- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фенове
Soul Eater на мен много ми допадна (за анимето става въпрос де, не съм чела мангата). Само краят ми се стори пълна боза >< Иначе като цяло имаше доста смях с него, особено на епизода за изпита. ^^
Вземи да прочетеш мангата.Не са много чаптъри(преди няколко дена излезе 88 )и ще забравиш за анимето.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Soul Eater ми хареса как почна. Но така и не го догледах не знам защо... аа да то тогава още излизаха епизоди и не ми се чакаше всеки следващ и го заебах. Единственото аниме, което с нетърпение очаквах всеки нов епизод е Kaichou wa maid-sama!Иначе другите on going съм ги забравяла дори.
nigga stole my bike
Аз преди четях и гледах Soul Eater но вече като го издават през месец едва ли не,напълно го оставихИначе си чета Блийч,но и него не го гледам вече
Много филъри,мноого нещо
![]()
ПС:Новата арка на Блийч никак не ми харесва.Някой друг следи ли мангата на Блийч?
ПС2:horacio,и мен тази картинка дето е на аватара ти много ми хареса в deviant-ът![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
то с тези рисунки в мангата е много тегаво
искам да видя fullbringa на Ichigo анимиран
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
^ Чете ли новият чаптърТой излезе днеска
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
е разбира се
четвъртъците ми станаха много специални дни откакто се зарибих по аниметата![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
При мен от години е така
Наруто и Блийч са все пак
А иначе:новият чаптър не ми хареса
Прилича на арката с Айзен,а и Рукия с къса коса...нещо не върви
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
да , малко съкс беше + Наруто-рибаря = тъжен четвъртък ;d
Защо пък рибар?Просто изплю гарга
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
е говорех за мазния филър- 223 епизод на Наруто ;d
Не четеш ли Наруто манга?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
само Блийч чета.
http://www.mallvarna.com/bg/events/1...--AniFest.html
Някой ще ходи ли на това ?
^Не е честно,защо няма такова и в София?????Иначе да,задължително бил отишла за целият ден![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
и още по-тъжен анимомангачетвъртък
и във Варна вали ли вали
дано поне анифеста компенсира малко нещата
![]()
Наруто е доста смислено и ме кефи доста, ама в Блеач има адреналин![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
В София ще има на някакъв On fest ли к'во беше. Виж в нета.Първоначално написано от Yankee
По- горе видях, че някой беше споменал че иска аниме фест и в София.Е, софианци за наша радост, ще има!
Мисля че беше от 16 до 18 септември, което се пада петък,събота и неделя.Малко гадно са решили да го направят тази година, точно след първият учебен ден, но какво да се прави...
Само се надявам и тази година фестивалът да е така хубав като миналата.
Действително е към он-феста и ако някой го интересува по-подробно, може да провери в нет-а.
Аматьори са построили Ноевият ковчег,
професионалисти са построили "Титаник".
Абе някой аниме фен от бургас тука има ли? Ама наистина ми отговорете дали има![]()
Има,има и още как.Междудругото,ава ти ми е познат.Случайно да си регнат в forum.animes-bg.com?
една велика тема
Позна
А иначе питам щото искам да направя една умишлена реклама за бургаския аниме клуб Kaizoku.
Kaizoku е бургаски аниме и манга фенклуб, където има възможност да се осъществяват срещи, по време на които да говорим и обсъждаме, да си поставяме задачи и да си задаваме въпроси. Тоест това е мястото за нещата, които ни интересуват и хора, споделящи тези наши интереси, било то свързани с японската култура или конкретно с аниме и манга, и то в града в който живеем или до който сме най близо - Бургас.
Моля всички анифенове в Бургас и района да се присъединят към клуба и да го разпространят сред други, които не знаят за него.
Колкото повече, толкова повече, то е като рамена.
Групата ни в лицекнигата (линкосано е)
За повече информация питайте тук / на личен / в лицекнигата ^^
Знаех си.Аз съм Rampage там.Иначе писах и в темата ти там,и в лицевата книга.
една велика тема
Писах ти ЛСПървоначално написано от mikami94
...
А какво мислите за blue exorcist?
пада се по-ново аниме![]()
nigga stole my bike