- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса
Здравейте.Значи моята коса е права но в краищата става къдрава..някой да знае как да си я направя права като на тази снимка : http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...:0&tx=33&ty=99
И още един въпрос..като се изкъпя бритона ми става навътре..как да си го изправя като на тази снимка : http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=576
Мс предварително.
За бритона като го изправиш трябва да стои, но за косата незнам и аз се интересувам по този въпрос
Искаш нещо - получаваш го .. не го оценяваш - губиш го !
Ми с преса за изправяне![]()
![]()
като се изкъпеш, изсушиш и я изправяш![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
оф ама какво се хилите ?!!!!!
Момичето казва,че я изправя,но в краищата се начупва ,пффф-ами позлвай лак или си вземи хубава преса.Бретона го изправяй,но докато е мокър го среши с широк гребен и го притисни леко с длан
а ти кво се обаждаш?
тя каза , че косата и е права и начупена в краищата
а не че я ИЗПРАВЯ
ми мн ясно,че ще се обаждам -тва е форум!![]()
казах и вече кво да прави-хубава преса и лак
да.. добре лак
![]()
еми ако не лак некъв друг фиксатор или да си я филира
ти знаеш ли кво значи филирам ?
OLЛЕЕЕ-представи сиииииииии
ДА!
имам приятели,които са с гъсти коси и мине ли 1 /2 месеца макс от последното подстригване и вече с еоплакват,че не могат да се изправят перфектно особено в краищата и отиват да им изтънят косата
с преса как може![]()
Използвай лак за коса
А за бритона ако пресата ти е хубава би трябвало като дърпаш надолу без да извиваш да стане![]()
Единият вариант е като я изправиш напръскай я с лак, но ако не искаш да я гориш пробвай с някакъв балсам (Fructis балсам Sleek&Shine, Gliss Asia straight, Nivea балсам за изправяне за къдрава и чуплива коса, Schauma балсам права и лъскава коса)
за бретона трябва да ти е такъв на черта ако е филиран няма да стане така да стои а и този на снимката е 100% изправян![]()
Точно като се изтъни косата се начупва в краищатаПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
ми да така е-установяват го впоследствие![]()