Някои хора обаче си умират да критикуват другите за личния им избор.А тук става въпрос за хигиена.
На Кифлата мога да й кажа,че това,че тя се къпе веднъж в седмицата,не значи,че някой лъже,че се къпе по два пъти на ден.Аз например си вземам през деня душ един-два пъти и вечер преди да легна задължително.
beautifullslayer-защо да ми е глупав коментара?Много съм болнава,но аз си нося последствията.Хора....вие луди ли сте?Какво ви засяга вас по колко пъти се къпя?Душ два пъти на ден си е напълно нормално за мен.Сори,но аз първо,че сутрин без душ не мога да се събудя,второ,че когато се прибера от училище например,един горещ душ ме отпуска адски много.Вечер също се къпя.Обичам водата,обожавам да се къпя.И не виждам това с какво вреди на вас,мрънкащите.Може би ви пречи,че не се къпя веднъж в седмицата,дори след физическо или тичане,аеробика,както калпазанка мисля каза,не си ходя потна и сигурно много ви пречи да не мириша.Къпането с абсолютно нищо не може да ми навреди,а и да можеше,аз съм достатъчно голяма и си поемам риска(от евентуален грип,хаха :Д) И никого не съм нарекла мърльо,освен Кифла,която разказваше дори как майка й я молела да се изкъпе.Някой да каже,че е нормално?
Отделно,имам адски чувствителна кожа,която и при най-малкото замърсяване се обрива и става на лишеи,имам и някако подобие на алергия към прах.
А до това,което калпазанка каза...ужас,не вярвам която и да е жена да не се подмива ПОНЕ когато е в цикъл,ако не всеки ден.
Много дълъг пост,но нищо,току-виж някой го прочел и разбрал!Моля да спрете с тия злобни нападки към мен,защото нито вие ми плащате сметките за водата,нито се къпя във вашите бани,че да ви пречи.