- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коламаска
Може ли да ми препоръчате някоя хубава марка кола маска. Благодаря предварително :]
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
Коя е по добра топлата или студената? :]
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
Няква най-обикновена май Кара ли ква беше аз си взимам от лев и нещо студена кола маска за хуя и съм доволен-малко лепне и се оклепваш но не е проблем
http://kolamaska.com/wp-content/uplo...Chocolate-.jpg такава,на патрони (рол-он).Попринцип за нея ти трябва нагревател но можеш да я загряваш и по други начини.Тази на джанкар нещо я развалиха.Много се разочаровах от нея.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз така и не се научих да си я правя сама вкъщи.. Лентичките също не стават за нищо!
Обяснете вие как си я правите, чувала съм страхотни мнения за течната кола маска на Jankar, но аз не мога да се справя.
Иначе за цялото тяло си ползвам епилатор и е супер. Само за триъгълника ходя на козметик.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
(Д)жанкар - топлата е много добра. Откакто се помня съм с нея и досега проблеми не съм имала. Струва около лев и нещо, максимум два, не повече.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥