- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто Въпрос !
Какво бихте направили,когато разберете,че човека до вас гадже/най-добър приятел няма нищо общо с това което искате и търсите.Бихте ли оставили някой с който сте дълго време и чак сега разбирате,че той дори не знае какво значи за вас ?
Има ли смисъл,когато няма значение ? Има ли значение,когато няма смисъл ?
Ами просто не бих била с момче,което не познавам достатъчно добре,към което нямам тръпка.Не мога да си представя да бъда с човек,към когото нямам чувства, и съм с него,защото просто ми е нужен някой.Предпочитам да съм сама![]()
Виш само колко тъпи въпрос задаваш, следователно и ти си Тъп . Браво![]()
![]()
Ма многоУ ясно..за какво ми е да съм до човек който само ми губи времето..дори не ми е забавно с него..и единственото нещо което прави е да ми дърпа живота надолу към ада..![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Независимо от колко време се познавате с момчето,тръпката или я ИМА или я НЯМА.Може от години да се познавате и да няма тръпка и химия между вас,може от месец да се знаете и да се обичате много ида има голяма химия между вас.
Отговор:Не бих го оставила,независимо приятел,гадже.Ако сме гаджета може би да,след като се чувствам зле,защо да стоя там!Но заради "доброто старо време" човека може да разчита на мен като на приятел.Ако ми е направил добро,никога няма да забравя,а ще му се отплатя и няма да го изоставя в труден момент.Какво бихте направили,когато разберете,че човека до вас гадже/най-добър приятел няма нищо общо с това което искате и търсите.Бихте ли оставили някой с който сте дълго време и чак сега разбирате,че той дори не знае какво значи за вас ?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Нямах предвит,да тръгнеш с първия срещнат и след 2седмици да разбереш,че той си пада по курви а ти не си.Имах предвит да си с някой дълго време,месеци,години,и да разбереш,че инетресите ви се разминават,че нямате общо бъдеще,че това между вас се е дължало на тръпка,или кой знае на какво,но сигурно не е нещо на което може да се положи сигурност.Става дума и за връски,и за приятелства,основната идея на въпроса ми беше г-д,дали бихте пожертвали себеси,за да не разрушите сбърканите представи на този до вас,или бихте срутили представите му за да не си задавате повече този въпрос !
И все пак благодаря на хората които отговориха на въпроса ми,а не на свойте въпроси "тъп ли съм или не съм"!
Има ли смисъл,когато няма значение ? Има ли значение,когато няма смисъл ?
Това съм си го говорила с най-добрата ми приятелка и й казах, че единствено ако се промени и вече не е този човек, когото съм познавала, ще прекратим приятелството си. За това - да, не искам такъв човек до себе си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.