- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели зъби?
Искам да ми кажете коя паста за зъби със сигурност ви е избелвала зъбите? Не искам предположения от четени мнения,а изпитани неща.Благодаря!![]()
Аз сега се мия с "Blend a med 3D white pearl" и съм много доволна.
Аз само положителни мнения чувам за нея. Ще трябва да си я взема.Първоначално написано от ira90
![]()
Аз съм супер доволна от Билка-Лимон.
Ще пробвам и 3D white, защото доста я хвалят.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ползвала съм 3Dwhite но не пърл и бях доволна първия път,като сия купих,преди седмица си купих пак white,ама беше друга,която не избелва..а иначе пърл-а наистина ли избелва? ползвали сте го?
Искам да знам защото тази паста е скъпа и малко количество и ако не помогнее..
![]()
на орифлейм не действат,само да кажа![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
И азПървоначално написано от shakira96
![]()
Аз полазвам Localut White .. не целя избелване, само за информация казвам да не е офф![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Не знам какво я хвалите толкова Blend a med 3D white, при мен и при мои познати не е имала някакво избелващо действие.
+1 аз съм доволна от нея. Но си е супер индивидуално.Първоначално написано от shakira96
Ако очаквате обикновена паста за зъби да ви оправи белотата, няма да стане. Има зъболекари, не е нужно да си правите експерименти със зъбите.
I Love
Vania
Kabakova
не е хубава,аз съм я ползвала,не ми ги избели въобщеПървоначално написано от SunshineGirl317
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Има една паста със зелено и бяло на опковката. SMOKERS пише на нея и много помага,виждала съм да я в Пикадили и Кауфланд.
Първоначално написано от ira90
\/
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Онзи ден попаднах точно на нея и мама си я купи. За момента няма как да кажа дали е добра, тъй като за толкова кратко време ефект няма как да има. Много се чудя обаче дали и аз да не я ползвам. Не пуша, но не мисля, че може да ми навреди по някакъв начин. Иначе и аз съм доволна от Blend a med 3D white.Първоначално написано от swidinka93
аз от около 3 седмици използвам тази http://www.superdrug.com/whitening/p...l/invt/168084/
ДА по-скъпа е но си заслужава парите определено !!!!!
преди използвах ето тази http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0
но от нея ефекта е докъто я използвах после нено после видях че тя е вече след като зъбите за избелени за поддържане на цвета докъто първата ги избелва.... аз си я вземам от МЕТРО но я има и в Кауфланд
![]()
Никаква разлика не виждам от тази pearl drops ... Това някой пробвал ли го е, действа ли? Наистина се замислям, в други форуми имаше доста положителни коментари.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Аз използвам Лакалут и съм доволна![]()
естественият цвят на зъбите е слонова кост, те по природа не могат да бъдат снежно бели...
за да имате ''холивудска'' усмивка, при всички положения ше се изтъни емайла, което на тая възраст не е особено желателно..
да наистина е вредно момичета, не стига че на 30 години ще приличаме на топка слама в главите, заради пресите и машите, че и зъби да нямаме![]()