- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help моляяяяяяяяя!!! :D
Такааааааа... моята история е малко тъпа и аз знам какво ще ми кажете главно но пък реших да се пробвам![]()
Та, харесвам едно момче амааааааа мннннннннн.Той е 95 а аз 94 нооо прилича на 17-год.Мускулест, сини очи, руса къдрава коса момче мечта на външен видпък и отвътре.Няколко пъти сме си писали и супер много ме разсмива и аз съм се постарала да му покажа че не съм някаква малоумна и съм сериозна когато трябва.И той го разбра и ми каза че е хубаво че има такива свястни момичета като мен.Той търси точно такова момиче.И винаги искам аз да му пиша амаа всичките ми приятели ми викат нека той те търси.... и аз еми хубаво ама нито ми е писал от тагава нито нщ. канила съм го на кафе веднъж но с компания да сме и не стана.Винаги става така че да сме разделени.Той иска да се гъчи в първия рейс а аз искам на по свободния и все такива глупости.Той привлича абсолютно всички момичета пък и момчета
и всяка лигла му се лепи като муха на мед апък аз съм страшно срамежлива и нз какво да правя.Не се броя за мн красива, слабичка иии тем подобни но пък си мисля че ставам поне да се пробва
Плс помощи благодаря за коментарите
![]()
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.