Цитирай Първоначално написано от snekity94
----------
Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"AlexanderAtanasov\\\\\\\\\\\\\\\"
Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"snekity94\\\\\\\\\\\\\\\"
Ми не че нямам желание да се къпя...ама сега зимата ми е студено и..
Е не боже кви момичета има не,че не съм виждал ама според мене тва си е наглост как може ти да не се къпеш и на всичкото отгоре да питаш в форума защо било така,защо било иначе тва немоа да си го представя направо нз.. когато вземеш да се поддържаш тогава пиши в форума неможе да те мързи или да ти е студено и да не се изкъпеш и с цялата си наглост да питаш в форума това и онова.. като земеш сама да полагаш усилия да се поддържаш тогава ще спамиш в форумите за да ти се даде съвет защо било така... ебати наглостта 1во ти сама си си виновна 2ро питаш защо е така..
---------------

Мой избор е кога да се къпя и кога не. Немога в студеното да се къпа често и за тва пуснах тема искам някъв начин за да не ме разберат.. а не някой тук да се кара
Ми ако не се изкъпеш и дезодорант няма да ти помогне... Аз не мога без да се изкъпя поне веднъж дневно... пускай една печка да затопли стаята и готово.. какво геройско има в това не мога да разбера.