Цитирай Първоначално написано от Tempest
Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
Не мога да си обясня какви нечистоплътни същества сте да не си вземате душ най-малко по веднъж на ден.Не искам да обиждам,ама е така.Всеки покрай мен се къпе задължително по веднъж на ден.Така живея,така съм свикнала.Аз не си ли взема сутрин и вечер душ,просто ми е некомфортно.Нито е лигавене,нито нищо,това за мен си е нужда точно толкова колкото да ям.Не ви разбирам,честно.
А що се отнася до тази Кифла или каквато е там... "малко повече парфюм и готово." Ъм,ти сериозно ли си толкова глупава?Моля те,кажи ми,че се шегуваш.Какво ми трябваше да пиша в темата...
аз тебе не разбирам... не е лигавене, а е каприз.. чувствала се некомфортно.. и ако нямаш възможност или няма вода, кво прайш? Агонизираш в тиня, пот и кир?
Ако нямам вода-у баба ми.До сега не ми се е случвало да остана мръсна.Не е каприс,така се е случвало.Каква тиня,каква пот...попринцип не се и потя,така че.... Абе не знам,така съм свикнала.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
Цитирай Първоначално написано от Tempest
аз тебе не разбирам... не е лигавене, а е каприз.. чувствала се некомфортно.. и ако нямаш възможност или няма вода, кво прайш? Агонизираш в тиня, пот и кир?
Щом има желание, има и начин. Да не кажеш, че просто така си говоря - случвало се е да няма вода толкова пъти и съм си мила косата с вода от туба (тая за цветята), зъбите - с минерална, а тялото с канче и затоплена в микровълновата вода (у нас винаги има резерви в един бидон). Тъй че няма такова нещо като да нямаш възможност.

Познато.Не е особено удобно,но го предпочитам хиляди пъти пред това да ходя неизкъпана.