- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вазможно ли е ???
Здравеите искам да попитам вазможно ли е да сам бременна ако след няколко дена от секса ми доиде ??? САжалявам за баналния вапрос![]()
щом ти е дошло,от какво се притесняваш ?
възможна е единствено цветна бременност,която е съпроводена с менструация , но това се случва при много малък процент от жените.
няма от какво да се притесняваш според мен.
facepalm
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Толкова е вАзможно, колкото е вАзможно "вАзможно" да се пише с "а"
Щом ти е дошло няма от какво да се притесняваш,освен ако не ти е 2-3 дни с малко кървене...Тогава може да е цветна бременност,но рядко са "късметлиййките",които имат такава...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мен ако питаш си е съвсем възможно да си го пишеш с "а".Първоначално написано от Moderatorius
При цветната бременност течението е много по-различно от това при цикъл (значително по-слабо и по-кратко и, поне доколкото знам, може да бъде с малко по-различен цвят) така че ако нямаш оплаквания нищо ти няма.
Тук трябват дати, миличка. А и дори да беше казала дата, ние няма как да знаем точно какво се случва с тялото ти. Консултирай се с лекар.Първоначално написано от vanchetooo
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Направи си тест.Първоначално написано от vanchetooo
теста хваща след 2-3 седмици мацки ! Трябва време !!! Няколко дена е много относителноПървоначално написано от kremen4eto
Ако не ми вярвате - питайте гинеколозите
![]()
След 2, след 5-6-7, когато и да е ... един тест ще е мноооого по-сигурен от нашето мнение. Това ми беше мисълта. Аз не знам како е станало между краката й, или в матката й.Първоначално написано от NeZaPoznat