Цитирай Първоначално написано от milena212121 Виж мнението
Някой знае ли дали изобщо има някаква информация за 2ри сезон на Kaichou wa Maid-sama ? Или е само слух?
По-скоро второто, макар много да ми се иска да не е така. Хубаво захаросано си беше.

Цитирай Първоначално написано от siminceto Виж мнението
ААА мислех , че само аз , братчед ми , две момичета от класа ми и едно момче гледаме това ;д Аз си гледам Наруто още откакто Джетикс беше в списъка с каналите ;д И да сериите излизат сега последната е 294 и сега чакам да излезе нова .. ;д Много се зарибих и много обичам да рисувам героите ;д Много се дразня като ми викат дечко , че още гледам анимации ;д Fuck you има разлика ,въпреки че колкото и да се опитва не мога да я обясня ;д Предложете ми други за гледане , че наистина няма какво да правя понякога , може и малко резюме ако не ви мързи ;д
Не си само ти. А май аниме лист е пълен с резюмета.

Цитирай Първоначално написано от anonimen97 Виж мнението
търся някво аниме с некви магии и т.н. да мяса на фентъзи и да НЕ е драма/романтика може да е мрачно аниме и т.н. плс насочете ме на някъде, че не знам кво да гледам without Naruto/Shippuuden; Fairy Tail; Death Note ;Fullmetal Alchemist ; D-grey man; Bleach 10х предварително и защо тая тема така е западнала чак на 2 страница айде да я съживим малко
*прави дишане уста в уста на темата*