.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

малко помощ

Здравейте. Имам малък проблем ако може да помоля някого за съвет или помощ. До сега не съм имал проблем с връзките, но този път е малко по странно и нз какво да правя. Не мога да разбера дали съседката ме харесва, пък няма как да я питам ей така директно. Имам се с баща й защото заедно пускаме мачове. Иначе с нея като се засечем някъде и си говорим ама не много .. и най-общи неща. Но нз с времето започнах да я харесвам и сега не мога да измисля какво да правя. Нито съм сигурен дали ме харесва нито има как да я питам директно, защото ще стане бахти селското . Ако може съвет по някакъв друг начин дали може да се разбере дали ме харесва или поне някакъв намек по който да разбера. На който не му се занимава с мене или ще пише глупости по добре да не пише .

Щода да е селско ако я питаш >? МОже би във вашето село така ще се тълкува ама сърпай я кво чакаш ... боттт

Цитирай Първоначално написано от MaTSava
    Щода да е селско ако я питаш >? МОже би във вашето село така ще се тълкува ама сърпай я кво чакаш ... боттт
    OМГ мн умно да я питам просто ей тей като даже нито сме фр нито нищо ми само познати

прей квот искаш боли ма патката за тебе ако искаш кажи и на майкаси да я пита

Аре стига де !
    Защо просто не й намигнеш ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Заговори я.Спри само да я поздравяваш,ами започни да й говориш.Пример:
    Здр...Как е,кво стаа, (ако е на улицата):за къде си (няма значение накъдето и да ти каже,казваш):И аз съм натам,да ходим заедно до някъде,а?(ако не възрази супер):И по пътя до мястото се опитваш да завършеш свястен разговор
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    би ли искала да излезеш с мен някой път? тва и кажи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

в товя блок ли е ? Ако е може да си измисляш причини да ходиш до тях , ако е по далече покрай баща и може да си уреди нещо имаш ли някакви връзки с нея - skype нещо от рода ?

Цитирай Първоначално написано от idlks1
    в товя блок ли е ? Ако е може да си измисляш причини да ходиш до тях , ако е по далече покрай баща и може да си уреди нещо имаш ли някакви връзки с нея - skype нещо от рода ?
    съседи сме врата срещу врата , ем покрай баща й ама вече рядко се засичаме с него да цъкаме мачове щото той бачка.. скайпа й го нямам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си