.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен

Прави ли ви удоволствие или е по задължение - към момчетата

Въпрос към мъжката аудитория - момчета, прави ли ви удоволствие да опипвате приятелките си, да ги пипате за гърдите, да ги пипатееее по - надолу и дори да ги лижете по време на секс ? Наистина ми е много интересно мнението ви, защото просто не мога да разбера на приятеля ми прави ли му удоволствие като ме пипа или го прави просто, за да ми е хубаво на мен. Питах го, каза, че и заради двете. Девствена съм, той също. Преди няколко дни се избазиках с една приятелка, че приятелят й '' с неговия палав език сигурно иска да си го навре в ******* й '' и моят реагира с '' спри, спри, че почвам да му завижадам'' , при което аз бях много учдена, защото отначало помислих, че завижда на момчето заради приятелката му, а той е искал да каже, че и на него му се иска това с мен. Супер странно ми стана - мислех, че вие момчетата не се навивате да правите такива работи.

Е, чакам мненията ви

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Понеже момчетата нещо запецнаха и не отговарят ..
    Моя ми е казвал, че му харесва да ме опипва и тн, за да ме гледа как се възбуждам само от езика му, "надъхвало го"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Колкото на теб би ти харесало да правиш същото с него. Удоволствието не е физическо, а идва от мозъка...но го има.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ма естествено че ме кефи! защо да не ми е приятно да гледам как на моята ѝ става супер готино и оргазмира?

никога не е било задължение, ако обичам някаква ми става доста приятно когато виждам че ѝ доставям удоволствие. ако исках само някаква дупка която да ръгам без да споделям чувства щях да изрежа една тиква и да си я бучкам
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Фен
    Град
    Дряново
    Естествено , 4е ми харесва да опипвам и да галя приятелската си. Това ме възбужда , а знам , 4е и на нея и харесва. Лизането също ми доставя удоволствие , но го правя само с момичета които наистина ме кефят и съм на 100% сигурен ,че имат отлична хигиена.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,готино им е да пипат-хем за наш кеф,хем и за техен като ни гледат възбудени
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Естествено , 4е ми харесва да опипвам и да галя приятелската си. Това ме възбужда , а знам , 4е и на нея и харесва. Лизането също ми доставя удоволствие , но го правя само с момичета които наистина ме кефят и съм на 100% сигурен ,че имат отлична хигиена.
    ++ !!
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

което доставя удоволствие на половинката ми това доставя удоволствие и на мен като я гледам как се кефи и се гърчи в ръцете ми
    With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
    http://www.facebook.com/aLexI995
    http://sofianci.com/ai07o

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от ai07o
    което доставя удоволствие на половинката ми това доставя удоволствие и на мен като я гледам как се кефи и се гърчи в ръцете ми
    същото.
    Can It All Be So Simple ?

Нека ти помачка гърдите, виж го дали е надървен и сама си прави изводите дали му харесва.

copy paste еи тва е мои kомент

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    И не само приятелката си да опипвам(и други работи, всичките дето си ги изброила) ми прави удоволствие, може изобщо да не я познавам. Тъй че ако и на теб/нея й доставя удоволствие, то това е просто следствие от нашето.

да прави ни и то много но и се пак на секи муж му е кеф докато лиже приятелката си да я гледа как се гарчи от кеф вав рачичките му поне при мен е така :P :P :P :P :P :P

Казвал съм го много пъти, но пак ще се повторя - в повечето случай повече ми харесва да й доставям удоволствие като я лижа отколкото тя да ми прави свирки...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Прави ли ви удоволствие или е по задължение - към момчет

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Въпрос към мъжката аудитория - момчета, прави ли ви удоволствие да опипвате приятелките си, да ги пипате за гърдите, да ги пипатееее по - надолу и дори да ги лижете по време на секс ? Наистина ми е много интересно мнението ви, защото просто не мога да разбера на приятеля ми прави ли му удоволствие като ме пипа или го прави просто, за да ми е хубаво на мен. Питах го, каза, че и заради двете. Девствена съм, той също. Преди няколко дни се избазиках с една приятелка, че приятелят й '' с неговия палав език сигурно иска да си го навре в ******* й '' и моят реагира с '' спри, спри, че почвам да му завижадам'' , при което аз бях много учдена, защото отначало помислих, че завижда на момчето заради приятелката му, а той е искал да каже, че и на него му се иска това с мен. Супер странно ми стана - мислех, че вие момчетата не се навивате да правите такива работи.

Е, чакам мненията ви
    Иобщо не ми е приятно !!! даже го правя с нежелание но нали съм тъп - продължавам да го правя не ме питай що не знам така ме карат отгоре

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DaveDresden
    Казвал съм го много пъти, но пак ще се повторя - в повечето случай повече ми харесва да й доставям удоволствие като я лижа отколкото тя да ми прави свирки...
    Еи това наистина не го очаквах

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от DaveDresden
    И при мен има нещо такова. Обичам да се раздавам в секса, рядко правя нещо по задължение.

За френската любов нещата са доста индивидуални,но за допира,определено повярвай ми,че всеки мъж обича да пипа.Най-малкото мъжете полудяват като видят красиви гърди,представи си като ги пипнат,харесва им да разгадават тялото ти с пръсти и да усещат вибрациите ти

Супер фен
    +1

Удоволствието е и за двамата, когато мъжа ближе и целува жената - при жената е физическо а при мъжа психическо, удовлетворение и възбуда (в много случаи). Едва ли ще е по задължение ама всякакви хора има...

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    същото.
    и аз ще кажа:същото
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

честно казано на мен ми доставя одоволствие да опипват и т.н. а и съм питала мой приятели казват,че им харесва

Разбирасе че им харесва... :Д:Д нали се ни гледат в гардите и дупетата , и само си мислиат как ще ни ...... а кото пипнат вече , просто нещо им става...особенно ако ни вазбуди докосването им :P

Моя приятел, само като ме хване за дупето и вече се вазбужда( не е като по време на секс, но е очевидно) ... а пук и на мен ми е приатно да си го гушкам ,ма4кам и обарвам, и мн оби4ам да го целувам и облизвам по врата, гарба и гардите, и на мен ли4но мн ми действа

На мен ми харесва да ближа и да опипвам циците на гаджето си. На гаджето също ми харесва да опипвам и стискам циците му.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Моя ми е казвал, че му харесва да ме опипва и тн, за да ме гледа как се възбуждам само от езика му
    +!!
    Цитирай Първоначално написано от YourWetDream
    Разбирасе че им харесва... :Д:Д нали се ни гледат в гардите и дупетата , и само си мислиат как ще ни ...... а кото пипнат вече , просто нещо им става...особенно ако ни вазбуди докосването им

Моя приятел, само като ме хване за дупето и вече се вазбужда( не е като по време на секс, но е очевидно) ... а пук и на мен ми е приатно да си го гушкам ,ма4кам и обарвам, и мн оби4ам да го целувам и облизвам по врата, гарба и гардите, и на мен ли4но мн ми действа
    +1!!

Съгласна съм и с двете мнения ^^
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си