Цитирай Първоначално написано от AceXe
И с теб не съм съгласен донякъде... От една страна с какво толкова може да я нарани ако й разкаже за бившата?! Тя знае, че той е имал момичета преди и каквото и да й каже не би следвало тя да се сърди.
От друга страна и аз не съм съгласен да се задават такива въпроси. Аз с всяко момиче, с което съм тръгвал съм й казвал да не ми задава въпроси за живота ми отпреди да се срещнем. Може би е крайно, но това е начина ми на живот и режа при такива въпроси. До авторката, следователно ако той е също такъв тип, или ще те отреже да не го питаш или ще те излъже, за да му е по-лесно. Зависи от човека. Честно казано не мисля, че трябва да го взимаш навътре. Важно е дали те лъже за настоящето. Не се набутвай в чуждите спомени, защото винаги има и гадни неща.
Тя,че няма право да се сърди няма така си е...Нооо все пак като разбере започва едно вътрешно несъзнателно сравняване м/у тях и нея и когато везните са наклонени в тяхна полза се получава доста тъпичко...И се започват едни стремежи да е като тях,да му се харесва и така се загубва идентичността на човек и то поради простата причина,че е в някаква степен наранен от това,че се различава от предишните му приятелки...

А относно това,че миналото ти е тема табу...Това е тъпо,защото миналото ни е част и от настоящето и е някак тъпо да го криеш по една или друга причина..Дори да не е толкова розово,колкото ти се иска това няма значение,защото това си си ти и не можеш да го промениш,по-важно какъв си сега