Нали знаете за хлороформ, и че ако се вмирише се упояваш... имам въпрос свързан с него:
*Колко време трябва да го миришеш за да се упоиш?
*Колко време те държи упоен?
П.С Пуснах темата тук, защото не знаех къде, а и тук са ученолюбивите хора, които би трябвало да знаят.![]()
Честно да ти кажа, не знаем !![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Хлороформът е вреден за здравето. Ако се вдишва или поглъща дълго време, има опасност да се причинят сериозни здравословни проблеми.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Първото, което се сетих е от разни криминални романи - нали знаете, че като им сложат (на жертвите) кърпа, напоена с хлороформ на устата, и директно заспиват. Така че ти трябва само едно вдишване. Смъртоносната доза е 10ml или 14.8g, като тогава умираш от сърдечна недостатъчност. Освен това, при вдишани 500 ppm хлороформът вече представлява опасност за здравето, при 900 ppm започва да ти става замаяно и да те боли главата.
Ако се чудите какво е ppm (като мен, щом прочетох инфото преди малко), това е part per million. Процентът е part per hundred, промилът е part per thousand, тук си говорим за части от милиона.
Колко време обаче те държи упоен, не мога да кажа, не ми се рови сега за информация. Лични предположения обаче - между половин и няколко часа.
Ти болен ли си не ми трябва за такива неща..Първоначално написано от bullet47
Имахме доклад по биология, но вече имам три, пощи нищо не написахтърсих търсих, но никъде не намерих хубава информация, а и тук никой не можа да ми отговори, само ти г/д, но и ти на втория въпрос (колко време стои в безсъзнание) явно не успя..
както и да е ако някой знае нека сподели да се знае там, че знам ли кога ще има такива доклади пак.. -.-
Първоначално написано от bullet47
![]()
![]()
От 2 до 4 часа?! Не ли много бе?Аз мислех 20-30мин..
![]()
А от къде се купува някой знай ли?![]()
bullet47,малоумен си.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
На интересен ли се правиш или си просиш бан?Първоначално написано от bullet47
Everything changes, but beauty remains ...