да питам някой знае ли някой добър лекар в софия, който може да ми премахне малки бенчици от лицето и колко като пари![]()
както и аз тези петънцата нещо като лунички, но не са
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Щом са малки според мен не е нужно да ги махаш. Не можеш ли да ги замаскираш с нещо?![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами не пробвала съм с фдт но пак си личат а и не искам мн мн да се кляфам с разни глупости а да си ми е чисто лицетоПървоначално написано от ameli
твоите са мънъчки и искаш да ги махнеш а моите на лицето ми са големички (но не много) и не искам да ги махам имам 2 под лявото око, 2 от дасната страна на лицето край носа, над горната устна в дясно, край лявото ухо и още 4-5но щом искаш да си ги махнеш давай, но да знаеш че все пак са част от теб и не е редно да го правиш, а и бенките правят лицето по-чаровно според мен...не всички можем да бъдем с чисти лица без петънца, бенки, лунички и т.н. нали с това се различаваме един от друг
Humans need fantasy to be human.
Аз пък имам 18, изяжте сеА по тялото отделно колко имам... ако ако тръгна да ми махам всичките ще се обезобразя
Пък и доколкото знам махането не е особено полезно.
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Хич не е полезно, даже е опасно !Първоначално написано от ameli
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Мале една приятелка има точно на тези места и за момент се замислих дали не е писала тя ..Първоначално написано от ValLoveYa
![]()
Добре, че имам пъпки (мъничко, тук, там), а не бенки по лицето. Чувствам се късметлия!![]()
Впрочем съм забелязал, че бенакви хора по лицето, рядко им излизат пъпки. Имам познати и така. Само мое мнение.![]()
ХА... наистина? Не бях виждала хора които имат разположението на моите бенки по лицетоПървоначално написано от yozii
Humans need fantasy to be human.
хаха спокойно аз май имам повече от теб, тези са ми лицето, а да не говорим отделно по гърба и корема съм цялата в бенки и то голями бенки и кафяви ужасни саПървоначално написано от ameli
![]()
много се дразня и за това искам да ги махна тъй като след 2 години съм абитюрентка и ще е много грозно на роклята ми
![]()
![]()
Бенчиците са чаровни. И аз имам, и аз исках да ги махна, но струва ли си?? Едно, че е опасно, все пак са ракови образувания на кожата, а другото, което е, че няма как да не останат белези. Започни да гледаш на тях по различен начин. Започни да се харесваш такава каквато си.
И все пак ако си твърдо решена - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ С ЛАЗЕР!!!
Успех!![]()
защо не с лазерПървоначално написано от brunette90
![]()
Много внимавай къде отиваш и наистина потърси информация, вярно е много противорчива, но по-добре да дадеш повече пари, но да е по-сигурно, защото една безобидна бенка, може да ти коства живота...Аз си ги махнах в Онкологичният център в София и съм доволна. Като за начало потърси дерматолог-онколог, първо да те видят на преглед - покажи си всички бенки, които те тревожат, а и които не, защото дори и безобидно изглеждаща бенка, може да изглежда опасна и ако закачаш някоя бенка или е на неудобно място е доста рисковано. В никакъв случай не прибягвай до знахари,козметици, мазила и разни чудодейни отвари, че вместо да ти помогнат, може да се стигне до най-лошото! И за лазера доколкото знам той просто изгаря бенката, но тя остава под повърхността на кожата, което е опасно, защото може да се изроди и след като се премахне няма как да се изследва, а чрез хирургично остраняване - тя се премахва из основи. На мен ми ги премахнаха с операция с местна упойка. Иначе се плаща допълнително за изследване на бенката(ако се налага) и доколкото си спомням беше около 100лв за бенка, 150 за изследване ... Но беше преди години и нещата сега могат да седят различно. И като време, ако не е наложителна операция, най-добре зимата да се прави, така че сега е перфектното време да отидеш на преглед и да помислиш. Та като за начало наистина отиди на преглед и се консултирай, дори и да нямаш оплаквания е хубаво да ти преглеждат бенките от време на време.
а с лазер може ли да си ги премахна тези малките бенчици по лицето те са плоски не са надореПървоначално написано от barbapapas
Ами аз написах каквото знам по темата, но такива сериозни неща не можеш да ги решиш по форуми, можеш само да си добавиш информация, но не и сама да си поставиш диагноза. Така че на първо време отиди на преглед при дерматолог - онколог да те види и говори с него![]()