Авторке, ти сериозно ли казваш, че ти е студено да се къпеш през зимата? Предполагам имате топла водиа вкъщи, а един душ ти отнема околко 10 минутки. Дори и да нямате топла не можеш ли да си стоплиш и пак да се оправиш някак? Казвате, че се правим на много чистоплътни ама се съгласете, че е адски гадно някой да ви мирише...
За мое щастие нямахме такива индивиди в класа. Е, имаше едно момче, на което косата му се омазняваше доста бързичко, но не съм усетила да мирише
Иначе всички сме се сблъсквали с такива екземпляри къде ли не... Леле 1 път се прибирах с маршрутката от лекции и седнах най-отзад на последните седалки. След мен се качи някакъв с едно такова като шушляково яке и седна пред мене. Е казвам ви хора през цялото време си бях завряла носа в блузата и едва се сдържах да не повърна... По едно време даже мислех да сляза и да изчакам следващата маршрутка, но за щастие този реши да слезе пръв... Така смърдеше, сякаш не се беше къпал цял месец... И то даже не мога да опиша на какво точно миришеше - не на кисело, ами направо не знам на какво... И сега като си припомням и имам чувството, че отново усещам миризмата Беше ужасно просто!
Така че хорааа къпете се! Няма значение дали е зимно или лятно време - нищо няма да ви стане от 10-15 минутки под душа