.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Харесва ли ме..

Да започна...има едно момиче от моя клас, което много ми харесва...викам си нямам шанс, обаче един ден си седя така с гръб и си говоря и изведнъж усетих едно нежно подбутване по гърба и се обърнах и я видях нея, после питах защо, а тя ми се усмихна, викам си и аз утре да направя нещо и докато минах покрай нея я закачих по гърба и тя ме изгледа някак сериозно...ние не си говорим много, но днес ме пита разни въпроси и т.н. Въпроса ми е какво да правя оттук нататък? Сгреших ли с това "закачане"...Знам, че на момичетата не им е много приятно да ги пипат по всяко време, ама така ми дойде. Благодаря. Очаквам съвети

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Харесва ли ме..

Цитирай Първоначално написано от noproblem123
    Да започна...има едно момиче от моя клас, което много ми харесва...викам си нямам шанс, обаче един ден си седя така с гръб и си говоря и изведнъж усетих едно нежно подбутване по гърба и се обърнах и я видях нея, после питах защо, а тя ми се усмихна, викам си и аз утре да направя нещо и докато минах покрай нея я закачих по гърба и тя ме изгледа някак сериозно...ние не си говорим много, но днес ме пита разни въпроси и т.н. Въпроса ми е какво да правя оттук нататък? Сгреших ли с това "закачане"...Знам, че на момичетата не им е много приятно да ги пипат по всяко време, ама така ми дойде. Благодаря. Очаквам съвети
    аааа приятно им е приятно им е ... само се пра'ат

Покани я да излезете някой път. "Някой път" звучи неангажиращо и не те вкарва в някакви рамки, нито те кара да й обещаваш нещо. Пък ако си много нетърпелив, харесай си ден и час, и направо й казвай кви планове имаш.

Пич , преди да я попиташ дали иска да излезете започни да я заговаряш малко повечко.. И помни нещо .. НЯМА ТАКОВА НЕЩО "НЯМАМ ШАНС".

Супер фен
    Говори повече с нея за начало........

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Говори повече с нея за начало........
    Нали нямаше да влизаш тука бе? Какво стана? Не успя?

Мега фен Аватара на December

Re: Харесва ли ме..

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от noproblem123
    аааа приятно им е приятно им е ... само се пра'ат
    приятно ни е само ако и ние харесваме момчето ;д
    и от моят клас има един нов ученик дето все ме "пипа" тъй де закача или както му се вика. Но в срядата нещо се бях ядосала и като почна да ме "пипа"(егати израза ) взех,че го ударих и още ми е гадно.Понякога и аз се държа много тъпо.Все според последните емоции.
    Та тъй де момичето просто е имало лош момент.Според мене те харесва.Продължавай със закачките,сигурно и тя като мене няма търпение да минеш покрай нея и да й пипнеш косата Ако живеете в една посока може да се прибирате заедно от у-ще.Или ако си първа смяна след часовете да я помолиш да обядвате заедно.
    Нещо от тоя род
    Аааа кой клас си?

Град
    София
    Мармаладката се изрази най-точно.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Покани я да излезете някой път. "Някой път" звучи неангажиращо и не те вкарва в някакви рамки, нито те кара да й обещаваш нещо. Пък ако си много нетърпелив, харесай си ден и час, и направо й казвай кви планове имаш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Не си сгрешил..напротив..продължа вай..покажи и, че се интересуваш от нея..че я харесваш! Но го прави и с говорене, не само със "закачане"
    6б3З10

Ммм .. и според мен те харесва.. Разговаряй я по-често. Не бъди нахален. Ако и тя се закача и говори повече с теб, бъди сигурен, че ти е хвърлила око.. Но преди да я поканиш някъде, изчакай още малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си