни момичета, но имаме едно момче което не мисля че си мие мн често косичката.. защото изглежда мн мазничка![]()
не че го отбягваме заради това.. просто се стремим да не му доближаваме косата![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!