.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен Аватара на Wildchildd
    Базите са друго, посолствата са неприкосновени и държавата, на която е посолството може да си прави каквито си иска паметници на негова територия.Аз не искам да излизам американофил, защото не съм, нито пък да отричам делото на Списаревски и другите летци защитавали София, и ако този паметник си го преместят някъде извън посолството ще съм твърдо против.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Американците никога няма да поискат такова нещо.

Аз знам, че не си американофил.
    Аз може да харесвам Америка, но в случая се напада абсолютно безпочвено. Всеки може каквото иска да си построи в двора на посолството. Ако България си издигне паметник на Васил Левски в двора на посолството в Анкара, Турция няма нищо да каже, защото ще сме си в пълното право. И това е същата ситуация...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Тези лъжи и интрижки може да ти минат някъде другаде и сред другарчетата от БНС.

Паметникът е пред сградата на посолството в двора му, сиреч на негова територия и няма да излиза от там. Ще го разрушиш, ама през крив макарон.
    А ще си посипеш ли главата с пепел ако тоя паметник бъде поставен извън двора на посолството? По-точно в Южния парк, както иска американския посланик?

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Точно от този паметник нямаме нужда в момента,защото не виждам хора,които да се прекланят пред тези хора,освен американските делегации или посланика и антуража му.На мнение съм,че първо трябва да издигнем паметници на някой български герой и после да строим на чуждите.

бах мааму хора ... стига спорихте с тоз ве не разбрахте ли, че тоя обича уса повече от България...

Откриха го.

Паметник на българоубийци бе открит в американското посолство 04 10 2010

И изглежда не е на територията на посолството.

Град
    Бургас
    Докато си е в щатите е унизително, но няма, какво да се направи.Още по-унизително е, как лижем задниците на американците.НО, ако това нещо се постави в България, ще е върха на националното унижение.
    Same shit,different day .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Откриха го.

Паметник на българоубийци бе открит в американското посолство 04 10 2010

И изглежда не е на територията на посолството.
    И, ако гледаш телевизия СКОТ, наистина ми е жал за тебе...

Град
    София
    http://vbox7.com/play:6556122d
    Не знам на глупав и малоумен ли ти приличам, но и 100 пъти да повториш, че в центъра на София, лъжата ти няма да стане вярна. Още по-грозното е, че се опитваш да я пробуташ тази си измама, злоупотребявайки с паметта на хора, като Списаревски.

но и 100 пъти да повториш, че в центъра на София, лъжата ти няма да стане вярна.
    Ти нещо май си се напил и незнаеш кво говориш?

Град
    София
    но и 100 пъти да повториш, че в центъра на София, лъжата ти няма да стане вярна.
    Ти нещо май си се напил и незнаеш кво говориш?
    Хаха. Много умно:
    http://prikachi.com/images/899/2563899I.jpg

За това говоря. Че се възползвате/ш от съдбата на хора, които ужким уважавате като Списаревски, за да си прокарвате лъжите по грозен начин. Сега стана ли ти ясно? Паметникът първо не е в центъра на София; второ, ако е пред сградата на посолството в дворал, е много вероятно изобщо да не се води на българска територия.

Град
    София
    А извинявам се,аз мислех,че ще е в Южния парк и едва ли не,стотиците хора,които минават от там всеки ден трябва да се възхищават на "подвига" на българоубийците.Иначе да,САЩ може да си построи каквото поиска в посолството,защото това си е тяхна територия и могат,както да си построят такъв паметник в Ню Йорк така и в София.

Не съм правил аз видеото, но кво се хващаш за нещо незначително? Няма значение къде ще е паметника, намира се в България.

Ако на власт дойде едно истинско българско правителство такива паметници ще бъдат безмилостно съборени и няма да се допускат подобни анти-български актове.

Ето какви малоумни комундета подкрепят такива паметници.

http://vbox7.com/play:54d1d33d

Град
    София
    Ето какви малоумни комундета подкрепят такива паметници.

http://vbox7.com/play:54d1d33d
    Както и да е,кво правите от мухата слон,този паметник не се намира в България,а се намира в територията на САЩ!Аз попринцип изобщо не съм привърженик на САЩ,даже малко си падам русофил,но това си е напълно в тяхното право,да си построят какъвто искат паметник на тяхна територия!

Град
    София
    Не съм правил аз видеото, но кво се хващаш за нещо незначително? Няма значение къде ще е паметника, намира се в България.

Ако на власт дойде едно истинско българско правителство такива паметници ще бъдат безмилостно съборени и няма да се допускат подобни анти-български актове.
    Не не се хващам за нещо малко, защото:
    1. Паметникът НЕ Е на българска територия.
    2. Лъжеш и мамиш, за да внушиш нещо, което е лъжа.

Ако ще е и националсоциалистическо правителство да дойде, паметникът ще си седи там, защото няма права над него.

Не знам още колко пъти трябва да ти се повтори нещо, за да го схванеш. Ако всички националисти сте такива, да му мисли България. Нито можете да си служите с аргументи, нито разбирате 1% от международното право, нито можете да си докажете твърденията без да реферирате към нещо в минал момент и да го манипулирате по безумно грозен начин. С това впечатление оставам.

Много пък си сигурен по точка 2.

Град
    София
    Според мен,даже ни прави чест,че ни искат мнението,кво те да си строят на тяхна територия.Знам,че звучи грубо,но е така...

Град
    София
    Много пък си сигурен по точка 2.
    Точно така.

Защото за разликата от половината ви малоумни последователи, аз не се доверявам на всяка евтина пропаганда. А на това клипче Е позорно.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Докторе не сте прав, съветската армия първо изгонва фашистите от България, второ, нито един съветски войник не стреля по нашите, нито пък ние сме стреляли по техните, и не сме се били против тях. Съветските войски пък и не са ни бомбардирали градовете.
    Какви фашисти те гонят пък теб?

Ние сме съюзници с Германия поради собствен интерес. СеСеСеРе ни обявява война на 5 - ти септември и на осми ни окупира, наши граничари са открили огън, но са били убити.

Това е паметник на една армия - окупаторка, наложила марионетно комунистическо правителство и издигнала на власт на мързеливата, престъпна и необразована част от населението.
    Кой ни окупирал
    руснаците са били леко заети тогава и са били далечко от нас
    Освен това сме в съюз с Германия за да не ни окупират самите германци Цар Борис 3 е нямал избор той е знаел че това е грешната страна

пп
    всеки знае че САЩ ни обевяват война айде кажете ми къде е подписан мирния договор
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Докторе не сте прав, съветската армия първо изгонва фашистите от България, второ, нито един съветски войник не стреля по нашите, нито пък ние сме стреляли по техните, и не сме се били против тях. Съветските войски пък и не са ни бомбардирали градовете.
    Какви фашисти те гонят пък теб?

Ние сме съюзници с Германия поради собствен интерес. СеСеСеРе ни обявява война на 5 - ти септември и на осми ни окупира, наши граничари са открили огън, но са били убити.

Това е паметник на една армия - окупаторка, наложила марионетно комунистическо правителство и издигнала на власт на мързеливата, престъпна и необразована част от населението.
    Кой ни окупирал
    руснаците са били леко заети тогава и са били далечко от нас
    Освен това сме в съюз с Германия за да не ни окупират самите германци Цар Борис 3 е нямал избор той е знаел че това е грешната страна

пп
    всеки знае че САЩ ни обевяват война айде кажете ми къде е подписан мирния договор
    СССР, на 5 - ти септември ни обявяват война и на осми нахлуват.

Не САЩ обявява на нас война, а ние на тях на 12 декември 1941 година.

Преди да пишеш пак глупости, хвани та прочети за това дето ше пишеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си