.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

Няма смисъл.

Тъпо е. Няма смисъл.
    Опитвам се да го забравя, спомням си всичко лошо, което ми беше сторил. И вчера докато се прибирах, някакво момче, с неговия парфюм седна до мен и да, разплаках се. Естествено, че се опитвам да го забравя, правя всичко възможно, почти успявах, но вчера когато усетих парфюма му . . не мога да си обясня какво стана.
    Излизам с приятели, както казах по - горе, опитвам се да не мисля за него и в общи линии ми се получава.
    Само, не разбрах вчера какво ми стана ?! Смисъл, не съм го виждала от 1 - 2 месеца и съм на принципа: далеч от очите - далеч от сърцето.
    Чудя се, какво да направя още .
    Някакви съвети, нещо ... ?

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Времето лекува всичко.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Само времето ще го заличи. Скоро ще спреш да свързваш този парфюм с него. Запълвай времето си и неоставай за даълго сама или без нещо да е заело мислите ти.

защо тогава този парфюм ми бърка така в съзнанието ?

Аз не мисля че времето лекува , времето минава и да прави някой рани по незабележими но те не изчезват стоят там дълго време и им трябва много малко за да се разранят отново .. Просто продължи напред , явно той не е бил за теб , намирай утеха в приятели , споделяй им , изливай си душата
    Don`t guve a fuck ! xaxa

'Щото си яко във филма. Или си твърде впечатлителна. На мен ми отне месеци наред да преодолея увлечението си към един хубавец преди време. А беше само увлечение. Смятай. И съм ревала, и съм се тръшкала, по едно време уж го мразих, после пък много го обичах, накрая ми беше безразличен, после пак се тръшках, и пак много го мразих... След време си промених средата, мисленето, намерих за кого друг да се вълнувам, намерих си и хоби, и... ми мина.

Град
    София
    Ехх тая любов

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Бърка ти в сърцето,защото той е имал същия или подобен и по този начин се сещаш за него,чрез други сетива...Рецепторите могат да запомнят много неща,знаеш ли колко пъти като помириша или хапна нещо се сещам за момент от миналото или от детството си? Само с времето ще го заличиш от сърцето си,но не и от съзнанието Имай го в предвид
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

ох
    дълбока депресия..
    моят съвет е да си търсиш вдъхновение. не е нужно да се обграждаш с приятели, може пък сама да ти е по-добре. Просто си намери някакво ново хоби, занимание, което поглъща цялото ти внимание. Така ще се откъснеш за малко от миналото си и постепенно ще го преживееш.

едва ли, смисъл.. забравям го. Но ми стана тъпо като се разревах,
    означава ли, че ми е слабост?

Повече от фен Аватара на w0lf
    означава че си била флюбена и като нещо ти напомня за него се сещаш за хубавите моменти и ти става скофтено като се сетиш че ги няма вече
    madafaka

Град
    Пловдив
    Подсъзнателно още имаш чувства към него,но не искаш да си го признаеш...Ако те потърси на секундата ще му са дадеш пак...Т'ва е истината

Едва ли.
    да, имам нещо към него, но то е толкова слабо и и ..
    Едва ли, ще му се дам отново. Той каза, че няма нищо към мен и едва ли е тръгнем за 6ти път.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Eos
    Едва ли.
    да, имам нещо към него, но то е толкова слабо и и ..
    Едва ли, ще му се дам отново. Той каза, че няма нищо към мен и едва ли е тръгнем за 6ти път.
    За 6-ти? Вие да не поставяте рекорди на Гинес? Той може да казва едно и ти също,но като се видите сърцето може друга песен да запее

последния път, т.е петия поговорихме нали а - у, и след 4-5 дена го попитах какво правим от тук нататък и той: * аз нямам никакви чувства към теб, м/у нас няма да се получи *

и от тогава нищо.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Кажи поне кой е парфюма.

да е, много го знам аз :Д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е явно още не си го забравила. Ако не обръщаш внимание на тоя факто съвсем скоро ще ти мине.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

На мен лично много ми помага факта,че имам амбиции и се опитвам да направя всичко възможно,за да ги реализирам,което ми отнема доста време.Нямам време да мисля за раните от миналото.А и не бих се оставила едно момче да ме пречупи.Живота продължава,направи го и ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си