.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

какво да правя?????

Така...Един мой роднина ме запозна със супер сладко момче.Аз много го харесвам.И му поисках скайп.Всеки ден се чуваме и си пишем по скайп и един ден му казах че го харесвам той не ми каза нищо и продължихме да си говорим и едн ден играхме морки шах в нета и той почна да ме дразни че щял да напише че го харесвам и аз му написах :да харесвам те имали проблем и той ми каза че нямало защото и той ме харесва и после си писахме глупости и ми каза че нещата стават сериозни оттогава пак си говорим но никога не става въпрос за това което си писахме сякаш е забравил
    някои хора са като гол овлюх

Град
    Ивагакуре
    Оправи си заглавието, после пиши глупости.. Много ли е трудо да се пише "харесвам" вместо "хр" ?

Колкото до "проблема", толкова ли не можете да се съберете насаме и да си изясните някои неща ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Повече от фен Аватара на w0lf
    станете си скайп гаджета
    madafaka

Поговерете си. Очевидно ИМА причина да избягва тази тема, само се надявам да не те лъже.. Изяснете се и тогава все някой ще действа. Ако пък той те е излъгал.. Не се замесвай повече с него. Трябва ли ти човек, който да те лъже!?
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

"Писахме си сериозно; играхме шах в нета; взех му скайпа; чуваме се всеки ден" ... и сте много зле... Толкова ли не можете да отделите 1 час и да се видите като НОРМАЛНИ хора, а трябва да висите ден и нощ пред монитора? Луда работа. И ти като му каза, че го харесваш какво очакваш? Вричане във вечна вярност и хиляди емотиконки меченца и цветенца в знак на благодарност ли? К'во да засяга темата момчето, като на вас цялото ви общуване става посредством единствено и само чрез компютъра?
    Направо разказахте играта на старомодното признаване на чувства на живо и на виновните погледи, и неловкото мълчание след това.

Нищо сериозно няма в това. Сериозно е да се видите на живо и или да се изясните или просто да си говорите, да правите нещо и така да усетиш дали има нещо... Що за простотии?!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И кое му е сериозното на морски шах по нета и писане по скайп? Излезте навън като нормални хора и му кажи в лицето,че го харесваш и,ако е заинтересован още ще си станете гаджета Много трудна работа
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    "Писахме си сериозно; играхме шах в нета; взех му скайпа; чуваме се всеки ден" ... и сте много зле... Толкова ли не можете да отделите 1 час и да се видите като НОРМАЛНИ хора, а трябва да висите ден и нощ пред монитора? Луда работа. И ти като му каза, че го харесваш какво очакваш? Вричане във вечна вярност и хиляди емотиконки меченца и цветенца в знак на благодарност ли? К'во да засяга темата момчето, като на вас цялото ви общуване става посредством единствено и само чрез компютъра?
    Направо разказахте играта на старомодното признаване на чувства на живо и на виновните погледи, и неловкото мълчание след това.
    виждаме се всяка събота през седмицата уча
    някои хора са като гол овлюх

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Толкова ли е трудно да се слагат точки ?!

по темата: Като не можете да се виждате през седмицата- в събота излезте и му кажи всичко в лицето и се изяснете.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Нищо сериозно няма в това. Сериозно е да се видите на живо и или да се изясните или просто да си говорите, да правите нещо и така да усетиш дали има нещо... Що за простотии?!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си