- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фенове
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4rlMYE_Ezn4[/youtube]![]()
блийч блийч :/
арката след айзен ми е скууууууучнаааааааа не че съм чел много от нея де ама пак ...
таа я кажете филара ли е свършил? мързел ма е да влизам в анимесбг![]()
Always wanna play but never wanna loose
^ Уф,и мен много ме дразни тая аркаЧудя се дали нарочно е замислена скучна,за да може после Кубо да ни смае с някой пич или мацка
![]()
![]()
ПС:Коя Нозоми?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
сега е във филърите
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
я рукия с зелена коса![]()
Мда,обаче тази "Рукия" има повече от стила на Кубо,отколкото новата![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
ох аз Блийч от кога не съм гледалаа![]()
nigga stole my bike
И аз от както свърши арката с айзен :сПървоначално написано от horacio
Сакам да си догледам наруто ама не знам до къде стигнах не помня лол
То след Айзен ще е малко трудно да се измисли толкова як "злодей",най-доброто решение е да избяга от затвора![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
аз това си мислех че ще стане ама цвъ
трябваше да му сложат един незабравим край и тва да е то ама алчен гъз
и съм много разочаровам от битката с айзен беше скука никво напрежение :с
Между другото всеки казва ,че не го е изкефила финалната битка ,а не знам защо.. мен си ме нарадва доволно![]()
Коя е най-добрата битка в Блийч ?
Може би с Гримжоу беше най епично очаквах повече и от битката с уликиора ама кур друга епична беше с Бякуя
дам , с Гримджоу е най-добрата и според мен и след това тази с Бякуя ;д
Старк беше малко разочарование , а и исках дядката да се разлудее повече (много ме напушва смях като се съблече анаболения страрец)
Да да да а той са взриви![]()
Шаман кинг (което така и не го довършиха..), Наруто и Блийч. Не може да се каже, че съм фен на анимета, защото гледам само Наруто и Блийч, но виждам в Наруто нещо повече от губене на време и зарибявка, приемам го може да се каже лично. Дори шантаво да звучи, смятам че ако вникнеш може да промени начина ти на мислене в реалния живот !
Всъщност на Shaman King аниматорите си скълпиха някакъв измислен край и анимето си е завършено, обаче мангата е доста по-различна и е някъде дълга колкото или повече от One Piece.
И ако ви радват, бих препоръчала както се спомена по-горе Ao no Exorcist, което е ново от пролетта и има 18 епа за сега. Нищо че е различно от мангата, в добра посока пак се насочват.
Или друга шонен тупалка - Hitman Reborn, ако някой може да издържи на ужасния начален арт, ще се израдва по-нататък.
от блийч най-добрата битка е вс. четворката не моа му напиша името с кирлица след тва може би оня огнения дет меча му беше райка и след тва с айзен
Hitman Reborn го бях почнала, но наистина артът беше това, което ме отказа да го гледам ^^'' не ме ли грабне от първия път, после ми става бая трудно да изгледам цялото аниме.
Иначе да кажа, без никой да ме пита, че сега гледам Наруто ШипуденБях го зарязала преди 2 години поради прекалено мудното развитие, но сега наваксвам, та чак не мога да спя
Не съм чела мангата, ама така като се гледам май и нея ще я почвам скоро. 'Шото е много яко! А тъпият Саске не ще да се връща!
Саске е епична издънка ,нищо общо с бог Итачи![]()
^Подкрепям с две ръце! Малкият само си търси някакви причини да хейтва тоя и оня, респективно да си отмъщава. И много се изхвърля, goddammit, чак ме хваща яд. А Итачи беше толкова миличък T_T най-малкото знаеше как да използва силите си.
аз Наруто не съм гледала от 2-3 години![]()
не помня и до къде съм
ама вчера изгледах Kekkaishi и мн ме израдва![]()
nigga stole my bike
Тука има някъв Блийч/Наруто монопол
Я да ви питам - Fullmetal Alchemist или Fullmetal Alchemist: Brotherhood?
Като намеря свободно време ще гледам новият вариант, че бил по мангата, пък и всеки себеуважаващ се фен трябва да го направи, но първият сериал беше много, много силен според мен.
И още едно въпросче: Някой гледал ли е Eve no jikan (Time of Eve) и какво ви е мнението за него?
Иначе навъртях 10+ годинки стаж зяпайки анимета и четейки отвреме навреме манги. Сред любимите: One Piece, FMA, Death Note до L, Rurouni Kenshin OVAs, Princess Mononoke, Eve no Jikan, Aquatic Languages (short movie), Hajime no Ippo, Grappler Baki, Samurai Champloo. Може би и DBZ, Fate Stay Night, Fairy Tail, GTO, Naruto, Bleach, но ми е отминала леко страстта по тях.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Виж какво,изгледай малко от първия Алхимик и след това почни римейка.Аз така направих-изгледах първото до 25-30 епизод и после-баста към Brotherhood-a.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз съм го гледал първия и филма след него. Римейка го почнах, но нещо не ме грабна. Сега пак съм се навил, но нямам много свободно време. Другия месец може би.Първоначално написано от DieselBlood
Като изключим комедийните сцени в FMA1, сериалът е сериозен и зрял според мен. Има много силна история, а религиозните наченки му придават по-особен чар. Интересно ми беше, дали и римейка е нещо сходно и кой от двата предпочитате?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Angel Beats (bow) новото любимо
^^^
100% съгласен.Много готина драма,с доста готина история.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!