- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели зъби?
Аз пък си падам по старите „бабешки“ рецепти! ХД Та ето го моя съвет - мий си зъбите с каквото си искаш , а веднъж в седмицата ги избелваш у вас. Взимаш изсъхнало парченце хляб (майка ми го слага в хладилника) , поръсваш го със сода за хляб и намокряш с кислородна вода и мачкаш докато не стане на каша. Взимаш си четката за зъби и взимаш малко, търкаш зъбите,взимаш пак и така докъто свърши ! Прави се само веднъж в седмицата!!
We work in dark and we do what we can>>>
За да имаш бели зъби не трябва просто да си миеш с някаква си паста зъбите, трябва да не ядеш храни пълни със захар, като желирани бонбони, кола, бонбони и т.н. , също и ако пушете не очаквайте бели зъби. Пастата е само част от това да имаш хубави бели зъби, не се заблуждавайте че като си купите една скъпа паста за зъби и вече ще имате като по рекламите бели зъби.
Явно на всеки действат различно пастите за зъби.. но и аз да изкажа мнение от личен отпит- не използвайте pearl drops.. супер тъпа паста.. нищо не избели.. не струва изобщо за парите си.. даже и приятен дъх в устата не ми оставяше..
само да кажа,че избелване при зъболекар също не е препоръчително.. аз преди година ги избелвах и едно че емайла най-много ми пострада ами и сега година след това няма и спомен от избелването зъбите са ми както си бяха предии
^ Ами нормално да няма помен.. то не се прави само веднъж и да остават така.. апък относно емайла той от всичко се руши-от пастата за зъби, четката за зъби, храната и т.н.. всяко избелващо средство го разрушава, но не отведнъж..
.. не мисля, че избелването е чак толкова вредно.. ако е в нормални граници![]()
Има такива избелващи лепенки,аз лично не съм ги пробвала,но много хора ми казват,че действат..
А пък аз понеже съм coca-cola addict от нея зъбите ми стават много жълти![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥