.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

вазможно ли е ???

Здравеите искам да попитам вазможно ли е да сам бременна ако след няколко дена от секса ми доиде ??? САжалявам за баналния вапрос

щом ти е дошло,от какво се притесняваш ?
    възможна е единствено цветна бременност,която е съпроводена с менструация , но това се случва при много малък процент от жените.
    няма от какво да се притесняваш според мен.

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    facepalm
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Толкова е вАзможно, колкото е вАзможно "вАзможно" да се пише с "а"

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Щом ти е дошло няма от какво да се притесняваш,освен ако не ти е 2-3 дни с малко кървене...Тогава може да е цветна бременност,но рядко са "късметлиййките",които имат такава...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Толкова е вАзможно, колкото е вАзможно "вАзможно" да се пише с "а"
    Мен ако питаш си е съвсем възможно да си го пишеш с "а".
    При цветната бременност течението е много по-различно от това при цикъл (значително по-слабо и по-кратко и, поне доколкото знам, може да бъде с малко по-различен цвят) така че ако нямаш оплаквания нищо ти няма.

Re: вазможно ли е ???

Цитирай Първоначално написано от vanchetooo
    Здравеите искам да попитам вазможно ли е да сам бременна ако след няколко дена от секса ми доиде ??? САжалявам за баналния вапрос
    Тук трябват дати, миличка. А и дори да беше казала дата, ние няма как да знаем точно какво се случва с тялото ти. Консултирай се с лекар.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Facefloor.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Здравейте, искам да попитам, възможно ли е да съм бременна, ако след няколко дена от секса ми дойде ??? Съжалявам за баналния въпрос
    Направи си тест.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Здравейте, искам да попитам, възможно ли е да съм бременна, ако след няколко дена от секса ми дойде ??? Съжалявам за баналния въпрос
    Направи си тест.
    теста хваща след 2-3 седмици мацки ! Трябва време !!! Няколко дена е много относително Ако не ми вярвате - питайте гинеколозите

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Направи си тест.
    теста хваща след 2-3 седмици мацки ! Трябва време !!! Няколко дена е много относително Ако не ми вярвате - питайте гинеколозите
    След 2, след 5-6-7, когато и да е ... един тест ще е мноооого по-сигурен от нашето мнение. Това ми беше мисълта. Аз не знам како е станало между краката й, или в матката й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си