Цитирай Първоначално написано от MissNothing
Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
Най-забавно е след час по физическо...1-2 от тях поне се сещат отгоре-отгоре да се понапръскат с нещо и дотам....
Ти сериозно ли? След физическото, когато си изпотен и миришеш да смесиш "приятната" миризма с дездорант .... това направо ме убива . Просто рол он преди даскало и нищо не се случва .

От класа имаме един , който 5 дни в седмицата е с една риза, сако, панталони [Униформата] . Поне да си направи 2 ризи или пък да си беше купил нова тениска за физическо, при положение че е с тая от първи клас ... тогава му беше дългичка, сега му се вижда пъпа ... яко е при момичетата, ама при момчетата ...

Той не се къпе често, косата и лицето му вечно са мазни, след физическо прилича на домат, а с това мазно изпотено лице и множество пъпки + неприятната миризма и вонята на чорапи като се преобува представете си какво става !!!?
Бляяяяяяк.
Ама наистина комбинацията на пот и децедорант е така слааадка.
Да беее аре ептем да смърдим на кочове щото комбинацията на пот и дезедорант не ви допада. По-добре е от нищо .. И омг държала съм 16 дни без топла вода.Този кошмар ми се е запечатал в съзнанието ;дд при това беше ЛЯТО! Не е извинение това.. Аз примерно през 3 дни ходех в баба ми да се къпя основно а в останалото време го кретах като топлех водата.. глупости говорите повечето. ;/