- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Поредното позорно решение на колониалната администрация в Бъ
Базите са друго, посолствата са неприкосновени и държавата, на която е посолството може да си прави каквито си иска паметници на негова територия.Аз не искам да излизам американофил, защото не съм, нито пък да отричам делото на Списаревски и другите летци защитавали София, и ако този паметник си го преместят някъде извън посолството ще съм твърдо против.
Американците никога няма да поискат такова нещо.
Аз знам, че не си американофил.
Аз може да харесвам Америка, но в случая се напада абсолютно безпочвено. Всеки може каквото иска да си построи в двора на посолството. Ако България си издигне паметник на Васил Левски в двора на посолството в Анкара, Турция няма нищо да каже, защото ще сме си в пълното право. И това е същата ситуация...
А ще си посипеш ли главата с пепел ако тоя паметник бъде поставен извън двора на посолството? По-точно в Южния парк, както иска американския посланик?Първоначално написано от amk933
Точно от този паметник нямаме нужда в момента,защото не виждам хора,които да се прекланят пред тези хора,освен американските делегации или посланика и антуража му.На мнение съм,че първо трябва да издигнем паметници на някой български герой и после да строим на чуждите.
бах мааму хора ... стига спорихте с тоз вене разбрахте ли, че тоя обича уса повече от България...
Откриха го.
Паметник на българоубийци бе открит в американското посолство 04 10 2010
И изглежда не е на територията на посолството.
Докато си е в щатите е унизително, но няма, какво да се направи.Още по-унизително е, как лижем задниците на американците.НО, ако това нещо се постави в България, ще е върха на националното унижение.
Same shit,different day .
И, ако гледаш телевизия СКОТ, наистина ми е жал за тебе...Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Не знам на глупав и малоумен ли ти приличам, но и 100 пъти да повториш, че в центъра на София, лъжата ти няма да стане вярна. Още по-грозното е, че се опитваш да я пробуташ тази си измама, злоупотребявайки с паметта на хора, като Списаревски.Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Ти нещо май си се напил и незнаеш кво говориш?Първоначално написано от amk933
![]()
Хаха. Много умно:Първоначално написано от doktorEmilAntonov
http://prikachi.com/images/899/2563899I.jpg
За това говоря. Че се възползвате/ш от съдбата на хора, които ужким уважавате като Списаревски, за да си прокарвате лъжите по грозен начин. Сега стана ли ти ясно? Паметникът първо не е в центъра на София; второ, ако е пред сградата на посолството в дворал, е много вероятно изобщо да не се води на българска територия.
А извинявам се,аз мислех,че ще е в Южния парк и едва ли не,стотиците хора,които минават от там всеки ден трябва да се възхищават на "подвига" на българоубийците.Иначе да,САЩ може да си построи каквото поиска в посолството,защото това си е тяхна територия и могат,както да си построят такъв паметник в Ню Йорк така и в София.
Не съм правил аз видеото, но кво се хващаш за нещо незначително? Няма значение къде ще е паметника, намира се в България.
Ако на власт дойде едно истинско българско правителство такива паметници ще бъдат безмилостно съборени и няма да се допускат подобни анти-български актове.
Ето какви малоумни комундета подкрепят такива паметници.
http://vbox7.com/play:54d1d33d
Както и да е,кво правите от мухата слон,този паметник не се намира в България,а се намира в територията на САЩ!Аз попринцип изобщо не съм привърженик на САЩ,даже малко си падам русофил,но това си е напълно в тяхното право,да си построят какъвто искат паметник на тяхна територия!Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Не не се хващам за нещо малко, защото:Първоначално написано от doktorEmilAntonov
1. Паметникът НЕ Е на българска територия.
2. Лъжеш и мамиш, за да внушиш нещо, което е лъжа.
Ако ще е и националсоциалистическо правителство да дойде, паметникът ще си седи там, защото няма права над него.
Не знам още колко пъти трябва да ти се повтори нещо, за да го схванеш. Ако всички националисти сте такива, да му мисли България. Нито можете да си служите с аргументи, нито разбирате 1% от международното право, нито можете да си докажете твърденията без да реферирате към нещо в минал момент и да го манипулирате по безумно грозен начин. С това впечатление оставам.
Много пък си сигурен по точка 2.![]()
Според мен,даже ни прави чест,че ни искат мнението,кво те да си строят на тяхна територия.Знам,че звучи грубо,но е така...
Точно така.Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Защото за разликата от половината ви малоумни последователи, аз не се доверявам на всяка евтина пропаганда. А на това клипче Е позорно.
Кой ни окупиралПървоначално написано от doktorEmilAntonov
руснаците са били леко заети тогава и са били далечко от нас
Освен това сме в съюз с Германия за да не ни окупират самите германци Цар Борис 3 е нямал избор той е знаел че това е грешната страна
пп
всеки знае че САЩ ни обевяват война айде кажете ми къде е подписан мирния договор![]()
ОДИН!!!
СССР, на 5 - ти септември ни обявяват война и на осми нахлуват.Първоначално написано от darkPaladin
Не САЩ обявява на нас война, а ние на тях на 12 декември 1941 година.
Преди да пишеш пак глупости, хвани та прочети за това дето ше пишеш.