- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фенове
и самият стил на рисуване се различава супер много с тоя на европейците примерноПървоначално написано от headshot2312
и аз съм го гледала не беше лошоначе съм гледал death note и utawarerumono май така се казваше![]()
nigga stole my bike
препоръчайте нещо като Code Geass и Death Note , или много искам![]()
Препоръчвам ви да гледате Rainbow:Nisha Shichinin......(не му помня цялото име).Страхотна драма за човешкия живот.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Хм?Това да не е онзи часовникар?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Часовникаря е , да
И да, Кенпачи е дивТочно него и Бякуя исках да ги гледам срещу Айзен едно време ,но уви..
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
имам чувството че този момент ми се е изплъзнал...
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ходихте ли на анивенчъра , как ви се стори ?
Ходих, да. Хората бяха доста готини, но организацията куцаше... Нищо не се чуваше и бяхме малко натъпкани пред сцената...Първоначално написано от Rolisten
![]()
![]()
![]()
Няма да обсъждам косплея.![]()
Иначе за аниме препоръчвам D. Gray Man. Гледала съм стотици, но това и Death Note са ми сред фаворитите.![]()
Anime fan hereИмам си бокс сета на Death note, но напредвам адски бавно
. Иначе в момента следя Black butler-a , Skip beat и Beelzebub, но съм адския мързел и не проверявам кога има нови чаптъри, добре че е тела да изписва
![]()
Малко тегаво,че отидох сам,нооо си набарах много як постер на господин Ичимару Гин.Първоначално написано от ErgoProxy
![]()
Като цяло ми хареса събитието.(само на 17ти бях)
аз не бях
една приятелка каза, че било доста зле, в сравнение с др. години
nigga stole my bike
Добре де,аз ли съм единственото същество тука, дето не е гледало Блийч ?![]()
НЕ ГЛЕДАШ БЛИЙЧ ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Найн.![]()
Яростно поддържам Наруто, което води до борбата "Наруто или Блийч"![]()
и аз не го гледам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Смотано ми е някво.. :3
само тоя Ulqu. нещо си е як![]()
Ево, как може да не си го гледала Блийч![]()
Нищо, де.
Наруто е по-готяно.
nigga stole my bike
Споко, не си единственото същество.Първоначално написано от FuckIt
Всеки ден си търся нови анимета, ама много се дразня като попадам на някакви лигави, които не ме кефят изобщо. Препоръчайте ми някакви анимета, които са ви направили впечатление. На мен едно от любимите ми анимета е Elfen Lied, жалко, че свърши малко тъпо, ест. имам много любими, но сега главно се сещам за това. Преди 1-2 години гледах Наруто, но много го разтегнаха, стана като турски сериал и загубих интерес. :д
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
http://www.youtube.com/watch?v=hZVQ4sy20Nk
Кратко и силно.
Руми, брата по едно време го гледаше, обаче единствения герой ,който АЗ си спомням от тва аниме беше един .. Ulquiorra ,нещо такова![]()
extreme16,я пробвай Berserk.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
същото и при менПървоначално написано от extreme16
![]()
изгледах яките анимета и то не останаха вече
само некви лигави гадни....
nigga stole my bike
http://www.youtube.com/watch?v=75URjEwlDhY
мое производствопо принцип не правя АМВ-та , това е изключение и много се гордея с него <3