.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Въпрос!

Въпрос!

Нали знаете за хлороформ, и че ако се вмирише се упояваш... имам въпрос свързан с него:
    *Колко време трябва да го миришеш за да се упоиш?
    *Колко време те държи упоен?

П.С Пуснах темата тук, защото не знаех къде, а и тук са ученолюбивите хора, които би трябвало да знаят.

Град
    Ивагакуре
    Честно да ти кажа, не знаем !
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Шумен
    Хлороформът е вреден за здравето. Ако се вдишва или поглъща дълго време, има опасност да се причинят сериозни здравословни проблеми.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Първото, което се сетих е от разни криминални романи - нали знаете, че като им сложат (на жертвите) кърпа, напоена с хлороформ на устата, и директно заспиват. Така че ти трябва само едно вдишване. Смъртоносната доза е 10ml или 14.8g, като тогава умираш от сърдечна недостатъчност. Освен това, при вдишани 500 ppm хлороформът вече представлява опасност за здравето, при 900 ppm започва да ти става замаяно и да те боли главата.
    Ако се чудите какво е ppm (като мен, щом прочетох инфото преди малко), това е part per million. Процентът е part per hundred, промилът е part per thousand, тук си говорим за части от милиона.
    Колко време обаче те държи упоен, не мога да кажа, не ми се рови сега за информация. Лични предположения обаче - между половин и няколко часа.

Re: ами

Цитирай Първоначално написано от bullet47
    Хлороформът се е използвал за упойка преди.Ако искаш да упоиш някой по хубаво на памук да капне6 2 капки с капкомер ида го дадеш на човека и с времето като го диша за 3 мин ще е в безсъзнание.
    Ако искаш да изнасилваш и отвличаш може би полувин капкомер на памука као сложиш и после го туриш на носа на жертвата изпаренията сами ше влизат а ако вдиша ше загуби съзнание почти веднага.

Колкото по силна е концентрацията на хлороформа толкова по-бързо действа но е опасно ... 2 упоявания в един ден може да скапе черния дроб на човека.
    Ти болен ли си не ми трябва за такива неща..
    Имахме доклад по биология, но вече имам три, пощи нищо не написах търсих търсих, но никъде не намерих хубава информация, а и тук никой не можа да ми отговори, само ти г/д, но и ти на втория въпрос (колко време стои в безсъзнание) явно не успя.. както и да е ако някой знае нека сподели да се знае там, че знам ли кога ще има такива доклади пак.. -.-

Re: asd

(колко време стои в безсъзнание) явно не успя.. Very Happy както и да е ако някой знае нека сподели да се знае там, че знам ли кога ще има такива доклади пак.. -.-
    от 2 до 4 часа държи. Аз се бях упоил себе си и не питай как...

От 2 до 4 часа?! Не ли много бе? Аз мислех 20-30мин..

А от къде се купува някой знай ли?

Град
    Far far away..

Re: asd

Значи ше изнасилваш ясно. Аз също затва го взех.
    София, ул. Христо Максимов №64
    02/ 973 31 32; 0877 431 993
    Химспектър се казва или още жълтия магазин.То е една жълта бутка. Намира се близо до The Mall mladost . Продава се свободно на по 1 литър . Струва 15 лева. Ако си си избрал момиченце късмет xD

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    bullet47,малоумен си.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на PullMeCloser

Re: a

хлороформа няма общо с биологията и кво го грее откъде да си купи . На дали иска ж училище да го покаже. Аз си купих за тази цел то4но...
    На интересен ли се правиш или си просиш бан?
    Everything changes, but beauty remains ...

Куршуме, затвори си човката най-накрая. Спри с тъпите си мнения, неуместни са.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си