- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли ви удоволствие или е по задължение - към момчетата
Въпрос към мъжката аудитория - момчета, прави ли ви удоволствие да опипвате приятелките си, да ги пипате за гърдите, да ги пипатееее по - надолу и дори да ги лижете по време на секс ? Наистина ми е много интересно мнението ви, защото просто не мога да разбера на приятеля ми прави ли му удоволствие като ме пипа или го прави просто, за да ми е хубаво на мен. Питах го, каза, че и заради двете. Девствена съм, той също. Преди няколко дни се избазиках с една приятелка, че приятелят й '' с неговия палав език сигурно иска да си го навре в ******* й '' и моят реагира с '' спри, спри, че почвам да му завижадам'' , при което аз бях много учдена, защото отначало помислих, че завижда на момчето заради приятелката му, а той е искал да каже, че и на него му се иска това с мен. Супер странно ми стана - мислех, че вие момчетата не се навивате да правите такива работи.
Е, чакам мненията ви![]()
Понеже момчетата нещо запецнаха и не отговарят ..![]()
Моя ми е казвал, че му харесва да ме опипва и тн, за да ме гледа как се възбуждам само от езика му, "надъхвало го"![]()
ма естествено че ме кефи! защо да не ми е приятно да гледам как на моята ѝ става супер готино и оргазмира?
никога не е било задължение, ако обичам някаква ми става доста приятно когато виждам че ѝ доставям удоволствие. ако исках само някаква дупка която да ръгам без да споделям чувства щях да изрежа една тиква и да си я бучкам
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Естествено , 4е ми харесва да опипвам и да галя приятелската си. Това ме възбужда , а знам , 4е и на нея и харесва. Лизането също ми доставя удоволствие , но го правя само с момичета които наистина ме кефят и съм на 100% сигурен ,че имат отлична хигиена.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Да,готино им е да пипат-хем за наш кеф,хем и за техен като ни гледат възбудени![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
което доставя удоволствие на половинката ми това доставя удоволствие и на мен като я гледам как се кефи и се гърчи в ръцете ми
With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
http://www.facebook.com/aLexI995
http://sofianci.com/ai07o
същото.Първоначално написано от ai07o
Can It All Be So Simple ?
Нека ти помачка гърдите, виж го дали е надървен и сама си прави изводите дали му харесва.
copy paste еи тва е мои kоментПървоначално написано от ai07o
![]()
![]()
![]()
![]()
И не само приятелката си да опипвам(и други работи, всичките дето си ги изброила) ми прави удоволствие, може изобщо да не я познавам. Тъй че ако и на теб/нея й доставя удоволствие, то това е просто следствие от нашето.
да прави ни и то много но и се пак на секи муж му е кеф докато лиже приятелката си да я гледа как се гарчи от кеф вав рачичките му поне при мен е така :P :P :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казвал съм го много пъти, но пак ще се повторя - в повечето случай повече ми харесва да й доставям удоволствие като я лижа отколкото тя да ми прави свирки...
Иобщо не ми е приятно !!! даже го правя с нежелание но нали съм тъп - продължавам да го правяПървоначално написано от darka1
![]()
не ме питай що
не знам
така ме карат отгоре
![]()
![]()
![]()
Еи това наистина не го очаквахПървоначално написано от DaveDresden
![]()
И при мен има нещо такова. Обичам да се раздавам в секса, рядко правя нещо по задължение.Първоначално написано от DaveDresden
За френската любов нещата са доста индивидуални,но за допира,определено повярвай ми,че всеки мъж обича да пипа.Най-малкото мъжете полудяват като видят красиви гърди,представи си като ги пипнат,харесва им да разгадават тялото ти с пръсти и да усещат вибрациите ти![]()
+1Първоначално написано от ai07o
Удоволствието е и за двамата, когато мъжа ближе и целува жената - при жената е физическо а при мъжа психическо, удовлетворение и възбуда (в много случаи). Едва ли ще е по задължение ама всякакви хора има...
и аз ще кажа:същотоПървоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
честно казано на мен ми доставя одоволствие да опипват и т.н. а и съм питала мой приятели казват,че им харесва![]()
![]()
Разбирасе че им харесва... :Д:Д нали се ни гледат в гардите и дупетата , и само си мислиат как ще ни ...... а кото пипнат вече , просто нещо им става...особенно ако ни вазбуди докосването им :P
Моя приятел, само като ме хване за дупето и вече се вазбужда( не е като по време на секс, но е очевидно) ... а пук и на мен ми е приатно да си го гушкам ,ма4кам и обарвам, и мн оби4ам да го целувам и облизвам по врата, гарба и гардите, и на мен ли4но мн ми действа![]()
![]()
На мен ми харесва да ближа и да опипвам циците на гаджето си. На гаджето също ми харесва да опипвам и стискам циците му.
+!!Първоначално написано от D0tty
+1!!Първоначално написано от YourWetDream
Съгласна съм и с двете мнения ^^![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()