- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ
Здравейте. Имам малък проблем ако може да помоля някого за съвет или помощ. До сега не съм имал проблем с връзките, но този път е малко по странно и нз какво да правя. Не мога да разбера дали съседката ме харесва, пък няма как да я питам ей така директно. Имам се с баща й защото заедно пускаме мачове. Иначе с нея като се засечем някъде и си говорим ама не много .. и най-общи неща. Но нз с времето започнах да я харесвам и сега не мога да измисля какво да правя. Нито съм сигурен дали ме харесва нито има как да я питам директно, защото ще стане бахти селското. Ако може съвет по някакъв друг начин дали може да се разбере дали ме харесва или поне някакъв намек по който да разбера. На който не му се занимава с мене или ще пише глупости по добре да не пише
.
Щода да е селско ако я питаш >? МОже би във вашето село така ще се тълкува![]()
![]()
ама сърпай я кво чакаш ... боттт
OМГ мн умно да я питам просто ей тей като даже нито сме фр нито нищо ми само познатиПървоначално написано от MaTSava
![]()
прей квот искаш боли ма патката за тебе![]()
ако искаш кажи и на майкаси да я пита
Аре стига де !![]()
Защо просто не й намигнеш ?![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Заговори я.Спри само да я поздравяваш,ами започни да й говориш.Пример:
Здр...Как е,кво стаа, (ако е на улицата):за къде си (няма значение накъдето и да ти каже,казваш):И аз съм натам,да ходим заедно до някъде,а?(ако не възрази супер):И по пътя до мястото се опитваш да завършеш свястен разговор![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
би ли искала да излезеш с мен някой път? тва и кажи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
в товя блок ли е ? Ако е може да си измисляш причини да ходиш до тях , ако е по далече покрай баща и може да си уреди нещоимаш ли някакви връзки с нея - skype нещо от рода ?
съседи сме врата срещу вратаПървоначално написано от idlks1
, ем покрай баща й ама вече рядко се засичаме с него да цъкаме мачове щото той бачка.. скайпа й го нямам
.