- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много я харесвам,Помогнете!!
Моля помогнете ми.Всеки ден с един приятел стоиме в една градинка.А там всеки ден една жена на 18-19 години си разхожда кучето.Много я харесвам ама не знам как да я заговоря или какво да направя за да ме забележи.На 15г съм и непрекъснато мисля за нея.Помогнете плс
Кажи ми, че тематa е шега...![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
1. Щом е на 18-19 вероятно вече си има приятел
2. Едва ли ще те хареса, смятам, че се цели в нещо, което има поне 15 см. [банкноти от по 100 лева]
3. Вероятно нямате почти никакви сходни интереси или разбирания
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Запиши се в Семинарията и се откажи, просто предай тялото и душата си на БОГ!!!!
ти нямаш шанс с тези на твоите години какво остава за каките, най-много да ти каже, че си сладък и това ще е повече няма да те погледне;
ahahahahaha
"Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам-
ще те целуна и ще си отида."
Вземи си куче, за да имате обща тема за разговор. Кучетата ви ще се заиграят и от там, ако стане като по филмите може да е началото на хубаво запознанство...
Поговорете си за нейното куче.
Попитай я каква порода е кучето и и кажи, че много ти хресва...Помоли я да ти даде да го погалиш...
Това ми звучи като филм.И като мине покрай теб,около нея има ореол от светлина,нали?П.С: Наистина,няма да ти обърне внимание,твърде голяма ви е разликата.
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
ох ма ти само с тея манастири семинария да си живеят живота хората остъи ги с тея манастириПървоначално написано от StilianStoqnov
по темата: наистина можеш да си вземеш куче ако не можеш да си го позволиш на този етап или вашите не ти разрешават започни да разхождаш кучета така хем пари ша искараш хем ша си и с момичето от време на време
Най-вероятно нищо няма да стане, но не мога да си я избия от главата.Постоянно мисля за нея
nqma kak da ti oburne vnimanie , tq e na 19 , a ti si na 15 kak e vuzmojno
tq sigurno si ima gadje............. :P
Няква друга идея??
Съгласна съм с мненията до тук.Основателни са.Но все пак разликата не е голяма кой знае колко,но зависи от много неща.![]()
Не мисля че е невъзможно.
_______
пробвай може и да стане, да ти се случи някаква магия .
be different ..
be your self ..
Абе как ще се заинтересува от теб, та ти си на 15, тя на 19.
Пък и най-вероятно си има приятел.
По-добре вземи се заглеждай към такива,които са някъде колкото теб на години.
По-голям шанс имаш с тях.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...