- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фенове
да ,много качествено нарисувано
смислена история
много добра драма
саундтрака е много добър
Който не го е гледал изпуска мнооого![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Аз от известно време съм доста запален. Първото ми аниме беше дет ноут - наистина останах без думи - страшно! И сега си гледам разни от сорта на Наруто, Блийч, Ди Грей Мен, Дурарара и пр. A от няколко месеца почна да излиза едно ново - Ао Но Екзорсист(аватара). 15 епа са изленали досега. Също изглежда много обещаващо - всеки вторник си проверявам във вибокс.
青の祓魔師
Yu-Gi-OhНай якото аниме,което съм гледал ! Ама сигурно 'щото е едийнственото
![]()
Горещо препоръчвам на всички
Death Note
Rating 8.80 (8921) (weighted)
Tmp. Rating 8.68 (2037) (weighted)
Review Rating 8.00 (16)
(4.9 от възможни 5 с 292 глас(а) общо) zamunda
За феновете на анимета с вампири, мистерии и боеве, с две ръце препоръчвам Shiki!!Иначе също Zombie Loan е много добро
![]()
Blood+ струва ли си ?
Ихаа, теичката бая се е разрастнала![]()
Абе я да попитам, някой знае ли, има ли някакъв напредък в Darker Than Black ?
Здр на всички! :P Не знам дали изобщо ми е тука мястото, защото не съм някакъв огромен фен, който е изгледал над 200 анимета.Всъщност отскоро съм им фенка и всичко започна от онея снимки на сасусаку и си викам чакай да го видя какво представлява това Наруто с надеждата да видя някаква любов м/у гореспоменатите ама...И сега съм стигнала до 114 епизод и питах хора дето са го гледали до шипуден и ми казаха, че нищо няма да стане и аз сега съм си леко разочарована ама ще продължа да си го гледам :P А иначе сега започнах Vampire Knight - то какво съм започнала изгледала съм 2 епизода ама ми стана интересно, защото харесвам вампири и тука има романтика ама не мога да намеря една свястна колекция във вибокса да си го гледам от там
Та исках да ви питам вие откъде започнахте, кое беше първото аниме, което гледахте и такива
![]()
P.S Все още не мога да ги разбера всичките тея термини.Знам само, че филър означава отклоняване от историята![]()
И аз така . Бях измислила история , героите ги бях нарисувала .. ама не станаПървоначално написано от digitalgirl93
.
Да , с Улкиора битката определено беше най-добрата ! Според мен битката на Ичиго срещу Айзен беше много краткаПървоначално написано от sp33der
Аз очаквах голямо биене , голямо нещо ( не бях стигнала до тоя чаптър на мангата , понеже я почнах след анимето ) , а то свърши за 20 минути
![]()
На Саске му трябва хоби !!Първоначално написано от Rolisten
Човека само се чуди кой да убие !
![]()
И аз първо като я видях я помислих за Нозоми . Викам си "тая па коя е сега" .Първоначално написано от Rolisten
И се разревах като я видях . Ама е 100 пъти по-красива от Нозоми
![]()
Нана никога няма да го забравя просто !!Първоначално написано от FuckIt
Супер много ме изкефи и анимето и мангата !
![]()
E, извинявай ,ама ако ще вярваш на чуждото мнениеПървоначално написано от Aquamarine
И си била даже разочарована ? Защо ? Защото някой ти е казал, че някакви си епизоди били тъпи. еми то и аз мога да ти кажа примерно ,че Nana е адски тъпо, като даже не съм го гледала O_OЗа кво слушаш чуждото мнение ми е много интересно. Гледай си Наруто и не слушай кво ти говорят .. -.-
Бтв, NicoleTsang, няма нужда да постваш за всеки отговор нов пост -.-
Наспами цялата страница -.-
Омг .. моля те, не ми казвай че преди да го разбереш тва нещо си ги гледала само, за да видиш как се събират, моляПървоначално написано от Aquamarine
![]()
Някой да знае хубави аниме филми... НЕ сериали... филми.![]()
От типа:
Spirited away
Akira
Tokyo godfathers
Princess Mononoke и т.н.
nigga stole my bike
то шоунените са за тфа , кфо знаете вие![]()
Подвижният замък на Хоул-ного,ного,ного як филмПървоначално написано от horacio
Главният герой е просто...абе,за тоя филм не трябват думи-трея го гледаш
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Final Fentasy Advent Childern не вярвам да не си го гледала ама ако не си тегли :3Първоначално написано от horacio
![]()
Always wanna play but never wanna loose
Гледала съм всички филми на студио Гибли.Първоначално написано от Yankee
![]()
И Файнал Фентази съм го гледала.
Други не знаете ли?![]()
nigga stole my bike
Ох, трябва да се хвана да му изгледам края на тва чудо![]()