Цитирай Първоначално написано от fgfdfs
Депресарско или не, не ме интересува, трябваше да си го кажа.

Не искам да го изкрещявам в ничие лице, защото никой не се интересува от подобни проблеми и всеки си гледа живота.
Не съм страхливец, напротив, приемам всички неща смело.
Спрял съм да опитвам, защото досега вече съм загубил бройката на това колко връзки съм имал и че нито една не е била сериозна и е траяла повече от месец.

Казармата ми е все тая - имам физическата възможност да правя каквото и да е там - от дисциплина до физическо натоварване, така че тя точно нищо няма да промени.

Не си търся нищо, още по-малко във форума. След многобройни неуспешни опити да намеря любовта вече съм се отказал. Тези работи, които предложи, си ги правя ежедневно, не съм депресиран. Мога да живея без любов, всеки може, проблема е, че не искам. Даскалото вече го няма. Знам какво да правя, не съм 15 годишен келеш, който не знае как да заговори момиче.

Човече....
както се изказа звънни на приятел,отидете на кино или на планина или просто на кафе в квартала..
даже и на театър= както решиш =). а за момичето.. винаги са ми кавали че стабилното и вярно момиче си идва скоро или късно(сега аз ще се надявам да е по възможност скоро =) и също така ще се надявам да се радваш на живота и да щракаш с пръсти)
да кажеме че и аз търся стабилно хубаво момиче, и често не успявам, макар че не съм изгхбил надежда. Па ако си по затворен или по-трудно контактен като личност винаги тука можеш дая отправиш предложение с някой о форума да се излезе на по питие или друга занимавка.

Good Luck Брат.
=)

О