Цитирай Първоначално написано от gabi_94
Тъй като съм голяма фенка на Енрике, ще кажа само, че това беше най-якия концерт на който съм била. Енрике се държа супер яко и направи страшно шоу...Бях сравнително напред и го виждах перфектно като вървеше напред по сцената. Освен това мястото ми беше много хубаво, хората около мен - възпитани, не някакви малоумници, имах достатъчно пространство да поскачам и танцувам...Да, гадно беше, че висях от 6 там и че беше кално и валеше дъжд, дъщо и гадната обърквациа на входовете след концерта, но за мен това няма значение, защото концерта беше уникален. Особено часта, в която Енрике покани две момчета с него на сцената, снима се сам с фотоапаратите на хората, слезе за малко при тях и най-вече когато издърпа едно момиче на сцената и я прегръщаше и и пееше на ухото Hero. Тя се разплака от кеф, та чак и аз и много други За мен беше неповторимо и Енрике само ме накара да го харесвам още повече....Дано някой път пак дойде в Бг с платен концерт на стадион примерно...Ще си платя, но ще е още по-яко.
Аз бях пред City Center още в 3 ... но цялото това чакане си заслужаваше ! Бях почти най-отпред , Енрике мина , хвана мен и приятелката ми за ръката , прати ни целувка ... направо щях да се припадна от кеф ! Беше униклано изживяване !!! Много искам отново да има концерт в БГ ! Надявам се той не се е разочаровал от недотам добрата организация на концерта като цяло и да дойде отново !