- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- неправилно възприемане
И при мен е абсолютно същото.Ако ще и гола да бягам из коридорите на даскало,пак ще ме смятат за същата,каквато смятат и теб.Не ми харесва,но не мога да се извъртя на 180 градуса и да си променя държанието сред тези овце.Те са ме възприели така и така им е удобно.Имаме една в клас,5 санта няма от земята,ама с едно самочувствие до небето,танцува в няква смотана групичка по модерни танци или нещо от сорта и вече се смята за божествена едва ли не.Идва да даскало с няква фейк усмивчица,прегръща всички и т.н. и ще кажеш,че е супер мила и дброжелателна,а в същото време говори за същите тези хора зад гърбовете им.Цялата тая куртоазия е само,за да има повече почитатели и си мисли,че от класа всички я обожават.Това е доста по-дразнещо за мен поведение.По-добре бъди такава,каквато ти е удобно да бъдеш и както се чувстваш по-добре,отколкото да се пънеш както тази,която аз ти описах,само и само за да създадеш позитивно мнение за себе си.Няма смисъл,това е само училище,като го завършиш,и без това ще ги забравиш.Не си струва да се хабят толкова нерви за хора,които не те оценяват такъв,какъвто си![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel