.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 160 от общо 160
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Всеки си преценява колко да се къпе. Някои могат да се къпят по 10 пъти на ден, други- през ден- два.
    Кво ви пука :Д
    Миришели. Голям праз... В свободна държава живеем, всеки има право да си мирише колкото и на каквото си иска- било то на цветенца или на манджа...
    Както те имат право да миришат, така и ние имаме право да не припарваме в радиус от 5 метра от тях.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Всеки си преценява колко да се къпе. Някои могат да се къпят по 10 пъти на ден, други- през ден- два.
    Кво ви пука :Д
    Миришели. Голям праз... В свободна държава живеем, всеки има право да си мирише колкото и на каквото си иска- било то на цветенца или на манджа...
    Както те имат право да миришат, така и ние имаме право да не припарваме в радиус от 5 метра от тях.
    Сметнах, че тва се подразбира, затова не го написах

Ако мислиш,че нямаш добра хигиена,се поправи.Например аз се къпя сутрин,обед и вечер,и като излизам,а пък зъбите си ги мия 2 пъти на ден ! :
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Ако мислиш,че нямаш добра хигиена,се поправи.Например аз се къпя сутрин,обед и вечер,и като излизам,а пък зъбите си ги мия 2 пъти на ден ! :

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    отврат..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В моя клас ...в компанията има една,която е доста нечистоплътна,но сякаш не го забелязва.Останалите й се подиграват,тя може би се усеща,а сякаш,че не й пречи.Много косми...(айде сега може да има хормонален проблем ама все пак)примерно ходи на козметик за веждите,когато се сети(значи 1 път на 1/2 месеца)-считайте за кво говорим + над горната устна...Един съученик веднъж ми каза,че е видял като си е вдигнала ръцете,че целия и корем имал няква лента от косми ОМГ....И много,много пърхут и мазна кожа.Иначе е чаровна,но тва я прави много нечистоплътна.
    Имаме и няколко момчета,единия му викаме Лептен,на другия девствен мустак(макар че си го бръснте) ,а на третия Буги Барабата

При нас няма не4истоплътни момичета, но имаме едно момче което не мисля че си мие мн често косичката.. защото изглежда мн мазничка
    не че го отбягваме заради това.. просто се стремим да не му доближаваме косата
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си