.
Отговор в тема
Страница 11 от 20 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 478
    да ,много качествено нарисувано
    смислена история
    много добра драма
    саундтрака е много добър

Който не го е гледал изпуска мнооого
    If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?

If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?

Аз от известно време съм доста запален. Първото ми аниме беше дет ноут - наистина останах без думи - страшно! И сега си гледам разни от сорта на Наруто, Блийч, Ди Грей Мен, Дурарара и пр. A от няколко месеца почна да излиза едно ново - Ао Но Екзорсист(аватара). 15 епа са изленали досега. Също изглежда много обещаващо - всеки вторник си проверявам във вибокс.
    青の祓魔師

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Yu-Gi-Oh Най якото аниме,което съм гледал ! Ама сигурно 'щото е едийнственото

Горещо препоръчвам на всички

Death Note

Rating 8.80 (8921) (weighted)
    Tmp. Rating 8.68 (2037) (weighted)
    Review Rating 8.00 (16)

(4.9 от възможни 5 с 292 глас(а) общо) zamunda

За феновете на анимета с вампири, мистерии и боеве, с две ръце препоръчвам Shiki!! Иначе също Zombie Loan е много добро

Blood+ струва ли си ?

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Ихаа, теичката бая се е разрастнала
    Абе я да попитам, някой знае ли, има ли някакъв напредък в Darker Than Black ?

Здр на всички! :P Не знам дали изобщо ми е тука мястото, защото не съм някакъв огромен фен, който е изгледал над 200 анимета.Всъщност отскоро съм им фенка и всичко започна от онея снимки на сасусаку и си викам чакай да го видя какво представлява това Наруто с надеждата да видя някаква любов м/у гореспоменатите ама... И сега съм стигнала до 114 епизод и питах хора дето са го гледали до шипуден и ми казаха, че нищо няма да стане и аз сега съм си леко разочарована ама ще продължа да си го гледам :P А иначе сега започнах Vampire Knight - то какво съм започнала изгледала съм 2 епизода ама ми стана интересно, защото харесвам вампири и тука има романтика ама не мога да намеря една свястна колекция във вибокса да си го гледам от там Та исках да ви питам вие откъде започнахте, кое беше първото аниме, което гледахте и такива

P.S Все още не мога да ги разбера всичките тея термини.Знам само, че филър означава отклоняване от историята

Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93
    И аз много харесвам анимЕТА, не анимации.. Даже по едно време бях тръгнала да създавам моя собствена, ама така и не стигнах до рисуването й. Само историята измислих.
    И аз така . Бях измислила история , героите ги бях нарисувала .. ама не стана .

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    от блийч най-добрата битка е вс. четворката не моа му напиша името с кирлица след тва може би оня огнения дет меча му беше райка и след тва с айзен
    Да , с Улкиора битката определено беше най-добрата ! Според мен битката на Ичиго срещу Айзен беше много кратка Аз очаквах голямо биене , голямо нещо ( не бях стигнала до тоя чаптър на мангата , понеже я почнах след анимето ) , а то свърши за 20 минути

Цитирай Първоначално написано от Rolisten
    Саске е епична издънка ,нищо общо с бог Итачи
    На Саске му трябва хоби !! Човека само се чуди кой да убие !

Цитирай Първоначално написано от Rolisten
    "These fools don't understand... that this isn't nearly enough to make you despair! They don't know..the caliber of despair that you have already conquered ! Show them, Ichigo ! Despair..cannot ever hope to stop you !"

Има я типичната Блийч епичност , да ;d

Rukia е нарисувана като Нозоми
    И аз първо като я видях я помислих за Нозоми . Викам си "тая па коя е сега" . И се разревах като я видях . Ама е 100 пъти по-красива от Нозоми

Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Princess Mononoke
    е тва и баба го знае >.>

^siehst du das ?
    Нана никога няма да го забравя просто !! Супер много ме изкефи и анимето и мангата !

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Aquamarine
    И сега съм стигнала до 114 епизод и питах хора дето са го гледали до шипуден и ми казаха, че нищо няма да стане
    E, извинявай ,ама ако ще вярваш на чуждото мнение И си била даже разочарована ? Защо ? Защото някой ти е казал, че някакви си епизоди били тъпи. еми то и аз мога да ти кажа примерно ,че Nana е адски тъпо, като даже не съм го гледала O_OЗа кво слушаш чуждото мнение ми е много интересно. Гледай си Наруто и не слушай кво ти говорят .. -.-
    Бтв, NicoleTsang, няма нужда да постваш за всеки отговор нов пост -.-
    Наспами цялата страница -.-

И сега съм стигнала до 114 епизод и питах хора дето са го гледали до шипуден и ми казаха, че нищо няма да стане
    E, извинявай ,ама ако ще вярваш на чуждото мнение И си била даже разочарована ? Защо ? Защото някой ти е казал, че някакви си епизоди били тъпи. еми то и аз мога да ти кажа примерно ,че Nana е адски тъпо, като даже не съм го гледала O_OЗа кво слушаш чуждото мнение ми е много интересно. Гледай си Наруто и не слушай кво ти говорят .. -.-
    Не са ми казали, че епизодите са тъпи -.- Казаха ми, че нищо няма да се случи м/у Саске и Сакура, а пък аз много си ги харесвам като двойка, затова съм разочарована

Град
    Everywhere
    Не са ми казали, че епизодите са тъпи -.- Казаха ми, че нищо няма да се случи м/у Саске и Сакура, а пък аз много си ги харесвам като двойка, затова съм разочарована
    Омг .. моля те, не ми казвай че преди да го разбереш тва нещо си ги гледала само, за да видиш как се събират, моля

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Някой да знае хубави аниме филми... НЕ сериали... филми.
    От типа:
    Spirited away
    Akira
    Tokyo godfathers
    Princess Mononoke и т.н.
    nigga stole my bike

Омг .. моля те, не ми казвай че преди да го разбереш тва нещо си ги гледала само, за да видиш как се събират, моля
    Не, исках да видя за какво става въпрос, защото много хора го гледаха и като изгледах няколко епизода се запалих и оттам ;] Ей пък и ти какво ме нападна..

то шоунените са за тфа , кфо знаете вие

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    От типа:
    Spirited away
    Akira
    Tokyo godfathers
    Princess Mononoke и т.н.
    Подвижният замък на Хоул-ного,ного,ного як филм Главният герой е просто...абе,за тоя филм не трябват думи-трея го гледаш

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    От типа:
    Spirited away
    Akira
    Tokyo godfathers
    Princess Mononoke и т.н.
    Final Fentasy Advent Childern не вярвам да не си го гледала ама ако не си тегли :3
    Always wanna play but never wanna loose

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    От типа:
    Spirited away
    Akira
    Tokyo godfathers
    Princess Mononoke и т.н.
    Подвижният замък на Хоул-ного,ного,ного як филм Главният герой е просто...абе,за тоя филм не трябват думи-трея го гледаш
    Гледала съм всички филми на студио Гибли.
    И Файнал Фентази съм го гледала.
    Други не знаете ли?
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Ю-Ги-О ... рулира

Град
    Everywhere
    Ох, трябва да се хвана да му изгледам края на тва чудо

Правила за публикуване