.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Бели зъби?

Аз пък си падам по старите „бабешки“ рецепти! ХД Та ето го моя съвет - мий си зъбите с каквото си искаш , а веднъж в седмицата ги избелваш у вас. Взимаш изсъхнало парченце хляб (майка ми го слага в хладилника) , поръсваш го със сода за хляб и намокряш с кислородна вода и мачкаш докато не стане на каша. Взимаш си четката за зъби и взимаш малко, търкаш зъбите,взимаш пак и така докъто свърши ! Прави се само веднъж в седмицата!!
    We work in dark and we do what we can>>>

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    ^ Темата е от 2о1о

Голям фен Аватара на iwwo_
    За да имаш бели зъби не трябва просто да си миеш с някаква си паста зъбите, трябва да не ядеш храни пълни със захар, като желирани бонбони, кола, бонбони и т.н. , също и ако пушете не очаквайте бели зъби. Пастата е само част от това да имаш хубави бели зъби, не се заблуждавайте че като си купите една скъпа паста за зъби и вече ще имате като по рекламите бели зъби.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Явно на всеки действат различно пастите за зъби.. но и аз да изкажа мнение от личен отпит- не използвайте pearl drops.. супер тъпа паста.. нищо не избели.. не струва изобщо за парите си.. даже и приятен дъх в устата не ми оставяше..

само да кажа,че избелване при зъболекар също не е препоръчително.. аз преди година ги избелвах и едно че емайла най-много ми пострада ами и сега година след това няма и спомен от избелването зъбите са ми както си бяха предии

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    ^ Ами нормално да няма помен.. то не се прави само веднъж и да остават така.. апък относно емайла той от всичко се руши-от пастата за зъби, четката за зъби, храната и т.н.. всяко избелващо средство го разрушава, но не отведнъж..
    .. не мисля, че избелването е чак толкова вредно.. ако е в нормални граници

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Има такива избелващи лепенки,аз лично не съм ги пробвала,но много хора ми казват,че действат..

А пък аз понеже съм coca-cola addict от нея зъбите ми стават много жълти
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си