- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- „Как да си върнем любимия“
Здравейте, момичета! Попаднах на стрхотна книга „Как да си върнем любимия“, но проблема е там, че мога да си я закупя единствено по интернет, което значи, че трябва да разполагам с кредитна карта. Аз нямам такава! Искам да помоля, всяко момиче, което е изоставено от човека, когото обича... да бъдем съпричастни! Знаете какво е чувството. Ужасно много искам книгата, но просто не мога да си я поръчам по този начин. Няма начин да я няма някъде в интернет! С общо усилия да я открием!
http://varnisigo.com/
Благодаря ви предварително!![]()
Четенето на тази книга и опита да си върнеш нещо изгубено си е прахосване на време.
Благодаря за мнението, но не можеш да бъдеш сигурен, нали? Аз си знам най- добре какво ми е, така че не ми е нужен някой, който да ме разубеждава да опитвам!
Ако тази книга не се занимава индивидуално с психиката на твоя любим, то до никъде няма да стигнеш. Вие хора сте се издухали тотално, щом до книги стигнахте заради любимите ви. Какво е следващото ? Вуду магии?
Ето на това разчитат авторите на тези книги. Това си е като модерните напоследък лекции "Как кризата да ни донесе печалби". Таксата е няколко стотин евро, а не знам някой да е забогатял след слушане на подобна лекция. Ако държиш да я имаш мога да се разтърся от къде да си я купиш.
Има я само в интернет ;/
Още малко ще поискаш и номера на кредитната ми карта и айбан![]()
![]()
![]()
И защо смятате,че всичко,за което са се трудили хората трябва непременно да го намерите безплатно?Бръкни се в джоба 30-40 лева,колкото е там,намери някой познат с кредитна карта,който да ти я купи и ти му дай парите и си готова...
И най-интересно ми е защо си мислиш,че една купчина хартия(електронни страници) ще ти помогнат да си върнеш любимия?Толкова ниско ли си паднала,че да очакваш едно книга да оправи проблемите ти вместо теб?Седни и помисли за грешките и на двамата и причините,за да се стигне до раздяла...Ако могат да се поправят просто говори с човека отсреща,вместо да се занимаваш с търсенето на някаква поредна боза,която 100% за ник'ъв трибуквеник не става...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз лично не я намирам в интернет, потързи в Хеликон например, ако я няма можеш да си поръчаш да ти я донесат.
Ще ти кажа една друга книга, която не е за това как да си върнем бившия, но пак се отнася до взаимоотношенията между жената и мъжа, като се набляга повече на женската гледна точка. Книгата се казва "Мъжете си падат по кучки" и противно на глупавото загравие има много истини в нея, написани на прост език. Книгажа учи на истинско себеуважение, може би това и е основната цел.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Значи я бива?Много пъти я заглеждам в книжарниците и тъкмо да извадя парите да я взема и си казвам "Щом се говори за кучки,значи ще е боза"Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Ти можеш ли да четеш?! Написала съм, че нямам карта, а за другия вариянт- явно не съм се досетила! Другото, което е, не можеш да знаеш, дали не съм си осъзнала грешките, и дали не съм говорила с човека. Писна ми да ти чета заядливите постчета. Избивай си комплексите някъде другате.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Woww не видях нищо заядливо в поста... Прави разлика м/у учудване и заяждане. Честно казано и аз не вярвам, че някаква си книга би ти помогнала в такава ситуация. По-скоро би помогнала на автора да забогатее .Първоначално написано от Shtastl1va
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Хахаха, тая пък седнала книги да чете как да си върне любимия![]()
![]()
![]()
Ами щом си ги осъзнала и си говорила с него и пак нищо,тогава на какво основание смяташ,че една книга ще ти оправи положението?Много ми е интересно,но така и не получих смислен отговор...Пък,ако искаш да я четеш за удоволствие ОК лошо няма,но както го пишеш излиза,че я искаш само,за да си върнеш бившия,което в твоя случай е много безсмислено...Постчетата ми не са заядливи,а просто казват истината на хората и,когато не им отърва и ги настъпя виждаш реакциятаПървоначално написано от Shtastl1va
Иначе аз комплекси нямам,имам си всичко,което ми е необходимо и не се комплексирам
Ако при теб е така това вече е друга тема...
![]()
Съдейки по отговорите на девойката, нещата не са голяма любов, а чист инат. Искам си го пък.
Момиче, хората се опитват да ти кажат, че най-вероятно след като вече си опитвала няма смисъл.
Май някой трябва да и направи констатация,за да разбере за к'во иде реч и да се осъзнае...Като нямаш акъл,поне имай инат и за дветеПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Зле
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Книгата ' Как да си върнем любимия' върви в пакет с:
"Как да си върнем девствеността"
"Как да си върнем младостта"
"Как да си върнем загубеното време"
и
"Как да си върнем съвета който сме дали "
Много полезни книги![]()
Понякога дори да знаеш къде си сгрешил нямаш идея как точно да го поправиш.Но ако имаше някаква рецепта за оправяне на грешки,щеше да е хубаво.Чела съм няколко подобни книги,но за мъже(колкото да видя
дали е вярно) и установих,че при мен тези съвети не биха проработили.Значи не всичко е универсално.